Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba, hosgeldiniz...merhaba arkadaşlar:)
eski sayfaları okuyamadım ama size katılmak istiyorum. ben de 2020 yılında birikim yapmak istiyorum ama nasıl yapmalıyım, elime geçen parayı neye yatırmalıyım, nelere dikkat etmeliyim hiçbir fikrim yok. denediğiniz yöntemlerden bahseder misiniz:)
hoşbuldum :))Merhaba, hosgeldiniz...
Once bir hesap kitap yapiyorum.
Birikime ayiracagim parayi belirleyip, altin, doviz, tl olarak kenari atiyorum.
Mesela bu yil icin 100 gr altin hedefim var.
Kurban, yardim parasi da ayrica belirledim. Istikrarli bir sekilde devam ederim insaallah.
Altin hesabimdan dolarla altin alip satarken, her ikisinden de aliyordum. Artik sadece aliyorum ve unutuyorum. Ben altinciyim...Ama fiziki, ama altin hesabinda.hoşbuldum :))
altın mı dolar mı daha karlı sizce?
Cook tesekkur ederim, bilmukabele...Slm CanTorun yeni yilda güzel günler, iyi birikimler dilerim.
Maşallah, vesellam tam on parmağınızda on marifet. Aklınıza ayrı hayran, becerinize ayrı hayran oldum. Maşallah size
Ben deee
Masallah, bereketli olsun. Hep birlikte, birikime devam insaallah...Merhabalar.
Yeni senenin herkese bereketli geçmesini diliyorum.
Ocak ayı birikimim 4 çeyrek altın + 2 gr altın.
Şimdide Şubat ayı İçin birikime başladım ay içinde elime geçeni şubatta değerlendireceğim.
Şubat hedefim de 4 çeyrek +2 gr.
Çeyrekler çocuklarıma saklanıyor. Gr altınları yaza taşınırken kullanacağım nasip olursa. Çünkü gr altında satarken çok fark etmiyor.