birikim harcama tasarruf günlüğümm ✔

Amaaan ugrasamam onla
5 lik su sisem iyi benim

Benimde kumbaram iyi ama.. Benim biraz altın veya dovizle oynamam lazım. :) hedef ev almak olunca elime geçen parayla bu hedef biraz uzak kaçıyo
Kiz o kadar param yok benim onla bunla ugrascak
Biriktiriyom illa bi yere gidiyo
Ama senin hedefini begendim
Ulasirsin insallah

Kiz o kadar param yok benim onla bunla ugrascak
Biriktiriyom illa bi yere gidiyo
Ama senin hedefini begendim
Ulasirsin insallah
İnşallah canım... Hep biriktirip bişeylere harcardım ana.. Esaslı birikim adına tam bir yıl oldu. Bakalım şu 2-3 yıl içinde uğraşabildiğim kadar uğraşıcam birikim adına.

Benimde vardi hem kredi karti olarak hem ogrenci karti olarak kullaniliyodu ama ben actirmamistim

@yagmur559 bende tasarrufa başladım geçen yıl...ama ben küçük baş hayvana yatırım yaptım,yazın kayınpederim kars2ın bi köyünde bakıyor,kışın babişim ığdır da bakıyor kuzuları sattım 5 bin etti bayramdan önce....şimdi de yine ucuz kuzu alacağız inşallah seneye bayramda satmak için:)... ama bu yıl her ay bi çeyrek hedefim...(bu arada koyunlar 10 tane hala kayınpederimde,kuzuları sattık sadece) besicilik diyelim,iyi para kalıyo..ben hatayı geçen sene birikimi para olarak yaparak yaptım malesef...para harcanıyo

Kaca aldiniz kuzulari
Bende istiyorum boyle bi sey

Aa cok iyiymiss bizimde oyle bir sansimiz olsaydi bende oyle yapardim devam et bence parasi iyi olur zarar da ettirmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…