birikim harcama tasarruf günlüğümm ✔

EYLÜL :

Amelia2 : 1 gr.altin

Esmaa_91 : 200 euro

Tira : 105 tl.

Pinarzengin34 : 38.25 tl.

Ben : 90 tl.

Guldanee : 1 bilezik

Mavi_patikli : 1.600 tl.

Eksik yazdiysam uyarin lutfen

Iyi pazarlar hatuncuklar Kaç gündür evin yolunu bulamadım epey para gitti hangi gün kaç para harcadığımı bilemedim. Sanırım bi haftada otobüs biletiyle ve faturalarla birlikte 400 tl civarında harcadım. Yakıt parasını kredi kartına taksit yaptım 1972 tl, 330 tl ödicem aylık

En azından bankadaki paraya dokunmadım tek tesellim bu, ayın 30 u gibi kalanı yazarım atrık birikim olarak.

Bu gün temizlik yapıcam dışarı çıkamam herhalde,para da harcamam inşallah.

Sonunda temizligin yuzde 90 i bitti
yemek molasi verdim sonra kalanini bitirip alisveris yapcam.
Dunku yemek var onu yerim esimede kavurma yaparim bu ara sebze yemeklerine burun kiviriyor.
Bu arada supurge makinasinin torbasinida temizledim cok dolmustu.

Alisverisimi yaptim 52 tl. harcadim.
Pirinci cokkk fazla tukettigimizi farkettim.
Pilavi hep pirinc yapiyorum onu seviyoruz,dolma falan derken pirinc cabuk bitiyo.
Aslinda sutlac falanda yapmak istiyorum yemegin ustune en hafif tatli sutlac bence.

0 harcama, dışarı çıkmadım yemek için de derin dondurucuda son kalanları kullandım. Bunlar bitsin yenilerini koyayım. Çantada para avına çıktım, bu haftanın yol parasını ayırdım gerisi kumbaraya

Yarın açık öğretim ders kayıtları başlıyor... Harç parasını babam verecek. Benden çıkan yok yani anlayscağınız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…