birikim harcama tasarruf günlüğümm ✔

ben aslında bir genellme yaptım. tabi herkes gösteriş için gidecek diye bir kural yok.
dışarıda asla kahve içmem.
çünkü sevmiyorum...türk kahvesini bile beğenmiyorum.

dışarıda kahve içmediğim için bu konuya yorum yapamayacağım ancak diğer yiyecekler için söylediğine katılıyorum.
burger menüleri hem hiç doyurmuyor hem de değişik bir tat oluyor.
çiğ köfte de öyle. insanın yedikçe yiyesi geliyor. kimbilir ne koyuyorlar içine.
çiğköfteye bağımlılık yapan bir madde koyuyolarmış zaten. 5-6 yıl içerisinde bu kadar yaygınlaşmasını zaten akıl almıyor.

Unide okurken bnde bagimlisiydim
Hemen hemen hergun yerdim
Okul bitip sehir degisince biraktim
Mutlaka vardi icinde biseyy
Bende yiyorum hala da yerim. Ama arada. Bizimkiler benden alışınca şimdi nereden baksa ver akşam alıp gelecekler utanmasalar :KK70:

Merhaba hanimlar
Bugun disari cikamadim esime biseyler almasini soyledim
Ama hala gelmedi marketi aldi heraldee :KK1:
Bakalim ne kadar harcamiss

Burger menülerinin bağımlılık yapma nedeni içine koydukları çin tuzuymuş ben öyle okumuştum.:)

Ben füneş kremi ve yazlık ayakkabı aldım ama ikisi de yazlık ihtiyaç diye düşünerek avutuyorum kendimi o_O markete girip ıvır zıvır almıyorum meyve almaya çalışıyorum artık. Bir de anneler gününde memlekette olucam kızlar hediye öneriniz var mı? Tava tencere gibi değil de kişisel bişey. Anneme yeni telefon almamız lazım aslında ama birikimimden harcamam gerek onun için ama anneme feda olsun beğeneceğini bilsem. Hatun pek beğenmez de bişey

Ben füneş kremi ve yazlık ayakkabı aldım ama ikisi de yazlık ihtiyaç diye düşünerek avutuyorum kendimi o_O markete girip ıvır zıvır almıyorum meyve almaya çalışıyorum artık. Bir de anneler gününde memlekette olucam kızlar hediye öneriniz var mı? Tava tencere gibi değil de kişisel bişey. Anneme yeni telefon almamız lazım aslında ama birikimimden harcamam gerek onun için ama anneme feda olsun beğeneceğini bilsem. Hatun pek beğenmez de bişey
Bnde anneler gununden bigun sonra memlekette olcam iyi hatirlattin vala unutmusum :)
Bn iki tane bluz alirim artik havalar isiniyor cunku
Bluz, canta vs. alabilirsn.

Anneciğim iki saat uzaklıktayim bir iki hafta oldu geleli gidemiycem sanırım anneye hersey değer ben ordayken 100 tl bırakmıştım ihtiyaçları vardır onları al die hediye yerine geçer mi acaba :)bu arada annemin adı hediye:)

Anneciğim iki saat uzaklıktayim bir iki hafta oldu geleli gidemiycem sanırım anneye hersey değer ben ordayken 100 tl bırakmıştım ihtiyaçları vardır onları al die hediye yerine geçer mi acaba :)bu arada annemin adı hediye:)
Iyi yapmissn canim hem parayla kndi begendigi seyi alir :)

Bnde anneler gununden bigun sonra memlekette olcam iyi hatirlattin vala unutmusum :)
Bn iki tane bluz alirim artik havalar isiniyor cunku
Bluz, canta vs. alabilirsn.
İyiki hatirlattiniZ kızlar ya ben unutmuşum anneler gününü. Anneme hediye alabilmem için kumbarayı patlatmam lazım 500 TL falan birikti ama hiç açmak istemiyorum. Hedefim kumbarada biriken parayla bilezik almaktı. Ama onun için 1 sene daha beklemem gerekir ne yapsam bilemedim

İyiki hatirlattiniZ kızlar ya ben unutmuşum anneler gününü. Anneme hediye alabilmem için kumbarayı patlatmam lazım 500 TL falan birikti ama hiç açmak istemiyorum. Hedefim kumbarada biriken parayla bilezik almaktı. Ama onun için 1 sene daha beklemem gerekir ne yapsam bilemedim
Kucuk bisey al istersen yada evde annene pasta faln yapabilirsin :)

X