Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canimOoo 800 çok fazla bende eşimle geziyorum ama belli bi günümüz var geri kalan günler evimde köftesi taze fasulyemi herseyi yapiorym ama siz çalışınız icinn hak verebilirim evde kldi iniz gün kendinize mutfak günü yapin dolab atın arkdasim sarma sigara böreği poğaça börek kurabiye hiç biri bozulumuyor tazecik kalioo komsumda eşiyle çalışıyorlar od pazara günü iki günlük ymek yapıo ugrastirir yemekleri carsabadan da kolay basit yemekleri yapioofikir olsun size olayı çözmüş ins sizinde oturur düzeniniz ❤Bayanlar harikasınız. bizim de bu ay kredi kartımız 3600 tl gelmiş eşim ile maaşlarımızın toplamı 6500 tl ve neden ev alamıyoruz diye oturduk düşündük. Dışarıda yediğimiz yemek kredi kartındn hesapladığımıza göre 800 tl oturdum aylık yemek menüsü hazırladım. bir şekilde bir yerlerden tasarruf etmeye başlamak lazım. Tek hayalim ev almak şu sıralar
kk daki pek çok birikim topiğinde yazıyorum ancak bu topiği de öyle gizliden gizliye okuyordum...Bayanlar harikasınız. bizim de bu ay kredi kartımız 3600 tl gelmiş eşim ile maaşlarımızın toplamı 6500 tl ve neden ev alamıyoruz diye oturduk düşündük. Dışarıda yediğimiz yemek kredi kartındn hesapladığımıza göre 800 tl oturdum aylık yemek menüsü hazırladım. bir şekilde bir yerlerden tasarruf etmeye başlamak lazım. Tek hayalim ev almak şu sıralar
800 tlnin fazlalılığının farkındayım ama akşam 7de evde oluyoruz yemek yap,ye,toparla derken saat 9 oluyor. zamandan kazanalım derken cebimizden kaybediyormuşuzkk daki pek çok birikim topiğinde yazıyorum ancak bu topiği de öyle gizliden gizliye okuyordum...
ancak bu mesaja cevap vermek istedim.
800 tl inanılmaz fazla bir rakam.
neredeyse 3 kişilik bir ailenin 1,5 aylık mutfak masrafı..
bu durum gelirin yarısının karta gitmesine sebeb olmuş..
planlı bi şekilde evde yemek yemeye alışırsanız zaten kendiliğinden birikim yapmış olacaksınız.
artık derin dondurucular nedeniyle herşey çok kolay. pek çok şeyi dondurucuda saklayıp hazır yemek olartak kullanabilirsiniz.
Buzluk gercektn buyuk kurtaciBugünden itibaren başlıyorum bakalım, bütçedeki farkı paylaşıcam sizlerle.
Buzluğun da hakkını vericem inşallah, kararlıyım
Canim faizé yatırmak istemiyorsan fiziki altın alsanKizlarrr bn elimde para tutamiyorum mutlaka harcaniyo
Vadeli hesap acmak istiyorum cekmemek icin
Ama faiz de yemek istemiyorums
Simdi sanirim kuveyt turkun varmis vadeli faizsiz tam bilmiyom ama olsada kullanamam kuveytturk yokmud burda
Ziraat heryerde var kolay olur bnim icin
SORUM ŞU : ziraat vadeli acsam ama faizine dokunmasam dogru olur mu?
Kafam karisikkkkkkk
Haklisin canim.Bnde faizden korkarim@yagmur559 ben her ne şekilde olursa olsun faize para yatırmıyorum. Eskiden aman bereketi gider filan dediklerinde saçma geliyordu ve faize para da koyuyordum. Sonra gerçekten bereketsiz olduğunu gördüm şimdi asla yatırmıyorum. TL biriktirmek istediğim Zaman hiç kullanmadığım bi hesabım var. Orada tutuyorum parayı.
Altin saklamasi zor oluyo hani kucuk gramlar aliyom arada ama artik yatirimlarim buyuk bi yerde toplansn istiyom el surmemekde istiyomCanim faizé yatırmak istemiyorsan fiziki altın alsan
Buda mantıklı hesap kesim ücreti olmasın istiyorsan ptt den hesap açabilirsinAltin saklamasi zor oluyo hani kucuk gramlar aliyom arada ama artik yatirimlarim buyuk bi yerde toplansn istiyom el surmemekde istiyom
En iyisi karti anneme vermek bi hesap acip karti ustumde tasimicam.galiba en.iyisi bu
Aa bu da iyi fikirEvet
Buda mantıklı hesap kesim ücreti olmasın istiyorsan ptt den hesap açabilirsin