birikim harcama tasarruf günlüğümm ✔

Bizim kombi yok canim.
Elektrik 2 kisiyiz aksamdan aksama kettle sofben hergun 2 kez calisir
Camasr mak. haftada 1-2 kez calisir.
Firin yok, utu yok, 40 tl flan geliyo.

Bu ay firin actim tost mak. elektrikli cezve flanda kullndim. Bakalim diger ay enfzla 60 gelir
Pazar bulundugum yerde yok genelde manavdan aliyom aylik 300-400 arasi degisiyo mutfak masrafim.

Iyimis benim her ay 100 un ustunde :110:
Markette 400 u geciyor hesaplamadim tamam
Iki yuzde pazar :KK12:

Kizlarrr
Yogurt yapcam 3 kutu sutten insallh bu sefer sulu olmaz
Dun 6 tane bibere 2.5 tl verdm:KK12: onlari doldurcam
Bakalim esim bugun ne kdar harcamis bu aralar harciyo ekmegide ona kitlersem iyi 1 tl cebimde kalir :KK76:

Ben pazara iki haftada bir gidiyorum. Aylık pazar masrafı 100 u geçmiyor bende. Dün mesela domates biber salatalık kabak patlıcan taze fasulye limon bezelye muz portakal çilek marul ve yeşillik aldım zor taşıdım hatta 35 tl tuttu. Bakliyat arada köfte tavuk derken iki hafta yetiyor bana. 3 kişiyiz evde.

Ben pazara iki haftada bir gidiyorum. Aylık pazar masrafı 100 u geçmiyor bende. Dün mesela domates biber salatalık kabak patlıcan taze fasulye limon bezelye muz portakal çilek marul ve yeşillik aldım zor taşıdım hatta 35 tl tuttu. Bakliyat arada köfte tavuk derken iki hafta yetiyor bana. 3 kişiyiz evde.

35 tl cok iyimis gercekten
Ama ben 50 den asagi cikamiyorum
Kuru meyve aliyorum cogu zaman
Sanirim ondan cok tutuyor

Gecen ay yogurt beni baya idare etmisti bu ayda yaptim bkalim ..
Yogurt yaparkn sutun kaymaklarini aliyorum biriktiriyorum buzlukta tereyagi icin.

Ekmegide esime aldrdim gerci o bnim yerime de para harciyo ya nyse..:KK12:
O 1 tl.de kumbarama attim :KK69:

Bugün avans günü idi
250 dişçime ayırdım ,
35bim de harcadım
10tl eşim harcamış

50tl aylık birikime,50Kuaför masrafıma ayırdım
Kalan 90.

Parayı almadan gelir gider hesabı yapmak gerçekten çok işime yaradı
Ben ki eline geçen parayı harcamadan duramayan, çok şükür ufaktan birikim yapmaya başladım :nazar::KK28:

Merhaba canlar... Elimde 2 tane parfüm var hiç kullanmadım. Biri anneminki biri benimki. Elimde para olmadığımdan değil elimde fazla parfüm olduğundan. Satılırlarsa paraları kumbaraya, satılmazlarsa ne ala. :) pazar gunu sınavlarım var. Benden bu kadsr

X