- 22 Şubat 2014
- 368
- 600
- 34
Ben çalışıyorumevde oturup hesap yapana kadar çalışsanız daha çok para biriktirmezmisiniz, hiç bir kötü niyetim yok tamamen kendi düşüncemi söylüyorum. hem o zman evde kek poğaça yapanda yok yemek yiyende vs vs
amacım kesinlikle yargılamak değil, özellikle niyetimi açıkça yazdım, bana yargılamakta karışmakta düşmez. fikir almak için konu alan arkadaş çalışmıyor anladığım kadarıyla. benimkide küçük bir öneri (market önerisi gibi)Ben çalışıyorumama geldiği kadar gider de var çalışmayan arkadaşların mutlaka bir sebepleri vardır bu şekilde yargılamayınız lütfen
Bende calışıyorum ama calışıyorum dıye de har vurup harman savuramam ki.. Para kolay kazanılmıo.. Evimi de ekonomik olarak ıdare etmek zorundayım.. Calışsak bile hayatın ne getırecegı bellı olmaz uc bes kurusumuz her zaman kenarda bırıkmeli bence.. Buda benim nacizane fıkrımevde oturup hesap yapana kadar çalışsanız daha çok para biriktirmezmisiniz, hiç bir kötü niyetim yok tamamen kendi düşüncemi söylüyorum. hem o zman evde kek poğaça yapanda yok yemek yiyende vs vs
ben çalışmıyorum gayette iyi para biriktiriyorum. bu iş çalışmakla ya da çalışmamakla alakası yok.evde oturup hesap yapana kadar çalışsanız daha çok para biriktirmezmisiniz, hiç bir kötü niyetim yok tamamen kendi düşüncemi söylüyorum. hem o zman evde kek poğaça yapanda yok yemek yiyende vs vs
Ben çalışmıyorumevde oturup hesap yapana kadar çalışsanız daha çok para biriktirmezmisiniz, hiç bir kötü niyetim yok tamamen kendi düşüncemi söylüyorum. hem o zman evde kek poğaça yapanda yok yemek yiyende vs vs
Ben çalışmıyorum
Ama çalıştıgım zaman bile birikim yapmıştım
Ayrıca kek pogaca vs. de yapiyordum
Akşam çay icerken iyi oluyordu
Misafirim olurdu
Şimdi yine aynı şekilde devam ediyor
Yani çalisinca da kek pogaca yapiliyor
Calışmayınca da
Aynı şeyleri dusunmuşuzAynen hem çalışınca eve giren para çoğalıyor ancak o paraya güvenipte daha iyi yatırımlar yapılıyor daha çok harcama yapılıyor ne kadar gelir varsa o kadar gider var bn çalışan bir bayanım ama bu arkadaş çalışmayan bayanları ne olarak görüyor acaba sürekli gün yapan kocalarının parasını yiyen vasıfsızlar olarak mı görüyor? evdekiler daha çok çalışıyor oysaki bu konuya sabahtan beri yazıp yazp siliyorum neyseeee
Bereketli olsun canımMerhaba hanimlar
3 gundur giremedim nete
Ozledim :)
Beklemedigim bi yerden 600 tl para geldi
Mart ayi birikimini 600 tl olarak kapattik
İnsallah nisan ayi ugurlu gelir
Ne guzel gun parasi cok iyi oluyoBenimde pazartesi günüm var. Bende. 100 lira gelicek dolarlarımı da bozdurup çeyrek almayı düşünüyorum nisanda daha birikim yapar mıyım şuan kestiremiyorum. :)
İnşallahNe guzel gun parasi cok iyi oluyo
Nisandada yaparsin bnce