birikim harcama tasarruf günlüğümm ✔

bende 140 tl nin 128 ini elektriğe verdim 10 tl si ile çilek aldım 2 tl kaldı evdede bozuklar var kumbarada falan ekmeği onunla halletsem 15 ine kadar zaten evimde herşeyim var şükür bakalım inşallah evdeki hessap çarşıya uyar

evde oturup hesap yapana kadar çalışsanız daha çok para biriktirmezmisiniz, hiç bir kötü niyetim yok tamamen kendi düşüncemi söylüyorum. hem o zman evde kek poğaça yapanda yok yemek yiyende vs vs

evde oturup hesap yapana kadar çalışsanız daha çok para biriktirmezmisiniz, hiç bir kötü niyetim yok tamamen kendi düşüncemi söylüyorum. hem o zman evde kek poğaça yapanda yok yemek yiyende vs vs
Ben çalışıyorum ama geldiği kadar gider de var çalışmayan arkadaşların mutlaka bir sebepleri vardır bu şekilde yargılamayınız lütfen

Ben çalışıyorum ama geldiği kadar gider de var çalışmayan arkadaşların mutlaka bir sebepleri vardır bu şekilde yargılamayınız lütfen
amacım kesinlikle yargılamak değil, özellikle niyetimi açıkça yazdım, bana yargılamakta karışmakta düşmez. fikir almak için konu alan arkadaş çalışmıyor anladığım kadarıyla. benimkide küçük bir öneri (market önerisi gibi)

Bende calışıyorum ama calışıyorum dıye de har vurup harman savuramam ki.. Para kolay kazanılmıo.. Evimi de ekonomik olarak ıdare etmek zorundayım.. Calışsak bile hayatın ne getırecegı bellı olmaz uc bes kurusumuz her zaman kenarda bırıkmeli bence.. Buda benim nacizane fıkrım

ben çalışmıyorum gayette iyi para biriktiriyorum. bu iş çalışmakla ya da çalışmamakla alakası yok.

Ben çalışmıyorum
Ama çalıştıgım zaman bile birikim yapmıştım
Ayrıca kek pogaca vs. de yapiyordum
Akşam çay icerken iyi oluyordu
Misafirim olurdu
Şimdi yine aynı şekilde devam ediyor
Yani çalisinca da kek pogaca yapiliyor
Calışmayınca da

Aynen hem çalışınca eve giren para çoğalıyor ancak o paraya güvenipte daha iyi yatırımlar yapılıyor daha çok harcama yapılıyor ne kadar gelir varsa o kadar gider var bn çalışan bir bayanım ama bu arkadaş çalışmayan bayanları ne olarak görüyor acaba sürekli gün yapan kocalarının parasını yiyen vasıfsızlar olarak mı görüyor? evdekiler daha çok çalışıyor oysaki bu konuya sabahtan beri yazıp yazp siliyorum neyseeee

Aynı şeyleri dusunmuşuz
Acaba ben mi yanlis anladim diye dusunuyordum

Ne guzel gun parasi cok iyi oluyo
Nisandada yaparsin bnce
İnşallah babamdan aldığım paraları hemen dolar yapınca babam biraz işkillendi. Anneme de onun zulası vardır diyo ya şimdi abimden yarın akşam para alıcam babama alttan alttan laf atıyorum inşallah biraz para koparırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…