- 19 Ağustos 2015
- 1.737
- 2.394
- 36
Ahahah önceden bende yapardım Zula kelimesine bayildim çok kullanırım benimde suan 5 gramim var bu ara iki düğün var ama zulami bilio lar patlatirlar die korkuyom ben onları sakliyan ins altın dusukk en alsınlar dimi ben onları bozuk paralarla yaptimm biriktirerek :)İnşallahbabamdan aldığım paraları hemen dolar yapınca babam biraz işkillendi. Anneme de onun zulası vardır diyo ya şimdi abimden yarın akşam para alıcam babama alttan alttan laf atıyorum inşallah biraz para koparırım :)
Canım nasılsın neler yapiosun görmedin nete bakındim da yoktun kuzumm ne zaman doktora gidiyosunuzSagol canim nisanda harcamalarima cok dikkat etcem
hiç de az değilmiş Allah bereket versinKumbaradan 98 tl çıktı
Saol evt iyimiş 50 tl kagit atmisim diğerleri bozuk yarından itibaren başlıyorum hergün 5 yada 10 tl atmayı düşünüyorum....ve tabi harcamalarimi kisitlamam lazım bugün pazarda 100 tl harcamisim ne yaptım bilmiyorumhiç de az değilmiş Allah bereket versin
Merhaba canimCanım nasılsın neler yapiosun görmedin nete bakındim da yoktun kuzumm ne zaman doktora gidiyosunuz
Cok iyiymis :)Kumbaradan 98 tl çıktı
Bende bugunu 0 harcamayla kapattımMerhabalarrrrr
Bugunu 0 harcamayla bitirdim.
Merhaba hanimlarr
Alisversten geldik
Yarim kilo kusbasi, yarim kilo kiyma, harnup pekmezi, keci boynuzu, 3paket cekirdek, 2 kutu sut, makarna, muz, kabak, mantar, peynir, su puskurtucu, pirinc.
Toplam 96 tl harcadik.