birikim harcama tasarruf günlüğümm ✔

Ahahah önceden bende yapardım Zula kelimesine bayildim çok kullanırım benimde suan 5 gramim var bu ara iki düğün var ama zulami bilio lar patlatirlar die korkuyom ben onları sakliyan ins altın dusukk en alsınlar dimi ben onları bozuk paralarla yaptimm biriktirerek :)

Kizlarrr slm okumak istedim ama sayfalar fazlaymis okuyamadim...bende birikime hep başlamak istedim ama hep unuttum aylar önceden kalan unuttuğum kumar var birazdan onu açacağım suan bebeğimi salliyorum 4 aylık bakalım kumbarada para ne varmış çok az atmistim içine.....Nisan ayı için kesin sıfırdan baslicam sizce suan altın almak mantiklimi fiyatlar yüksek değilmi

hiç de az değilmiş Allah bereket versin
Saol evt iyimiş 50 tl kagit atmisim diğerleri bozuk yarından itibaren başlıyorum hergün 5 yada 10 tl atmayı düşünüyorum....ve tabi harcamalarimi kisitlamam lazım bugün pazarda 100 tl harcamisim ne yaptım bilmiyorum

Ben ay ortalarında çok iyi gidiyorum tasarrufluyum ama maaşa on gün kala cozutuyorum. Nisan bereketiyle gelsin inşallah daha çok birikim yaptığıMız bir ay olsun. Ben kendi adıma kredi kartı kullanımını sıfıra indirmeyi hedefledim bu ay için. Kumbaraya da 7 tl attım bugün. Temizliğimi perşembe günü yaptım. Bugün bol zamanım var kalemi defteri alıp hesap yapıcam. Nisan birikimim yaklaşık ne kadar olucak bakalım

Merhabalarrr

Aynen canim ya maas yatacak gunler kala bn yine alisverislerdee..
A101den koltuk ortusu aldim 9 tl.
(Onceden almistim bu seferde minderler icin aldim kirlenmesin die mindere kilif diktircem)

Firindan 2 ekmek aldim yarin icinde. 2 tl.

Kocis batarya aldi tele 25 tl.

Toplam= 36 tl. Puff

Annem karnibahar koymustu kucuk bi tane.
Evdekileri degerlendirim dedim
Karnibahar hasladim
Biraz sarimsakli kofte yaptim (Maydanozlar bozulmadan tuketelim diye)
Birazda patates hasladim garniturlu yogurtla salatasini yapcam

Cesit oldu maksat evdekileri tuketmek
Yarinda biseyler uydururum
Pzt maas yatiyo ozman haftalik alisveris yaparm.

Merhaba hanimlarr

Alisversten geldik
Yarim kilo kusbasi, yarim kilo kiyma, harnup pekmezi, keci boynuzu, 3paket cekirdek, 2 kutu sut, makarna, muz, kabak, mantar, peynir, su puskurtucu, pirinc.
Toplam 96 tl harcadik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…