- 19 Ağustos 2015
- 1.737
- 2.394
- 36
Benim buzluk bomboş oldu kızlar ne yemek yapayim derdim oluyor bu ara kışın öyle bir derdim yoktu tüketim hepsini malesefEvt canim buzlugun dokuysa kulln onlari
Zatn yaz geliyo tekrar doldurursun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim buzluk bomboş oldu kızlar ne yemek yapayim derdim oluyor bu ara kışın öyle bir derdim yoktu tüketim hepsini malesefEvt canim buzlugun dokuysa kulln onlari
Zatn yaz geliyo tekrar doldurursun
Aynen canim bnim buzluktada bisey yokBenim buzluk bomboş oldu kızlar ne yemek yapayim derdim oluyor bu ara kışın öyle bir derdim yoktu tüketim hepsini malesef
Offf super duruyorlar canim cekti bu saate şimdi olmadı bende nefis ev yemeklerini takip ediyorum hep...Pazartesi :
Eki Görüntüle 1803380
Salı :
Eki Görüntüle 1803382 Eki Görüntüle 1803383
Çarşamba :
Eki Görüntüle 1803386 Eki Görüntüle 1803387
Perşembe :
Eki Görüntüle 1803389
Cuma :
Eki Görüntüle 1803390 Eki Görüntüle 1803391
Cumartesi :
Eki Görüntüle 1803392 Eki Görüntüle 1803393
Pazar :
Eki Görüntüle 1803394 Eki Görüntüle 1803395
Kendine gore az az yapsan .. bnde gnelde tek oldugumda tost flan yapardim pratik oluyoBen tek yaşadığım için bitiremiyorum yemekleri. Bir gün yapsam 3 gün bitmiyor. Bu yüzden yemek yapmak da istemiyorum. Kahvaltılıkla geçiştiriyorum çoğu zaman.
Yemek tariflerine bak canim fikir oluyobende yarın 2 3 gunluk yemek yapaym dıyorum ne yapsam alısverısede cıkamadm:/
Aynen bnde takip ediyom ona gore liste olusturuyomOfff super duruyorlar canim cekti bu saate şimdi olmadı bende nefis ev yemeklerini takip ediyorum hep...
Ne çok çekirdek çitliyorsunuz. Dikkatimi çekti. :)Bime gittik
Tavuk pirzola,2 paket cekirdek, mantar, tozseker, cay aldim
Ekmek zaten vardi
Toplam = 30 tl harcadik.
Bugun menemen, mucver, barbunya piyazi yapacaktim
Esim tava istedi mecbur firini actik tava yapip attim sisti yine elektrik faturam pufff
Survivor sagolsun bagimlilik yaptirdiiNe çok çekirdek çitliyorsunuz. Dikkatimi çekti. :)
Survivor sagolsun bagimlilik yaptirdii