AynennBırak alsın günahını canım boşver senin günahların azalır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AynennBırak alsın günahını canım boşver senin günahların azalır
Cok iyi yapmissin canimMerhaba kızlar. Bu ay kredi kartının çoğunu kapattım inşallah gelecek ay düze çıkıyorum. O zaman çok daha fazla birikim yapabilcem. Bugün biriktirdiğim 1 TL'lik bozukları tümletip bi gram altın aldım. Bu bozuklarla aldığım 2. Gram altınım. Altın yüksek ama maksat biriken bozuklar değerlendirilsin. 5,10 lira zararla alırım ama harcanmamış olur köşede bi altınım olur mantığıyla yapıyorum. Bugün tekrar attım 5 tl kadar kumbaraya. Bakalım nisanın 15ine kadar bi gramlık daha birikir mi? Çok sevdim ben bu birikim işini 2 aydır kenarda 1100 lira param oldu. Onlar harcanıp gidecekti yoksa.
Aynen bozukluklar kolay harcanıyor ben de o yüzden gram altın olana kadar biriktirip hemen alıyorum. Sonra tekrar sıfırdan başlıyorum.Cok iyi yapmissin canim
En mantiklisi yoksa harcaniyo gercektn bnde diger ay alirim anca
hoşgeldiniz :)merhaba :) bende aranıza katılmak ıstıyorum .. evleneli 7 ay oldu ev araba vs hiçbişey yok :) sadece birikim yapmak istiyorum ev yada araba için . Mantıklı olan altın almak sanırım vadeli hesapta biriktirmeyi düşünmüştüm ama burayı okuynca fikrim değişti
hoşbulduk :)hoşgeldiniz :)
Ben de kredi kartından kaçınmaya borçlarını bitirmeye çalışıyorum. Umarım başarılı oluruz. Diğer ay alıp eskittiğim şeylerin parasını ödüyor olmak canımı sıkıyor benim. Dışarda yiyip içince çıkan 10 lira hesabı bile karta çektirirdim. Şimdi hepsini nakitten ödüyorum ki gerçekten elimde olan paraya göre harcama yapayım. Kredi kartına çektirince bedava gibi gelen küçük miktarların diğer ay en az 500,600 tl borç tuttuğunu görünce aklım başıma geldi.Bugun sut ve su aldim 5tl harcadim.
Bu ay hedefim kredi kartinı az kullanmak.
Çunku her ay 600 700 harciyoruz.
Bir dahaki ay o kadar eksiyle baslamıs oluyoruz
Aynen öyle canımBen de kredi kartından kaçınmaya borçlarını bitirmeye çalışıyorum. Umarım başarılı oluruz. Diğer ay alıp eskittiğim şeylerin parasını ödüyor olmak canımı sıkıyor benim. Dışarda yiyip içince çıkan 10 lira hesabı bile karta çektirirdim. Şimdi hepsini nakitten ödüyorum ki gerçekten elimde olan paraya göre harcama yapayım. Kredi kartına çektirince bedava gibi gelen küçük miktarların diğer ay en az 500,600 tl borç tuttuğunu görünce aklım başıma geldi.
Çıkmayınca harcanmıyor gerçekten de. Ben bugün biraz dolar aldım ilk döviz birikimim çok mutluyum :)Iyi akşamlar kızlar
Bugun 0 harcamayla kapattım
Bebegim kucuk oldugu için dışarı çıkamiyorum
Çıkmayınca da harcanmıyor
Bereketli olsun inş. :)Çıkmayınca harcanmıyor gerçekten de. Ben bugün biraz dolar aldım ilk döviz birikimim çok mutluyum :)
Ellerine sağlık Güle güle kirlet ins canim bende yarın evi temizliyor sabahtan kalkip bugün pazara gittim kaynanam aldı sağolsun bi çok şeyi 30 lira kadar harcadım kumbaramada 20 lira atiom bakalım 40 olmuştur sanırım gram alcam ins ama bu ay benimde ihtiyaçların çok dugunumuz var kıyafet ayakkabı filan bide günlük ayakkabı alcam bi tanede kafadan epey gider ama olsun değer biras kendimi simartmaliyim:):)merhaba hanimlar
guzel birikim yapiyorsunuz imreniyorum
bu ay eksilerde oldugum icin..
cok yorgunum butun gun temizlik yaptim
elimde agir mutfagi dip kose temizledim
wc temizledim