• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim harcama tasarruf günlüğümm ✔

Selamlar iyi geceler herkese kızlar. Sterlin hakkında ne düşünüyorsunuz sterlin biriktiren alan var mı bu aralar. 400 lira geldi beklemediğim bi yerden de bu sefer sterlin mi yapsam dedim?

Selamlar iyi geceler herkese kızlar. Sterlin hakkında ne düşünüyorsunuz sterlin biriktiren alan var mı bu aralar. 400 lira geldi beklemediğim bi yerden de bu sefer sterlin mi yapsam dedim?
Canim pinar arkadasima sor istersen belki bilgisi vardir Bensendetutuklukaldim Bensendetutuklukaldim
Bn hic doviz almadim bilgimde yok
Altinda alabilirsin bu aralar dusuyo takip et:KK69:

Canim pinar arkadasima sor istersen belki bilgisi vardir
Bn hic doviz almadim bilgimde yok
Altinda alabilirsin bu aralar dusuyo takip et
Altın korkutuyo beni elim gitmiyo hep yüksek :( sterlin kolay kolay oynamaz çok stabil yazıyo nette bakalım biraz daha yorumları okuyayım canım sağol yorum için

Merhaba hanimlar
Bugun tum gun temizlik yaptim
Baya su harcadim :( ama napim genel temizlikti..
Bimden 2 paket cekirdek, muz, kabak
A101 den yumurta
Firindan 1 ekmek
Marketten yesil biber

Toplam = 25 tl harcadim :KK12:

Kimseden ses çıkmıyor kızlar. Ben bugün evdeyim yarın da nöbetçiyim. Para harcama fırsatım olmıcak inşallah. Dün de 40 tl kumbaraya attım. 15ine kadar daha çok var ama ben 280 lira ayırdım onla idare edicem. Biraz asosyal olmak zorunda kalıyorum ama borçları bitirip daha çok birikim yapmak için böylesi gerekiyor bikaç ay. Başarılı olurum inşallah. Sizlerde durumlar nasıl?

bizim elimizde 140 tl var şuanda 15 ine kadar yetmesi lazım bebeğin maması bitmek üzere onu almamız lazım bakalım inşallah eksiye düşmeden atlatırız bu ayı.

Back