- 24 Şubat 2016
- 98
- 206
- 18
Sağlık olsun gelecek ay yaparsın birikim. Ben de borçlarımın bitmesini bekliyorum gerçekten ciddi bir birikim yapmak için.Merhaba hanimlarrr
Bu ay bitmiyo ya
Eksilere dustum
Bu ay bisey atamadim insallah diger aya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlık olsun gelecek ay yaparsın birikim. Ben de borçlarımın bitmesini bekliyorum gerçekten ciddi bir birikim yapmak için.Merhaba hanimlarrr
Bu ay bitmiyo ya
Eksilere dustum
Bu ay bisey atamadim insallah diger aya
Canim pinar arkadasima sor istersen belki bilgisi vardir BensendetutuklukaldimSelamlar iyi geceler herkese kızlar. Sterlin hakkında ne düşünüyorsunuz sterlin biriktiren alan var mı bu aralar. 400 lira geldi beklemediğim bi yerden de bu sefer sterlin mi yapsam dedim?
Altın korkutuyo beni elim gitmiyo hep yüksek sterlin kolay kolay oynamaz çok stabil yazıyo nette bakalım biraz daha yorumları okuyayım canım sağol yorum içinCanim pinar arkadasima sor istersen belki bilgisi vardir
Bn hic doviz almadim bilgimde yok
Altinda alabilirsin bu aralar dusuyo takip et
eger sabit duran bi yatırımsa TL ile aynı demektir bir fark olmazkiAltın korkutuyo beni elim gitmiyo hep yüksek sterlin kolay kolay oynamaz çok stabil yazıyo nette bakalım biraz daha yorumları okuyayım canım sağol yorum için
Evet sterlin stabil. Tl de kalsa aynı miktar olucsk. Ama hsrcarım diyorsanız size kalmışAltın korkutuyo beni elim gitmiyo hep yüksek sterlin kolay kolay oynamaz çok stabil yazıyo nette bakalım biraz daha yorumları okuyayım canım sağol yorum için
Dolar ve euroya ilgim daha fazla ama birkaç gündür diğerlerine de bakmaktayım. :)Canim pinar arkadasima sor istersen belki bilgisi vardir Bensendetutuklukaldim
Bn hic doviz almadim bilgimde yok
Altinda alabilirsin bu aralar dusuyo takip et
İstikrarlısın maşallah canımMerhabalarrr
Bugunku harcamam:
Sinav parasi : 165 tl.
1 ekmek :1 tl.
Toplam = 166 tl.
Istikrarliyim ama bu ay ekstra cok masraf ciktiİstikrarlısın maşallah canım
Diğer günlerde de 0görmüştüm seni Veya ekmek az alışveriş
Iyi gunlerde kirlet evini canimMerhaba hanimlar
Bugun tum gun temizlik yaptim
Baya su harcadim ama napim genel temizlikti..
Bimden 2 paket cekirdek, muz, kabak
A101 den yumurta
Firindan 1 ekmek
Marketten yesil biber
Toplam = 25 tl harcadim
İnşallah canım. Buzluktan doycam ben bu aralar. Buzlukta yiyecek doluyken market alışverişi yapıp duruyorum canımı sıkıyorbizim elimizde 140 tl var şuanda 15 ine kadar yetmesi lazım bebeğin maması bitmek üzere onu almamız lazım bakalım inşallah eksiye düşmeden atlatırız bu ayı.
Evt canim buzlugun dokuysa kulln onlariİnşallah canım. Buzluktan doycam ben bu aralar. Buzlukta yiyecek doluyken market alışverişi yapıp duruyorum canımı sıkıyor