Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burada 65 tl ama orada kaç tl bakalım yağmur'cum...üzme kendini...ihtiyaç sonuçta...epey bi zaman gider...Merhaba hanimlarrr
Tabiri caizse bu ay battimmm
Tup bitti
Birazdan gelcek bakalim ne kadar ya bn ne kadar sanssizim beee
Bu ay masraf ustune masraf
Bu ay 0 ladik .....
Insallah canim cok iyiymis 65 en son 75 di sanirim bakalim ne kdar gelcekBurada 65 tl ama orada kaç tl bakalım yağmur'cum...üzme kendini...ihtiyaç sonuçta...epey bi zaman gider...
Maşallah çok hamaratsınız ya74 tl tupe verdik
Yemek listesini de yapim dedim
18 Cuma= barbunya, pilav, salata
19 Cmt= yogurtlu bakla , kısır
20 Pzr=kuru kofte, sarma, yogurt
21 Pzt= yogurtlu kabak kavurma
22 Sali= makarna
23 Cars=mantar sote, kısır
24 Pers=domats soslu kizatma, mercimkli pilav
25 Cuma=sehriye corbasi, hamsili pilav
26 Cmt= topalak corba, makarna salatasi
27 Pzr= patatesli nohut yemegi
degilim aslindada evdekileri degerlendirim dedimMaşallah çok hamaratsınız ya
Tabiiki canim hosgeldin aramizaa.Günaydın hanımlar benide aranıza alır msıınız? ben zaten oturduğum bölge itibariyle çok para harcayamıyorum. araba ve dükkan kredim var onları ödüyoruz. Benim alışveriş tekniğim liste listenin dışına çıkmamak. Birde kıyafet konusunda bekarken çok harvurum harman savurduğum için artık hiçbirşeyde gözüm çok çalıştığım için siyah takım ve
iş yerinin amblemli gömleği giyiliyor o yüzden ne giysem derdim yok. Bir ayakkabı kıyafet beğenirsem bunu nerde giyicem nasıl giyicem diye kendime soruyorum. Eğer senede 2 defa giyeceğim birşeyi almıyorum ne gerek var evdeki de idare ediyor diye. Mesela siyah bir çanta beğendim 90 TL almadım eve geldim çanalarıma baktım kötü olanları eskiyenleri attım 1 tane siyah çantam vardı ama zımbaları kıyafetimi zedeliyordu ve fermuarı bozulmuştu aldım iğne iplik makas vs. önce zımbaları çıkardım sonra eski attığım çantadan fermuar söktüm ona diktim elimde zımba boşlukları kötü durmadı dursaydı oralarada düğme falan dikerdim heralde sonuç : 90 TL cebime kaldı ve evimdeki daha yepyeni çantamı kullanmaya başladım Atmayalım değerlendirelim arkadaşlar... Benide aranıza alınnn
Vala bn hic dolar almadim bilmiyom ama yuksekse alma ozman dusunce alDolar 2.87 olmuş almalı mı sizce 500 liram arttı bu ay değerlendirmek istiyorum
Gunaydin arakadaslar Bu ara altın düşük mu bilmiyorum altın dusukkse yakalayin derim ata alabilirsiniz sanırım 500 lira yeter kulpsuz ata alın karlı oluyormuş kaynanamdan bilgi:)Dolar 2.87 olmuş almalı mı sizce 500 liram arttı bu ay değerlendirmek istiyorum
Altın hala yüksek malesefGunaydin arakadaslar Bu ara altın düşük mu bilmiyorum altın dusukkse yakalayin derim ata alabilirsiniz sanırım 500 lira yeter kulpsuz ata alın karlı oluyormuş kaynanamdan bilgi:)