- 30 Kasım 2016
- 1.156
- 4.035
- 30
Para yönetimi diye bir uygulama var. Basit ve güzel seviyorum benSelam kızlar benim hesap kitap iyice karıştı gitti ama sağolsun nişanlım destek çıkıyo ufaktan çeyiz alışverişi yapıyorum kumbaraya da bozukları arıyorum bu da birikim sonuçta :)
Bu arada telefonuma indirebilceğim kullanışlı basit bi hesap kitap programı var mı kızlar?
Bugun 0 harcama
7 tl de kumbaraya
SüperDışarı çıkmadım 0 harcama
Masallah canim ha gayret 70tl tamamlayip ceyreklerini alirsin senturkcel canım
108 tl annemlerin elektrik faturasını ödedim, bu ay annemlerin faturalar için 600 tl ayırmıştım 532 tl tuttu kalan tutarı birikime eklerim.
Annem, babam ve ablamın bozukluklarını iç ettim yine sanırım 20 tl kadar var
@yagmur559 bu ay birikimim 300 tl gün+ 325 yakıt parası+ 80 tl kumbara şimdilik,üzerini tamamlarsam iki çeyrek alıcam (70 tl eksiğim var)
Bir sonraki maaşa kadar elimde kalan 895 tl kalıyor bunun içinden 80 tl otobüs bileti dışında ödemem yok.
Telfonum eskidi yenisini internetten alıcam bu ara, 50 tl puan veriyor.
Olsun canim kumbara zaten iyi biriktiriyoBugun harcamam olmadı... Kumbaraya da giren çıkan olmadı... @yagmur559 canım benim bu ay birikimim varda yoksaymadım kumbaraya gireni :)
Allah kolaylık versin canım son zamanlar zor geçiyoBugün benden de 0 harcamadoğum iznine ayrıldım kızlar artık 500 TL eksik yatacak maaşım harcamalarımı asgariye indirmek zorundayım ve bu konuda da eşimi zorluyorum ..kendisi bu durumdan rahatsız ama yapacak bişey yok borçlar bitene kadar sıkacak dişini. . Bu arada 11 ay kaldı kredimiz ondan sonra rahatız inşallah
Gule gule kullan telini canım.Esimde ikinci el almıstı netten gecen ay..Bu gün de çıkma planım yok
İnternetten cep telefonu aldım
2 aydır araştırıyordum diğer satıcılarda 1300 tl civarında , 1108 tl kargoyla beraber 50 tl de puan verdi 1060 tl maloldu.
Kartımda 85 tl puan vardı bununla birlikte 135 tl yapıyor ama bunu süresinde harcamam gerekiyor. Ne alsam diye düşüyorum üye işyeri bulsam market alışverişi yapsam çok güzel olur aslında.
@yagmur559 yılı kapatmadan bu yıl ki birikimleri ve gelecek yıl için planları da yazalım ne dersin. Plan bütçe komisyonumuza seni başkan seçtim
Yılı kapatmadan planım şöyle
1500 tl eylül ayı birikimi
1000 tl neolur ne olmaz parası
300 yakıt parası
200 tl geçen ayın kumbarası
67+28 tl banka küsüratı
80 tl kumbara
Toplam: 3175 tl Bununla 15 tane çeyrek alıcam 25 tl kalıyor
Böylece 2017 yılına 0 kumbara ve 3200 tl kart borcu ile başlamış oluyorum ben de.
2017 için de genel bütçe yapıcam ev arkadaşımla beraber, o birikimde uzman