birikim harcama tasarruf günlüğümm ✔

Selam kızlar benim hesap kitap iyice karıştı gitti ama sağolsun nişanlım destek çıkıyo ufaktan çeyiz alışverişi yapıyorum kumbaraya da bozukları arıyorum bu da birikim sonuçta :)
Bu arada telefonuma indirebilceğim kullanışlı basit bi hesap kitap programı var mı kızlar?

Para yönetimi diye bir uygulama var. Basit ve güzel seviyorum ben

Bugün benden de 0 harcama doğum iznine ayrıldım kızlar artık 500 TL eksik yatacak maaşım harcamalarımı asgariye indirmek zorundayım ve bu konuda da eşimi zorluyorum ..kendisi bu durumdan rahatsız ama yapacak bişey yok borçlar bitene kadar sıkacak dişini. . Bu arada 11 ay kaldı kredimiz ondan sonra rahatız inşallah

Masallah canim ha gayret 70tl tamamlayip ceyreklerini alirsin sen biraz daha bekliyim listeye eklemek icin ..

Kizlar sizi okuyodum yazamiyodum cunku bu ay battim resmen diplerdeyim odemelerimiz icin kredi cektik 2017 ye borclu girmis olacagiz yani

Sehir disina ciktigimizdan gelmeden kumbarami actim dolmadan acmak zorunda kaldim 372 tl. Bu paraya henuz dokunmadim ama onuda harcamadan bir ceyrek almak istiyorum..

Daha sonra yeni bir kumbara yapmak istiyorum..

Bu gün de çıkma planım yok
İnternetten cep telefonu aldım
2 aydır araştırıyordum diğer satıcılarda 1300 tl civarında , 1108 tl kargoyla beraber 50 tl de puan verdi 1060 tl maloldu.
Kartımda 85 tl puan vardı bununla birlikte 135 tl yapıyor ama bunu süresinde harcamam gerekiyor. Ne alsam diye düşüyorum üye işyeri bulsam market alışverişi yapsam çok güzel olur aslında.

@yagmur559 yılı kapatmadan bu yıl ki birikimleri ve gelecek yıl için planları da yazalım ne dersin. Plan bütçe komisyonumuza seni başkan seçtim

Yılı kapatmadan planım şöyle
1500 tl eylül ayı birikimi
1000 tl neolur ne olmaz parası
300 yakıt parası
200 tl geçen ayın kumbarası
67+28 tl banka küsüratı
80 tl kumbara
Toplam: 3175 tl Bununla 15 tane çeyrek alıcam 25 tl kalıyor

Böylece 2017 yılına 0 kumbara ve 3200 tl kart borcu ile başlamış oluyorum ben de.
2017 için de genel bütçe yapıcam ev arkadaşımla beraber, o birikimde uzman

Selam kızlar
Son 4 aydır kredi kartımda sadece taksitleri ödüyordum vee bugün tamamen kapadım onu Son iki ay taksidi var sadece.
Yeni yıla kk sız olarak gireceğim kısmetse.
Ve bu yıl için yaptğım birikim planını tutturdum itiraf etmeliyim çok istikrarlıydım hem borçlarımız azaldı bir taraftan da birikime başladım
Yeter ki niyet edin kızlar oluyor gerçekçi plan hazırlayınca.
2017 için sadece borcum 6 aylık toplamda 3.000 kredi borcum var.
Yeni yıl için yeni birikim planı henüz hazırlamadım, yaptığımda sizinle de paylaşırım

Allah kolaylık versin canım son zamanlar zor geçiyo

Gule gule kullan telini canım.Esimde ikinci el almıstı netten gecen ay..
Olur plan yapalım hedeflerimizide yazalım bu yıl benim icin cok iyi gecmedi ama insallah 2017 daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…