Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecmis olsun canim insallah isten cikarmazlar hedeflerine ulasirsin..Kızlar yeni yıl hedeflerinde ben de varım şöyle bi.durum var her ay 500 TL kredi ödüyorum nisan da işten çıkmayı düşünüyorum çünkü mayısta düğünüm var şehir değiştircem o yüzden işyeri beni çıkarmazsa tabi yılsonu ve yatak döşek hasta olduğum için üç gün rapor aldım ve hiç hoşlarına gitmedi benim ilk hedefim mayısa kadar 1000 TL biriktirmek nişanlım ve ailemden gizli çünkü işten çıkınca en azından iki ay kredi borcunu oradan öderim diye düşündüm bunun yanında çeyiz alışverişi de çabası
Hayırlı olsun çeyreeğin canım benimBen bugun rutin odemelerimi yaptim.
Onun disinda ekstra harcamam simit aldim 1 tl.
Market alisverisi yaptik 18 tl.
Veeeeeeeeee sonunda ceyregimi aldimm
Sagol canım aynen oyle insan mutlu oluyor. :) ben 215 den aldım 210 du dedım nakıt 215 dedı esımde al ya deyınce alıverdım ..Hayırlı olsun çeyreeğin canım benim
Aldığın Herşeyden daha çok mutluluk verdi altın almak dimi?
Ben de öyle oluyorum
Bugün bende baktım çeyrek 214tü.Sagol canım aynen oyle insan mutlu oluyor. :) ben 215 den aldım 210 du dedım nakıt 215 dedı esımde al ya deyınce alıverdım ..
Şuan çok altınım yok diyorsun ama ya ilerleyen günlerde... Evde tutamayız. Zaman kötü malumBugün bende baktım çeyrek 214tü.
Geçen hafta ben 212 den almıştım
Bu arada bugün akbank ile görüştüm
Cuma günü kasamızı kiralıyoruz kısmetse
Yuppii
Içim daha rahat olur bari
Çok o kadar altınım yok ama olsun
Hayırlısı olsun canım istiyodun zaten kasa kiralamak, kafan rahat olur ilerde altın alımını ilerletirsem bende dusunurum..Bugün bende baktım çeyrek 214tü.
Geçen hafta ben 212 den almıştım
Bu arada bugün akbank ile görüştüm
Cuma günü kasamızı kiralıyoruz kısmetse
Yuppii
Içim daha rahat olur bari
Çok o kadar altınım yok ama olsun
Şu an altınım bir miktar var ama birikimi bu yönde düşündüğüm için kasa çok mantıklı zaman gerçekten kötüŞuan çok altınım yok diyorsun ama ya ilerleyen günlerde... Evde tutamayız. Zaman kötü malum
Sağol canım işlemler cuma başlayacak inşHayırlısı olsun canım istiyodun zaten kasa kiralamak, kafan rahat olur ilerde altın alımını ilerletirsem bende dusunurum..