birikim harcama tasarruf günlüğümm ✔

Kızlar yeni yıl hedeflerinde ben de varım şöyle bi.durum var her ay 500 TL kredi ödüyorum nisan da işten çıkmayı düşünüyorum çünkü mayısta düğünüm var şehir değiştircem o yüzden işyeri beni çıkarmazsa tabi yılsonu ve yatak döşek hasta olduğum için üç gün rapor aldım ve hiç hoşlarına gitmedi benim ilk hedefim mayısa kadar 1000 TL biriktirmek nişanlım ve ailemden gizli çünkü işten çıkınca en azından iki ay kredi borcunu oradan öderim diye düşündüm bunun yanında çeyiz alışverişi de çabası

Kızlar yeni yıl hedeflerinde ben de varım şöyle bi.durum var her ay 500 TL kredi ödüyorum nisan da işten çıkmayı düşünüyorum çünkü mayısta düğünüm var şehir değiştircem o yüzden işyeri beni çıkarmazsa tabi yılsonu ve yatak döşek hasta olduğum için üç gün rapor aldım ve hiç hoşlarına gitmedi benim ilk hedefim mayısa kadar 1000 TL biriktirmek nişanlım ve ailemden gizli çünkü işten çıkınca en azından iki ay kredi borcunu oradan öderim diye düşündüm bunun yanında çeyiz alışverişi de çabası
Gecmis olsun canim insallah isten cikarmazlar hedeflerine ulasirsin..

2016 yili birikimlerimin bir kismini kullanmak durumunda kaldim.
Kalan birikimim : 600 tl.:KK69:

Ceyrek parami ayirdim harcamadan almak istiyorum kalani bankada.

Hesap yaptim kredi odememiz olacagi icin;

2017 yılı aylik hedefim : 200 tl. gün parasi +100 tl.

Ortaseker bir hedef oldu benim icin:KK28:umarim hedefimi tuttururum..

2017 de ;
* 1 Ocak itibariyle yeni kumbarama baslayacagim insallahh... Bu sefer kumbara almayacagim kavanoz veya sut kutusu kullanacagim.
* Kiyafet alisverisi yapmayacagim dolabim baya dolu.
* Esimin kiyafetlerini indirimlerde yenilememiz lazim.
* Mutfak bilgilerimi daha da gelistirecegim yiyecekleri israf etmeden nasil degerlendirebilirim bunlari arastiracagim..
* Bu yil da defter tutacagim harcama defteri. Neye ne kadar odedim bilmek guzel..

Okula gittim, yol parasını otobüs kartında olandan kullandım. Sim kart işini yarına erteledim, cebimden para çıkmamış oldu:dondurma:
Bu gün 0 harcama, annemden 1tl aldım kumbaraya gitti.
Ablam benim yerime hediye işini halletti ona 65 tl vermem lazım neyse ki bu iş de bitti. Oturup bi hesap kitap yapmam lazım Ocak Şubat sıkışık geçecek hesabımı bileyim.

Sagol canım aynen oyle insan mutlu oluyor. :) ben 215 den aldım 210 du dedım nakıt 215 dedı esımde al ya deyınce alıverdım ..
Bugün bende baktım çeyrek 214tü.
Geçen hafta ben 212 den almıştım

Bu arada bugün akbank ile görüştüm
Cuma günü kasamızı kiralıyoruz kısmetse
Yuppii
Içim daha rahat olur bari
Çok o kadar altınım yok ama olsun

Yuppii
Şuan çok altınım yok diyorsun ama ya ilerleyen günlerde... Evde tutamayız. Zaman kötü malum

Yuppii
Hayırlısı olsun canım istiyodun zaten kasa kiralamak, kafan rahat olur ilerde altın alımını ilerletirsem bende dusunurum..

Şuan çok altınım yok diyorsun ama ya ilerleyen günlerde... Evde tutamayız. Zaman kötü malum
Şu an altınım bir miktar var ama birikimi bu yönde düşündüğüm için kasa çok mantıklı zaman gerçekten kötü
Hayırlısı olsun canım istiyodun zaten kasa kiralamak, kafan rahat olur ilerde altın alımını ilerletirsem bende dusunurum..
Sağol canım işlemler cuma başlayacak inş
Altın birikimi düşünüyorsan kasa mantıklı gerçekten

9 ay önce hem kardesimin hem benim teli yeni almistik onunki note 4 dü.Dün elinden düşürmüş kırılmış.Garanti kapsamında olmuyomuş düştügü icin 650 tl ye yaparız demisler.Ben de yenisini alalim dedm 1900 ona vericemize iphone 6 alalim dedi ben de tamm dedm bugün netten kredi kartimla tek cekim 3120 tl ye aldik.Onu ben alcam benim lg3 ona vericem.Hic yoktan gitti para ocaktaki maaştan kenara ayiracaktim bostan yere masraf cikti.Neyse sağlık olsun

X