- 27 Nisan 2015
- 4.227
- 7.321
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkesi etiketleyip nerdesiz diyenin yaptığına bak olmadı yaniHanımlar.... Artık girmeyeceğim kk'ya... Ama birikim her zaman olucak unutmazsam arada uğrarım buralara
Kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm napıyım ya.. Biraz mecburiyettenherkesi etiketleyip nerdesiz diyenin yaptığına bak olmadı yani
e peki bakalım yolun açık olsunKötüyüm ben kötüyüm kötüyüm napıyım ya.. Biraz mecburiyetten
Niye girmiyosun ya gitme yatirimlarimizi yazalim hep birlikteHanımlar.... Artık girmeyeceğim kk'ya... Ama birikim her zaman olucak unutmazsam arada uğrarım buralara
Ohhh ohhhhh dususe gecti sonunda dha da duser insallah :)
Artmadan alın da sonra düşmesini bekliyosunuzOhhh ohhhhh dususe gecti sonunda dha da duser insallah :)
Evt ya sonrada artiyoArtmadan alın da sonra düşmesini bekliyosunuz
Ben acele etmeyeceğim ya oh ohhhOhhh ohhhhh dususe gecti sonunda dha da duser insallah :)
Bende düşmesini bekliyorum epeyi düşüşe geçmeden almiycam sanırımBen acele etmeyeceğim ya oh ohhh
Düşsün çok Düşsün daha
Canım ne yaptın da öyle az geldi? çok iyi düşürmüşsün vallahi...Merhaba hanimlar
Mutluyummmm gecen ay elektrik fatiram 80 gelmisti bu ay cok dikkat ettimmmmm veeee faturam 37,90 geldi
Evt canim.ya cok uzulmustum 2 kisiyiz sonuctaCanım ne yaptın da öyle az geldi? çok iyi düşürmüşsün vallahi...