birikim harcama tasarruf günlüğümm ✔

@yagmur559 senin topik benim topiğim gibi bişey oldu hoşgeldin canım. Şubata kadar bilinçli bir tuketiciysen ve kendi maddi durumunu biliyorsan niye olmasın :)

Yavrum benim oyle beğenip kaçmak yok. :)
Canimmmm Bizim paralar suyunu çekti çok şükür bebeğim tutundu kızım olacak inş ama buraya yazmaya yüzüm yok birikim sıfır diyebilirim :) Ahaha ama yinede okuyorum bakıyorum kim ne yazmış die üniversite çektiğimiz krediler vardı eşimle onuda kapatık çok şükür borcumuz da yok birikime yok cnm ☺sen nasılsın canım

Allah analı babalı büyütsün canım benim :) oldun birikim yapamasanda arada ses ver.

Kizlar moral bozuk bende.
Cizmem su aliyor ve acillll yenisini almam lazim.
Hava soguk disari cikip aramak istemiyorum netten biseyler bakacagim cok da kararsizimdir bakalim uygun bisey bulursam alacam durduk yere masraf cikti neyse saglik olsun..

Yemeklerimi yaptim sarma dolma cacik..
Ekmek alinacak bi tek.
Kumbise bir sure para atamam heralde.

Lazım olanı tabi alıcaksın canım. Birikim yapıcam diye de kasmamak lazım. Bir sure sonra patlıyo biyerde

Selam kızlar biz de nişanlımla alışverişe gittik bugün ona mont eşofmanaltı ve parfüm aldık 300 TL ben de kaban aldım 100 TL ve yağmur geçirmeyen bot aldım 220 TL nişanlım ödedi sağolsun kumbarama da 10 TL attım pzt maaş günü inş daha hesaplı olcam önümüzdeki ay

Eki Görüntüle 1920681

İşte benim kumbaram kızlar şimdilik bozuk biriktiriyorum ama maaşı alınca kenara nakit de atmayı planlıyorum
Bereketli olsun canim cabuk dolar insallah
Bende bir daha ki sefere kumbara almayacagim onun yerine kavonozun kapagini delip yapistiracagim kumbara parasinida icine atacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…