birikim harcama tasarruf günlüğümm ✔

Keske daha once indirim sezonunda alsaymisim neyse artik ihtiyaclarim indirim zamanlarinda alcam erteleyince daha kotu oluyor.
Bence de... Şimdi kullandığım bi spor ayakkabı var. Tabanlık kullandığım için daha erken yırtılıyor filan atıyorum. Bende bakıcam bu aralar sporlarım gitmeden :)

Az önce annemle markete gittik toplam 111 tllik alışveriş yaptık yemek kartından ödedim anneme her ay nakit vermektense toplu alışveriş yapıyoruz böylece cebimden para çıkmamış oluyor annemin de gönlünü yapmış oluyorum
Ne guzel ailene destek vermen ilerde ise girebilirsem bende dusunuyorum aileme yardimda bulunmayi :KK37:

Sonunda oturabildim.:kahve:
Temizlik,yemek bitti.Sehriye corbasi,sebzeli pilav,salata yaptim.
Ekmek harcamam oldu.
Meyvemiz , yogurdumuz az kaldi bir ara alirim.
Maşallah ne ara hallettin o kadar şeyi ben sabahtan beri markete pazara gittim bi de temizliğe giriştim hala daha vileda ve banyolar beni bekliyor bu arada temizlik yapılırken bulunan 3 TL doğru kumbaraya gitti

Maşallah ne ara hallettin o kadar şeyi ben sabahtan beri markete pazara gittim bi de temizliğe giriştim hala daha vileda ve banyolar beni bekliyor bu arada temizlik yapılırken bulunan 3 TL doğru kumbaraya gitti
Evim kutu gibi belki ondandir. :KK48: Kucuk olmasi temizlik acisindan avantaj benim icin.Esimde cok dusurur kanepe altlarina bozuk para bende hemen kumbaraya atarim:KK66:

Tabiki canim seviniriz hosgeldin :KK36:
hoşbuldukk bende öğrenciyim üni son sınıf ama çeyiz için para biriktirmek istyorum. kocaman bi kumbaram var . yen aldım . aylık babam 350 lira veriyor okul için . 70 yol parasına gidiyor kaldı 280 lria . aylık yemek param da 50 lira kaldı 230 lira . ama yardım edn ltfen ne önerirsiniz para biriktirebilmem içinnn :)

hoşbuldukk bende öğrenciyim üni son sınıf ama çeyiz için para biriktirmek istyorum. kocaman bi kumbaram var . yen aldım . aylık babam 350 lira veriyor okul için . 70 yol parasına gidiyor kaldı 280 lria . aylık yemek param da 50 lira kaldı 230 lira . ama yardım edn ltfen ne önerirsiniz para biriktirebilmem içinnn :)
En onemli seyi yapmissin kumbara kullanmakla.
Ailenle yasiyosan yemek parandan arttirabilirsin evden sandvic tarzi goturup aksam yemeginide evde yemek gibi..evdeki bozuk paralari toplayabilirsin..

Başka biyerden burs filan alıyor musun canım

X