Iyi akşamlar kızlar
Bugun kumbaraya 7.5 tl attim
0 harcamayla gunu kapatiyorum
@yagmur559 bu ayki birikimim
900tl (gun parası) +200 euro[/QUO]
bereketli olsun canim ekliyorum
Hahah evet mune bulamasin diye
Gunaydin canim bereketli olsun birikimin listeye ekliyorum..Benimde baya var terzilik kiyafetler hep erteliyorumGünaydın
Kasım ayı birikimim 300 lira
Geçen ay birikimim 1000 liraydı
Üstüne ekledim
10 gr altın alacağım bugün yarın
Gelecek paralar gelirse eğer Aralık ayında birikim miktarini yukseltebilirim İnsallah
Masraf konusuna hic girmek istemiyorum
Feci para gidiyor
Almadan da olmuyor napalım
Dun 50 lira bozdurdum eve dondugumde cebimde 50 kurus yoktu:)
25 lira terzi 25 lira da marketten biseyler aldim
Kizima ve esime bot almamiz gerek
Onun disinda onumuzde baska harcama yok
Gunaydin canim yine eski ismine donmussunGunaydin ev ekonomistleri
Gunaydin canim yine eski ismine donmussun
Teşekkür ederim sağolasınGunaydin canim bereketli olsun birikimin listeye ekliyorum..Benimde baya var terzilik kiyafetler hep erteliyorumpahali yapiyolar sanki terziler iyi para kazaniyo
Senin terzi uygunmus benimki pahali heralde uygun bulursam bende yaptiracagim benimde 2 tayt pacasi, 2 kot daraltma ve paca olacakTeşekkür ederim sağolasın
Pacalari 5 liradan yapiyolar
3 tayt 1 pantolon verdim 20 tl
İki tane de ortu kenari dikildi 2.5 tl den 5 lira da o
25 lira
Aileyle daha kolay birikim yapilir canim yemek,elektrik,su,kira masraflari yok.Bozuklar icin kumbarada yap bence insallah hedefine ulasirsinHerkese merhaba benim de çok acil birikim yapmam lazım asgari ücretle çalışıyorum şuan 2000 tl kredi kartı borcum var hedefim onu bitirip nisana kadar 3000 tl biriktirmek allah izin verirse ailemle yaşıyorum Mayıs ta düğünüm var kemerleri sıkma vakti geldi benim için :)
Bu ay iyi birikimler yapariz insallah..Günaydın kizlarrr. Elveda Kasım. Hoşgeldin aralıkay sonu cebimde 5 kuruş para kalmıyor. O yüzden çok sevindim bu ayın bitmesine. Umarım bol bol birikimli bir ay olur.