Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok iyi yapmissin canim calisiyo olsaydim bende hep evden gotururdum yemegimiSabah kahvaltımı evden götürdüm öğlen de yemek kartından yedim yani ilk defa 0 harcama
@yagmur559 senin topik benim topiğim gibi bişey oldu hoşgeldin canım. Şubata kadar bilinçli bir tuketiciysen ve kendi maddi durumunu biliyorsan niye olmasın :)İyi akşamlar..bende yeniden birikim yapmaya başladım. Hedefim şubat sonuna kadar 2 bin lira biriktirmek. 500 günden gelecek,bana düşen 1.500 biriktirebilmek. Başarabilirim inşallah.
Benide alırmısınız aranıza
Canimmmm Bizim paralar suyunu çekti çok şükür bebeğim tutundu kızım olacak inş ama buraya yazmaya yüzüm yok birikim sıfır diyebilirim :) Ahaha ama yinede okuyorum bakıyorum kim ne yazmış die üniversite çektiğimiz krediler vardı eşimle onuda kapatık çok şükür borcumuz da yok birikime yok cnm ☺sen nasılsın canımYavrum benim oyle beğenip kaçmak yok. :)
Allah analı babalı büyütsün canım benim :) oldun birikim yapamasanda arada ses ver.Canimmmm Bizim paralar suyunu çekti çok şükür bebeğim tutundu kızım olacak inş ama buraya yazmaya yüzüm yok birikim sıfır diyebilirim :) Ahaha ama yinede okuyorum bakıyorum kim ne yazmış die üniversite çektiğimiz krediler vardı eşimle onuda kapatık çok şükür borcumuz da yok birikime yok cnm ☺sen nasılsın canım
Topik hepimizin tabiki@yagmur559 senin topik benim topiğim gibi bişey oldu hoşgeldin canım. Şubata kadar bilinçli bir tuketiciysen ve kendi maddi durumunu biliyorsan niye olmasın :)
Lazım olanı tabi alıcaksın canım. Birikim yapıcam diye de kasmamak lazım. Bir sure sonra patlıyo biyerdeKizlar moral bozuk bende.
Cizmem su aliyor ve acillll yenisini almam lazim.
Hava soguk disari cikip aramak istemiyorum netten biseyler bakacagim cok da kararsizimdir bakalim uygun bisey bulursam alacam durduk yere masraf cikti neyse saglik olsun..
Yemeklerimi yaptim sarma dolma cacik..
Ekmek alinacak bi tek.
Kumbise bir sure para atamam heralde.
Bereketli olsun canim cabuk dolar insallahEki Görüntüle 1920681
İşte benim kumbaram kızlar şimdilik bozuk biriktiriyorum ama maaşı alınca kenara nakit de atmayı planlıyorum
Keske daha once indirim sezonunda alsaymisim neyse artik ihtiyaclarim indirim zamanlarinda alcam erteleyince daha kotu oluyor.Lazım olanı tabi alıcaksın canım. Birikim yapıcam diye de kasmamak lazım. Bir sure sonra patlıyo biyerde