- 27 Nisan 2015
- 4.227
- 7.321
Seçim sonuçlarının açıklanmaya başlamasıyla o sabah 3.30 a fırlamıştı dolar birdenDogru soyluyosun canim cikabilir daha ..
Benim hic dolar hesabim olmadi pek anlamam ama aralik sonuna kadar dolar artacak diyorlar pinarcim ekonomi haberlerinde gördümHanımlarrrr.... Abd de olayların yaşanmasından oturu dolar 3.25 e çıkmış. Nr diyorsunuz. Olaylar devam ederse daha da çıkacak gibi dolar.
Hesabın olmasa da olur canım... Arkadaşıma bi kere zoela kumbarasını boşaltırım ne kadar varsa kumbarada dolar aldıedım. O zaman 50 dolar aldı. Sonrakini Euro yaptırdım. Doları 2.91 den aldırmıştım kıza. Şimdi 3.25 lerde...15 lira karı oldu ama.. İşte doları az malesef.Benim hic dolar hesabim olmadi pek anlamam ama aralik sonuna kadar dolar artacak diyorlar pinarcim ekonomi haberlerinde gördüm
Açtığın zaman resmini atmayı unutma :) ben meraklı MelahatSlm
Bugun salcam bitmisti salca, zeytinyagi, ekmek aldim.Eksikleri azar azar alcam.Gozum indirimli urunlerdeydi ama esim bana dur dedi neyseki
Mercimek corbasi, soslu spagetti, yogurtlu koz patlican salatasi yapacagim.
Kumbise 2 tl.attim ..
Ne iyi arkadasmissin pinar, birikime yonlendirmissin kiziHesabın olmasa da olur canım... Arkadaşıma bi kere zoela kumbarasını boşaltırım ne kadar varsa kumbarada dolar aldıedım. O zaman 50 dolar aldı. Sonrakini Euro yaptırdım. Doları 2.91 den aldırmıştım kıza. Şimdi 3.25 lerde...15 lira karı oldu ama.. İşte doları az malesef.
Atarim tabi bir yila anca dolar ama olsunAçtığın zaman resmini atmayı unutma :) ben meraklı Melahat
Bereketli olsun canim Sinavinda cok iyi gecer insallahh guzel haberlerle gelirsin@yagmur559 canim benim geçen ay ve bu ayki birikimim 16 gram altin bu ay daha para arttiramam ben de yazayim dedim 
Sinavim var 24 aralikta bana dua edin kizlar
İkinciyi daha yeni başlattım.. Üçüncüyü zorluyorum ama o zaten harcamaya bayılan kişiNe iyi arkadasmissin pinar, birikime yonlendirmissin kizi
Sen onlarada birikim yaptirirsinİkinciyi daha yeni başlattım.. Üçüncüyü zorluyorum ama o zaten harcamaya bayılan kişi
Gıyy döndün mü? Mapustan ne zaman kurtuldunPofff kasimda biriktiremicem sanirim
Iki yuz lira harcadim dun
Benden adam olmaz ..
Odemelerim var
Evin eksigi bitmiyo
AlacaklariMi alamiyorum
Gıyy döndün mü? Mapustan ne zaman kurtuldun