birikim harcama tasarruf günlüğümm ✔

Valla ne kadar tutumlu olursam olayim bi faydasi yok cunku esim para tutmsyi bilmiyor gecenlerde gebelik aylik muayene icin doktora ciktik ordan da bebisimizn eksiklerini aldik ana kucagi battaniyesi biberonu emzigi gogus pedi bi takim zibin burun temizleme aparati hersey sadece 280 tl tuttu sonra esim kendine pantolon alacakti bi baktm unlu bi markanin magazasina giriyor 150 tl den asagi pantolon yok dogru baska bildgm daha uygun bi magazaya goturdm ve 2 tane gercktn cok gzl pantolona sadece 90 tl odedik SAYEMDE. sonra lc 'ye girdk sen dur bn ayakkbya bakip gelcem dyp cikti bn lc de kaldm sonra yanima geldi a...dastan ""250TL"" YE SPOR AYAKKABI ALMIS
Ahhh bn niye yaninda gitmedim ki ahhhh ondan once ge elinde egzama oldugu icin elini kmsenn gormemesi icin yarimeldiven almis 140 tl ye

Bir seferlik aliyorsa ve ihtiyacsa bence sorun etmeyin ama devamli marka alisveris yapiyorsa sıkıntı.
Benim esimde cok nadir birsey begenir bende pahali bile olsa alma demem.

Hayir devamli marka almaz ama marka olup 100-150 tl ye cok iyi spor ayakkabılar oluyor gecen mart ayinda o da ben de 120tl ye marka ayakkbi almstik zaten(tabi o zmn gorumcem odemisti:) ) ama 250 tl de bnce cok ucuk bi fiyat.

Günaydın kızlar
Ha bugün ha yarın altın alırım diye Ekim ayı birikim bildirimi yapmamıştım
1000 lira civarı ayırabildim çok şükür
Dolar euro yatırımı hiç yapmadım yapmam da
Tl deyim ya da altında
Ben sade vatandaş olarak görevimi yapayım
Faizle zaten işim bitti, büyük yeminim var Allah bozdurmasın
Kasım ayı için de 2000 lira gibi hedefim
Tabi bu rakamları ekim başı tüm borçları kenardaki altımızdan kapatmamiza borcluyuz.
Altin ve dolardaki artis benim birikimime etkisini dusunmuyorum, ben kucuk yatirimciyim yeterki ulke ekonomisi zora dusmesin zam olmasin , mudahele edilsin artik

Bereketli olsun canim birikimini ekim listesine ekliyorum

EKİM ayi birikimimizzz

Amelia2 : 7 dolar

Papatya : 2 gr.altin+ 100 euro + 600 tl.
Pinarzengin34 : 1 ceyrek

Mavi_patikli : 1.000 tl + 1 tam altin

Segazel : 4 ceyrek + 200 tl.

Witch hunt : 850 tl.

Ciceklientari : 1.000 tl.

Masallahhhhh

karamelli_turta Hasatvakti @esmaa_91 ne zamandır gözükmüyorsunuz kızlar
Canim pek giremiyorum
Altin hesabi actim 2200 tlye
Gelecek ay biraz daha ekleyecegim insallah
Pazardan domates salatalik turp marul maydanoz muz biber aldim 23 TL tuttu
İki kişi olduğumuz için her seyden az az aliyorum bozuluyor yoksa
Kumbaraya 2 Tl attim
Sizde ne var ne yok
Allah hayirli birikimler nasip etsin agiz tadiyla yemeyi nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…