Gıyy yine ne yaptın.... Sana bdv yi yasaklıyorum
Gıyy yine ne yaptın.... Sana bdv yi yasaklıyorum
Bu kız hiç rahat durmuyo ya... Mapus damlarını mı özlüyo nedirBen dün bi konuda görmüştüm konu sahibesine giydiriyordu güzel güzel, dedim az sonra banlanacakSabah baktım bişey yoktu rahatladım, şimdi girdim yine ban .
Eşin senin kartı kullanır mı normalde.Az önce tam oturdum kasım ayı için bütçe hazırlicam, dedim bakalım kredi kartıma ne kadar borcum var. Bildiğimin 1200 tl üstü bir borç çıktıtabi hemen extre istedim ne göreyim iki haftadır 2 günde bir digitürk, ttnet, süperonline gibi bi dünya saçma sapan ödeme ve hepsi internetten yapılmış. En son yakıt parasını ödemiştim 2 ay önce, internetten alışveriş yapmıyorum birikime başladığımdan beri. Hemen müşteri hizmetlerini aradım durumu bildirdim, kartım kullanıma kapandı. Şikayet vara girdiğimde son 2 aydır yapı kredinin bir sürü aynı tarzda şikayeti olduğunu gördüm. Bu bankaya ait kartı olanınız varsa hemen kontrol etsin, çünkü kredi kartları kopyalanmış anladığım kadarıyla. Ben de saf saf acaba güvenli olmayan bir yerden mi alışveriş yaptım diye düşünüyorum ki şifresiz asla işlem yapmam. Şimdi pazartesi bunun işlemleri ile uğraşıcam
Canım bankaya atarak biriktirebilirsin. Hesap kartını bulsa bile şifresini bilemez :)Slm kizlar benimde birikim yapmam lazim esim elinde para tutamayan bi insan alisverise gitse fuzili seyler alip geliyo 2 yillik evliyiz hala borcumuz var bn nerden kisabilirim bilmiyorum verdigi paralari biriktiriyorum bulup geri aliyo ve çar cùr ediyo geri vericem lazimdi aldim diyo bn ne yapmaliyim nasil biriktiririm
Kartımı benden başka kullanan yok canım, kredi kartı dolandırıcılığı olduğu kesinleşti, çok sayıda kartı kopyalayıp fatura ödeme bürolarında kullanmışlar.Eşin senin kartı kullanır mı normalde.
Geçmiş olsun o zaman canım.Kartımı benden başka kullanan yok canım, kredi kartı dolandırıcılığı olduğu kesinleşti, çok sayıda kartı kopyalayıp fatura ödeme bürolarında kullanmışlar.
Gecen haberlerdede cikmisti kopyalaniyor diye cok dikkat etmek lazim..Kartımı benden başka kullanan yok canım, kredi kartı dolandırıcılığı olduğu kesinleşti, çok sayıda kartı kopyalayıp fatura ödeme bürolarında kullanmışlar.
Eksilere dusmemeye calisiyorum@yagmur559 gıyy nerelerdesin... Azıcık ses ver
Bende çulsuzları oynuyorum canım.Eksilere dusmemeye calisiyorum
Bu kış pek birikim yapamayacagim galiba
Neyseki kumbaram var ona devam