- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.495
O elini bdv den çekersen olur :)
Olamazzz
Bdv siz mumkun degil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O elini bdv den çekersen olur :)
Bereketli olsun canim hemen ekliyorumGunaydin bu ayki birikim 850 lira @yagmur559 ekler mi beni
Olsun canim bende bu ay birikim yapamadim.insallah diger aya ..Ben bu ay birikim yapamadım. Elimdeki paradan sadece 100 tl kaldı cebimde. Ama o da birikim değil bu aya transfer elime para geçene kadar. 125 tl bes var sadece
Iyi yapmissin canim bereketli olsunBugün Kuveyt Türk'te hesap açtırdım. Hemen 30 tl attım içine. 5 dolar ve 4 Euro alabildim şimdilik. Daha da attıkça daha fazla alım yaparım inşallah
şu yazma işin bi türlü alışknlık hline getiremedim.bugün karttan 20 tllik alışveriş yaptım.yarından itibaren tüm harcamaları yzacğım
para yönetimi diye bir uygulama var telefona onu indirip onda devam edebilirsinşu yazma işin bi türlü alışknlık hline getiremedim.bugün karttan 20 tllik alışveriş yaptım.yarından itibaren tüm harcamaları yzacğım
Biraz önce 5 kitap sattım Facebookta. 15 tl ye... Kitapların kendileri de ucuzdu. Yani fazla fiyat isteyemem bi 12 liralık kitaba mesela. Neyse Allah bereket versin. Gece gece :)
Karşılıklı arama filan yapılırsa evet telefon veriliyor. Ama ben vermedim. :) kargoyu alan karşılıyor
Orada istiyorlar ama. Hiç kargo almadığım için bilmiyorum onu canım.Kargoya verirken cep no istemiyorlar mı kargo paketine yazılmıyor mu
Evet canim harcamalarini yaz mutlaka bende nete giremesem bile tele yaziyorum3 kasım 2011 20 tl 5 kuruş bugünkü harcamam.diğer söylediklerinizide telefona yazacağım.bugün başlamış oldum