Canım hepsi ihtiyaçmış... İhtiyaç olmasaydı o zaman sıkıntı :)204 tl ceyrek
5tl agda
30 tl hastane+ilaç
3.5 yol
5tl sirke
247,5@pinarzengin34
Cok yakin degilsin bence hediyede olurdu evine gitseydin ama sen dugune gidecegin icin 50 tl yeterliTam tamına iki hafta sonra üniversiteden arkadaşımın düğünü olacak... İki sene önce nişanına gitmemiştim... Şimdide gitmezsem ayıp olacak.. Kızlar bu konuda birşey soracağım ben düğünlere gitmem genelde.. Arkadaşla da fazla bi samimilik yok.. Var da yok gibi. Malum çalışmıyorum da. Takı olarak 50 tl taksam nasıl olur
Canım özel değilse krediyi neden çekeceksiniz?Slm
Bende evdeydim
Biraz hamsim vardi hamsili pilav yaptim.
Mercimek corbasi yaptim cok seviyorum mercimek corbasini.
Sadece ekmek aldik.
Gorunuse bakilirsa kredi cekecegiz odemelerimiz icin simdiden onun geri odeme stresi var
60 lira mı? Binanız nasıl canım. Site filan mı... Site değilse 11 - 12 katlı filan mı... Eğer şu 5 katlı binalardan filansa aidat çok geldi bana. Bizim bina yeni bina daha 1 yıllık asansörlü aylık 35 liraduzeltıyorum 307,5 tl harcadım
60 tl apartman aıdatıonları kumbaramdan verdım cunku yanımda para kalmadı dımdızlak kaldım suanda
Canım o arkadaşının huyunu suyunu bildikten sonra sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Kendim ünide yurtta kalan arkadaşları görüyordum kızların oda arkadaşları yemek yapar veya temizlik... Hiç suya sabuna dokunmazlardı... Öyle değilse pişman olacağını pek zannetmemAilemin yanına gideceğim yarın, siparişler vardı onları aldım
245 tl ödedim yarın bir bu kadar daha ödenecek.
5 tl iş yerinde harcadım yemek için
2,5 yol parası
3,5 ekmek aldım
17,5 tl kumbaraya attım.
Yarın 1 çeyrek kumbaradan, 1 çeyrek de maaştan alıcam
Iş yerinden bir arkadaşım yanıma taşınıyor yaklaşık 1 yıl birlikte yaşicaz. 5 yıl tek yaşadım umarım pişman olmam. Ama ev için masrafları bölüşecek olmak iyi gibi sanki ne dersiniz?
Ceyregi kendine almadiysan evet yuksek bir miktarduzeltıyorum 307,5 tl harcadım
60 tl apartman aıdatıonları kumbaramdan verdım cunku yanımda para kalmadı dımdızlak kaldım suanda
Dün kasap 203 tl
yol parası 65 tl
toplam 268
Bu gün 20 tl taksi
Kredi kartı ödenecek 600 tl
Arkadaşımdan kuru sebze aldım 220 tl verilecek
Kira verilecek 650 tl
Ohhhh sonunda banim kalkti
Hep takip ettim ama yazamadim
Para biriktirmeyi birakmadim
Hatta evde 7 yildir kullanmadigim tuplu tv yi 100 liraya sattim
Hemen birikime