birikim harcama tasarruf günlüğümm ✔

Çok hareketli bir gündü, çok yorumdum.
4,5 tl yol parası
12 tl yemek
6,5 lavabo açıcısı ve içecek aldım
9 tl kumbaraya attım. Bu hesapla 15 günde 1 çeyrek ceza veriyorum kendime ayda 2 çeyrek ve biraz da nakit kalıyor.

Bu aralar ev arkadaşı almayı düşünüyorum inşallah olur. Masraflarım biraz azalır böylece

Günaydın kızlar. Dün kaslarımi aldirdim eve bi kaç parça eksik derken 50 tl gitti gene

günaydın kızlarrr hayırlı cumalar bu aralar hiç kumbaramam bişey atamıyorum
size sormam gereken bi konu var
çeyiz için kozmetik ürünler almayı düşünüyorum makyaj malzemeleri falan
ağzını açmadan ne kadar süre muhafaza edebilirim?
ben öyle makyaj yapan biri değilim bulunsun diye almak istiyorum
şehir dışından çok uygun fiyata gelecek sizce almalı mıyım?????

Bence alma kayinvaliden bohca ya koyar nasılsa

Kozmetik ürünlerin ambalajında yazar genelde ama 6 ayla 12 ay arasında değişiyor açıldıktan sonraki ömürleri. Eğer yakın zamanda düğün nişan olayları beklenmiyorsa yani adayın hazır değilse bence o parayı birikim için ayırman daha uygun olur. Ayrıca çeyizlik kozmetik gereksiz bir alışveriş bence en fazla nişan bohçasına koyarlar onu da sen almazsın zaten erkek tarafı alır @esmaa_91 haklı bu konuda

Bence alma kayinvaliden bohca ya koyar nasılsa
ben aldım ıkı sene acmadan beklettım

kızlar teşekkürler yorumlarınız için adayım hazır hatta babası istemeye gelelim dedi babam yok dedi dua edin benim için lütfennn
bide erkek arkadaşımın annesi o çok küçükken vefat etti bide bizim adetlerde nişan bohçasına makyaj ürünleri falan koymuyorlar bide alsalar da benim beğendiklerim olacak mı
eğer alırsam bi 200 tl falan tutar istediklerimin hepsi olur

Tam tamına iki hafta sonra üniversiteden arkadaşımın düğünü olacak... İki sene önce nişanına gitmemiştim... Şimdide gitmezsem ayıp olacak.. Kızlar bu konuda birşey soracağım ben düğünlere gitmem genelde.. Arkadaşla da fazla bi samimilik yok.. Var da yok gibi. Malum çalışmıyorum da. Takı olarak 50 tl taksam nasıl olur

fazla bir samimiyetin yoksa 50 lira takabilirsin cnm Bensendetutuklukaldim

yeterli tabi pınarcım, bütçen neye uygunsa o. bana kullanmayacağım, ihtiyacım olmayan hediyeler yerine para takmaları daha makbule geçmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…