kih kihAyy yine mi seni sollayamadım ben
2 tl harcama
Bence almagünaydın kızlarrr hayırlı cumalar bu aralar hiç kumbaramam bişey atamıyorum
size sormam gereken bi konu var
çeyiz için kozmetik ürünler almayı düşünüyorum makyaj malzemeleri falan
ağzını açmadan ne kadar süre muhafaza edebilirim?
ben öyle makyaj yapan biri değilim bulunsun diye almak istiyorum
şehir dışından çok uygun fiyata gelecek sizce almalı mıyım?????
Kozmetik ürünlerin ambalajında yazar genelde ama 6 ayla 12 ay arasında değişiyor açıldıktan sonraki ömürleri. Eğer yakın zamanda düğün nişan olayları beklenmiyorsa yani adayın hazır değilse bence o parayı birikim için ayırman daha uygun olur. Ayrıca çeyizlik kozmetik gereksiz bir alışveriş bence en fazla nişan bohçasına koyarlar onu da sen almazsın zaten erkek tarafı alır @esmaa_91 haklı bu konudagünaydın kızlarrr hayırlı cumalar bu aralar hiç kumbaramam bişey atamıyorum
size sormam gereken bi konu var
çeyiz için kozmetik ürünler almayı düşünüyorum makyaj malzemeleri falan
ağzını açmadan ne kadar süre muhafaza edebilirim?
ben öyle makyaj yapan biri değilim bulunsun diye almak istiyorum
şehir dışından çok uygun fiyata gelecek sizce almalı mıyım?????
Bence almakayinvaliden bohca ya koyar nasılsa
ben aldım ıkı sene acmadan beklettım
Kozmetik ürünlerin ambalajında yazar genelde ama 6 ayla 12 ay arasında değişiyor açıldıktan sonraki ömürleri. Eğer yakın zamanda düğün nişan olayları beklenmiyorsa yani adayın hazır değilse bence o parayı birikim için ayırman daha uygun olur. Ayrıca çeyizlik kozmetik gereksiz bir alışveriş bence en fazla nişan bohçasına koyarlar onu da sen almazsın zaten erkek tarafı alır @esmaa_91 haklı bu konuda
Tam tamına iki hafta sonra üniversiteden arkadaşımın düğünü olacak... İki sene önce nişanına gitmemiştim... Şimdide gitmezsem ayıp olacak.. Kızlar bu konuda birşey soracağım ben düğünlere gitmem genelde.. Arkadaşla da fazla bi samimilik yok.. Var da yok gibi. Malum çalışmıyorum da. Takı olarak 50 tl taksam nasıl olur
yeterli tabi pınarcım, bütçen neye uygunsa o. bana kullanmayacağım, ihtiyacım olmayan hediyeler yerine para takmaları daha makbule geçmişti.Tam tamına iki hafta sonra üniversiteden arkadaşımın düğünü olacak... İki sene önce nişanına gitmemiştim... Şimdide gitmezsem ayıp olacak.. Kızlar bu konuda birşey soracağım ben düğünlere gitmem genelde.. Arkadaşla da fazla bi samimilik yok.. Var da yok gibi. Malum çalışmıyorum da. Takı olarak 50 tl taksam nasıl olur
Sağol canım. Bende öyle düşünmüştüm hani en azından evine hediye alsam desem ne alıcaktım yani.yeterli tabi pınarcım, bütçen neye uygunsa o. bana kullanmayacağım, ihtiyacım olmayan hediyeler yerine para takmaları daha makbule geçmişti.