- 24 Ağustos 2015
- 3.222
- 3.863
Kpss ye giremedim... Trafik felaketti ve ben sınav saatinden yarım saat sonra orada oldum.
Aaa
Hayırlısı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kpss ye giremedim... Trafik felaketti ve ben sınav saatinden yarım saat sonra orada oldum.
Keske daha erken gitseydin istanbul trafigini hele ki bugun tahmin edebiliyorum. Canim ya keske gec de olsa girebilseydin..neyse vardir herseyde bir hayir diceksinKpss ye giremedim... Trafik felaketti ve ben sınav saatinden yarım saat sonra orada oldum.
100 tl ye iyi satmissin canim bizde 75 e almistik kargo falan 100 tutmustu.Ohhhh sonunda banim kalkti
Hep takip ettim ama yazamadim
Para biriktirmeyi birakmadim
Hatta evde 7 yildir kullanmadigim tuplu tv yi 100 liraya sattim
Hemen birikime
Hayirli olsun canim besi bi yerdeyi sevdigini soylemistin. cok iyi yapmissin832 tl den yeni tam altın ziynet aldım bir de zincir almak istiyorum takacam
20 çiçekçide, 15 markette harcadım
Bugün harcama rekoru bende 867 tl[
55 ekran tuplu ve kumandasiz bence de iyi bi rakamdi100 tl ye iyi satmissin canim bizde 75 e almistik kargo falan 100 tutmustu.
Nereden sattınız ?
Benim aldığım beşi bir yerde değl canımHayirli olsun canim besi bi yerdeyi sevdigini soylemistin. cok iyi yapmissin
Canım normalde 20 dk lık yol özel araçla. Biz sınav saatinden tam bir saat öncesinde çıktık... Trafik felaketti ve sınava saatinden yarım saat sonra vardık.Keske daha erken gitseydin istanbul trafigini hele ki bugun tahmin edebiliyorum. Canim ya keske gec de olsa girebilseydin..neyse vardir herseyde bir hayir diceksin
Bensendetutuklukaldim canım herşeyde vardır bir hayır
witch hunt harika ya valla oh hurda tv sana ekstra gelir yapmış
Vay süpermişSorma gozume bi anda carpti bu dedim ne duruyo yillardir sat gitsin
Masallah koydum iki saat icinde gitti
Yaklaşık 8 kilo kuru domatesten bahsediyorum sebze derken biraz da dolmalık biber ve patlıcan var içinde, arkadaşımın yengesi yaptı sağolsun emeğini ve masrafını anca karşılıyor benim hesabıma göre.Kuru sebze 220 lira mi
Ne var icinde
Kötü olmuş ama hayırlısı olsun üzülmemeye çalış.Kpss ye giremedim... Trafik felaketti ve ben sınav saatinden yarım saat sonra orada oldum.
Aynen canım. Her hayırda bir şer, her şerde bir hayır var ayetinden yola çıkarak kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.Kötü olmuş ama hayırlısı olsun üzülmemeye çalış.
Anlamadım
Özelden atın merak ettim
Yaklaşık 8 kilo kuru domatesten bahsediyorum sebze derken biraz da dolmalık biber ve patlıcan var içinde, arkadaşımın yengesi yaptı sağolsun emeğini ve masrafını anca karşılıyor benim hesabıma göre.
Babamın bozukluklara el koydum 6,5 lira, cüzdanımda kalan en küçük kağıt paraları da aldım 15 lira doğru kumbaraya
Ailemin yanına geldim gelirken biraz alışveriş yapıp iyi para harcadım ama ailecek yeriz en az 2 ay. Evdekileri de birikime zorlama konusunda niyetliyim, yaklaşık 3 ay evin yönetimi ve alışverişi bana ait şimdi tasarruf yöntemleri topiclerine takılcam biraz bakalım evin neyinden tasarruf edebilirim. Siz ne dersiniz fikirleriniz neler.
Canım normalde 20 dk lık yol özel araçla. Biz sınav saatinden tam bir saat öncesinde çıktık... Trafik felaketti ve sınava saatinden yarım saat sonra vardık.