birikim harcama tasarruf günlüğümm ✔

Tam tamına iki hafta sonra üniversiteden arkadaşımın düğünü olacak... İki sene önce nişanına gitmemiştim... Şimdide gitmezsem ayıp olacak.. Kızlar bu konuda birşey soracağım ben düğünlere gitmem genelde.. Arkadaşla da fazla bi samimilik yok.. Var da yok gibi. Malum çalışmıyorum da. Takı olarak 50 tl taksam nasıl olur
Cok yakin degilsin bence hediyede olurdu evine gitseydin ama sen dugune gidecegin icin 50 tl yeterli

Slm
Bende evdeydim
Biraz hamsim vardi hamsili pilav yaptim.
Mercimek corbasi yaptim cok seviyorum mercimek corbasini.
Sadece ekmek aldik.
Gorunuse bakilirsa kredi cekecegiz odemelerimiz icin simdiden onun geri odeme stresi var :işsiz:

duzeltıyorum 307,5 tl harcadım:KK57::KK57:
60 tl apartman aıdatı :KK57: onları kumbaramdan verdım cunku yanımda para kalmadı dımdızlak kaldım suanda :KK57::KK57:

duzeltıyorum 307,5 tl harcadım:KK57::KK57:
60 tl apartman aıdatı :KK57: onları kumbaramdan verdım cunku yanımda para kalmadı dımdızlak kaldım suanda :KK57::KK57:
60 lira mı? Binanız nasıl canım. Site filan mı... Site değilse 11 - 12 katlı filan mı... Eğer şu 5 katlı binalardan filansa aidat çok geldi bana. Bizim bina yeni bina daha 1 yıllık asansörlü aylık 35 lira

Ailemin yanına gideceğim yarın, siparişler vardı onları aldım
245 tl ödedim yarın bir bu kadar daha ödenecek.
5 tl iş yerinde harcadım yemek için
2,5 yol parası
3,5 ekmek aldım
17,5 tl kumbaraya attım.
Yarın 1 çeyrek kumbaradan, 1 çeyrek de maaştan alıcam:KK73:
Iş yerinden bir arkadaşım yanıma taşınıyor yaklaşık 1 yıl birlikte yaşicaz. 5 yıl tek yaşadım umarım pişman olmam. Ama ev için masrafları bölüşecek olmak iyi gibi sanki ne dersiniz?

Ailemin yanına gideceğim yarın, siparişler vardı onları aldım
245 tl ödedim yarın bir bu kadar daha ödenecek.
5 tl iş yerinde harcadım yemek için
2,5 yol parası
3,5 ekmek aldım
17,5 tl kumbaraya attım.
Yarın 1 çeyrek kumbaradan, 1 çeyrek de maaştan alıcam:KK73:
Iş yerinden bir arkadaşım yanıma taşınıyor yaklaşık 1 yıl birlikte yaşicaz. 5 yıl tek yaşadım umarım pişman olmam. Ama ev için masrafları bölüşecek olmak iyi gibi sanki ne dersiniz?
Canım o arkadaşının huyunu suyunu bildikten sonra sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Kendim ünide yurtta kalan arkadaşları görüyordum kızların oda arkadaşları yemek yapar veya temizlik... Hiç suya sabuna dokunmazlardı... Öyle değilse pişman olacağını pek zannetmem

Bu arkadaşım benim titizliğimi bilir, birbirimizin hassas noktalarını biliyoruz ama aynı evin içinde farklı olur tabi. Sonuçta iş yeri başka ev başka. Bir de ilk üç ay ben başka şehirde olcam o tek kalacak, Haziran sonuna kadar birlikte yaşicaz. Tatilleri sayarsak toplam 6 ay bile değil. Inşallah iyi olur.

Işte Koca ayı Kumbaram

Eklentiler

• DSC_1621.JPG
    DSC_1621.JPG
    28,4 KB · Görüntüleme: 66
X