- 9 Nisan 2016
- 110
- 128
- 18
- 34
yesa canım bu ay aylıkmı bıldırıyoruz toplam mı
Toplam yazmak daha mantikli olur heralde
O zamanyesa beni listeden çıkar. Ben geçen ay aldığım doları elimde bulundurmuyorum. Benim bir ayım bir ayıma tutmadığı için birikimde. Bu ay harcamamayayım diye aldığım doları altın parası onları bozdurunca denk geliyorsa bozduruyorum çunku. Beni listeden çıkarırsın toplam olarak yaparsan.
canım aslında daha ıyı olmaz mı senın ıcınde. mesela bu ay aldın 100 dolar obur ay bı 400 bırıktırdın ıkısıyle 1 tam altın altın aldın toplam bırıkımın 1 altın olcak mesela yınede sen bılırsınO zamanyesa beni listeden çıkar. Ben geçen ay aldığım doları elimde bulundurmuyorum. Benim bir ayım bir ayıma tutmadığı için birikimde. Bu ay harcamamayayım diye aldığım doları altın parası onları bozdurunca denk geliyorsa bozduruyorum çunku. Beni listeden çıkarırsın toplam olarak yaparsan.
Zaten ben bir önceki ayla birleştirdiğim için ikinci ayı. Mart ayında aldığım doları bu ay aldığım çeyreğe ekledim mesela.canım aslında daha ıyı olmaz mı senın ıcınde. mesela bu ay aldın 100 dolar obur ay bı 400 bırıktırdın ıkısıyle 1 tam altın altın aldın toplam bırıkımın 1 altın olcak mesela yınede sen bılırsın
Zaten ben bir önceki ayla birleştirdiğim için ikinci ayı. Mart ayında aldığım doları bu ay aldığım çeyreğe ekledim mesela.
Benim anladığım geçen ay biriktirdik. Onun üzerine bu ay biriktirdiğimizi ekleyelim. Bu ay toplam yazalım. Ben bunu anladım yanlış anlamadıysam.Canım sen aslında kızların istediğini yapiyormussun ki :)
Benim anladığım geçen ay biriktirdik. Onun üzerine bu ay biriktirdiğimizi ekleyelim. Bu ay toplam yazalım. Ben bunu anladım yanlış anlamadıysam.
Canim sen dersin ki atıyorum geçen ay ki dolarına üstüne ekledim çeyrek aldımBenim anladığım geçen ay biriktirdik. Onun üzerine bu ay biriktirdiğimizi ekleyelim. Bu ay toplam yazalım. Ben bunu anladım yanlış anlamadıysam.
Evet canım. Böyle demiş kızlar ama sen de geçen ay birikim üzerine ekleyip bi şey yapmışsın sen de onu yazarsin olmadı :)
Canim sen dersin ki atıyorum geçen ay ki dolarına üstüne ekledim çeyrek aldımyesa sana bu aya 1 çeyrek yazar. Zaten hepimiz öyleyiz canim az az üstüne koyarak önceki aydan bişeyler yapmaya çalışıyoruz.
Ben geçen Ayın toplamı ile yazmak istemiyorum
Her ay bakiyeyi sıfırlayıp ay sonu toplam bir aylık birikimi yazmak istiyorum zaten öyle yapmıyor muyuz?
Bu iyi olur. Herkesin gönlü olmuş olur. :)Kızlar son karar şu olsun
İsteyen
Nisan ayı birikim desin yazsın ben nisan tablosu yaparım
İsteyen de mart nisan toplam desin onu da tablonun altına eklerim ismin yanına not düşerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?