Canımsın bebişi kucağına almana az kalmış rabbim sağ salim kavuştursunHoşgeldin canım topiğe... Sen etiketleyince bi birikim aşkı ile daldım topiğe ama şu mesajdan sonra zuccaciyeye gidesim geldi
Canımsın bebişi kucağına almana az kalmış rabbim sağ salim kavuştursunKaratay Nasıl gidiyor ben bir bozdum ki sorma şimdi Gine'den başladım artık sakın paran varsa kumbaraya at sorma ya şuan müşterilerim yok paso nette züccaciye sayfalarındayım allahdan kartlarım dolu alışveriş yapamıyorum
Ama normal değil mi kilo Alman canımSen de boşver ya boşa yer kaplayıp iş çıkarıyorlar bize eşyalar...
Benim de gitti Karatay maalesef... Başlasam iyi olacak çok kilo aldım ben de.. 66 ile başladım 75 oldum
Ama normal değil mi kilo Alman canım
yesa bu ay birikim yapamadım diye üzülüyordum ama kumbaramı patlattım ve 1500TL çıktı, artık ay sonu bildirim yapınca ekleriz
Bir kaç aydır biriktiriyorum cnm. Hem demir, hemde kağıt para atttım.Maşallah yaa Allah bereket versin... Ne zaman başladın atmaya ve kağıt para da attın mı... Bizim kumbaralardan anca 100 - 150 çıkıyor aylıksabah 150 okumuşum şimdi 1500 okuyunca gözlerim portledi... Bi birikim aşkı geldi
Peki birikiminle ne yapacaksinBir kaç aydır biriktiriyorum cnm. Hem demir, hemde kağıt para atttım.
Bunun yeri hazırdı kurban için biriktiriyordum. Bu yüzden direk tümleyip bankaya attım. Birikimi döviz olarak pek yapmıyorum. Biraz klasikçiyim sanırım ya altın ya TL olarak yaapıyorum.Peki birikiminle ne yapacaksin
Altinmi dolarmi cilginlar gibi alisverismi
Allah bereketini versin.tl olarak kalsa vi sekilde harcaniyor altinda aldi basini gidiyor ben ne yapsam kumbisi acinca karar veremiyprumBunun yeri hazırdı kurban için biriktiriyordum. Bu yüzden direk tümleyip bankaya attım. Birikimi döviz olarak pek yapmıyorum. Biraz klasikçiyim sanırım ya altın ya TL olarak yaapıyorum.
Amin cnm sağol. Altın böyleyken altın almak mantıkız evet. Ama harcarım diyorsan bırak açma bence. Bence harcayacağımdan şüphe duydum bu yüzden açmadım ve ikinci kumbaraya başladım. Ama buda dolmak üzereydi bu yüzden mecbur açıp bankaya attım. Sende bankaya atıp kartını evde bıraksanAllah bereketini versin.tl olarak kalsa vi sekilde harcaniyor altinda aldi basini gidiyor ben ne yapsam kumbisi acinca karar veremiyprum
Bende birikim aliskanligi hic yoktu.bu topic sayesinde gaza gelip ayicikli bir sabir kumbarasi aldimAmin cnm sağol. Altın böyleyken altın almak mantıkız evet. Ama harcarım diyorsan bırak açma bence. Bence harcayacağımdan şüphe duydum bu yüzden açmadım ve ikinci kumbaraya başladım. Ama buda dolmak üzereydi bu yüzden mecbur açıp bankaya attım. Sende bankaya atıp kartını evde bıraksan
Bende bu topikler sayesinde başladım önceden elime ne geçse harcıyordum ama şimdi elime ne geçerse kumbaraya atıyorumBende birikim aliskanligi hic yoktu.bu topic sayesinde gaza gelip ayicikli bir sabir kumbarasi aldimo yuzden ne yapsam birikmisle bilemiyorum.
Cocukken 6 yasimdayken bi bankadan kumbara almistik hesap acmistik bana sonra banka bulumdugumuz ilceden tasindi bizede parqnizi alin diye kagit gelmisti almadik oylece gitti para;/
Simdi yillat sonra ilk defa kumbara edindim sayenizde hevesle biriktiriyorum bakalim ne kadar birikecek
Itiraz ediyorummmm
Itiraz ediyorummmm
Benimde 150 tl.birikmisim var ama listede yokum neden acaba
Hayir yani duyanda miluarlar biriktirdim sanacak ama ilk defa biriktiriyorum tum havam bu yuzden
Bu arada tebrikler kizlar gercekten guzel birikim yapanlariniz var hayrini gorun
Haa bildirimmi yapmak gerekiyordu soryayın son günü bildirim yaptın mı canım benim:)
Haa bildirimmi yapmak gerekiyordu sory
Hemen bildiriyorum 150 tl gulmeyin valla ilk defa kumbara edindim hemde ayicikli caf cafli icinde ne var bilmiyorum ama elimde 150 var *miktari belirsiz bir ayicikli kumbis hemen benide ekleyin please listeye hemde en basa mumkunse pembis olsun yazi rengide
Cok tesk.ler yesacim duyanda bukadar yaygaraya milyarlar biriktirdim sanacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?