BİRİKİM GÜNLÜĞÜMÜZ...

Selam kızlar..
Bugünkü masraf
5 lira yol
20 lira da markette harcadım. .aslında daha çok alınacak var ama haftasonu artık. .şimdiden hepinize iyi haftasonları. .

Benim. Bugün 0 harcama bide alınacak bazı eksiklerim var ve param da suyunu çekmek üzereyken canım babam 100 tl verdi bana :) bebek için bişey al diye canım babam Hızır gibi yetişti

Haftasonu kimsecikler uğramamis. .bizde gezdik.pazarda markete gittik..valla ne yaptıysam haftaiçi oluyor..paranın bir değeri yok. .şimdi düğünler de var..hayırlısı bakalım. .

Malum yarın bildirim günümüz bu yüzden bugün bütün giderler hesaplanıp faturalar ödenecek, kalanıyla bu ay ki birikim hesaplanıp Son duruma bakılacak.

Ayy hali yıkama parasini kocis ısmarladı bana :) böylelikle para esimden çıktı bende o parayi bu ay zulaya atarım. Yoksa 0 bildirim olcak ti. yesa cim yarın yazıyoruz dimi birikimleri.

Aynen kızlar yarın bildirim.gunu yazalım da görelim. Bi listeleri :)

2 lira otobüs, 5 lira fotokopi ye verdim 80 lirada kumbaraya attım. Kumbaradaki paralarım 400e yaklaştı. Kumbarada kurban parası biriktiriyorum şuan. Allah izin verirse iki aya bir kurban parasını tamamlamış olurum inşallah
Bu ay senden yüksek bir birikim bekliyorum yesa

valla canım sanırım hedefi tutturduk bu ay eşimle hesap yapmaya çalıştık ama işin içinden çıkamadık:)

Gece gece 740 TL kredi kartı borcu ödedim sabahtan bankayı arayıp kartı iptal ettirecegim. O kadar paranın üstüne soğuk bir dondurma iyi gider dedim 3 liraya dondurma aldim. Kumbaraya da 7 lira daha attım.

ben bu ay bildirim yapamıyorum.
yurtdışına çıkacağım. iş için. aslında işyerinden alıyordum gitmeden önce. ancak bi sıkıntı oldu. dönünce verecekler.
elimdeki tüm parayla zaten fazla yoktu Euro almam lazım. azıcık düşse diye bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…