Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önceki konumu bilen arkadaşlar biliyor. Babam hasta iken sözlüm tarafından terk edilmiştim. Babamı 1,5 hafta evvel kaybettikGönlümü ferahlatacak, güzel yürekli insanların klavyelerinden dökülecek bir iki cümleye ihtiyacım var
![]()
Hep babamı saçları beyazlamış,yüzü buruşmuş hayal etmeye çalışırdım. Çocuklarımla dedelerini hayal ederdim. Ama bir türlü kafamda öyle bir resim
çizilmezdi. Yıkandı, kefenlendi,gül yüzü açıldı.. Saçları simsiyah, şakaklarında bir iki beyaz... Yaşlandığını göremedim babacığımın. 3 kız kardeşiz biz. En büyük benim. Hep babamın kolunda gelinliğimle evden çıkmayı hayal etmiştim. Olmadı...3 kızının da birini dahi gelin edemedi...
Allah sabırlar versin canım..Babanın mekanı cennet olur inşallah.Çok acı bilirim bende anneciğimi kaybettim allah sabrınıda veriyor işte yksa kendi kendine başa çıkacağın bir acı değilÖnceki konumu bilen arkadaşlar biliyor. Babam hasta iken sözlüm tarafından terk edilmiştim. Babamı 1,5 hafta evvel kaybettikGönlümü ferahlatacak, güzel yürekli insanların klavyelerinden dökülecek bir iki cümleye ihtiyacım var
![]()