• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biricik babamı kaybettik :(

allah rahmet eylesin kabrini nur etsin...babanızın ismini söyleyebilirseniz adına dua edebilirim...allah sabır versin.zor ama çok zor olmalı...yazdığınıza göre allah zor sınavlarla sınıyor sizi şu sıralar...hepsi geçecek...acılar kaybolmasa da azalacak..hayat devam edecek...

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. umarım kolay atlatırsın atlatmanı sağlayacak güzellikler hep yanında bulunur. :71:

Allah rahmet eylesın. hayatta bazı seyler vardır ki mutlaka yaşanır acı izler bırakarak.
bu da en buyuk acılardan bırı ben de yasamıstım.
ama ıhtıyacın olan tek sey zaman. ilk basta cok zor oluyor ama yavas yavas zamanla yasanıyor. merak etme her kötu seyın ıyı yanı vardır
bu ölümün iyi yanı da senı olgunlastırması olucak, hayata bakıs acın zamanla deişicek.
allah rAHMET EYLESIN

Başınız sağolsun, çok üzüldüm. Allah rahmet etsin,geride kalanlara sabır ve sağlık versin...

Ne yazık ki hepimizin ve tüm sevdiklerimizin kaçınılmaz sonu...

Aslında son demek yanlış, hepimiz asıl ait olduğumuz yere geri dönüyoruz aslında.

O yüzden metanetinizi kaybetmeyin, sadece biraz zaman...

Sevgiler

Allah rahmet eylesin canım...:59:
inşaallah babanla cennet bahçelerinde yeniden buluşursunuz.
ne desek boş ateş düştüğü yeri yakar
üzülme dense kim dinler elbet gönül dinlemez üzülür
ama şu var ki o Allahındı ve ona geri gitti
o emanetini ne zaman geri alacağını kimseye soracak değil
hepimiz aynı akıbeti bekliyor değil miyiz?
O'ndan geldik O'na gidicez
Allah emanetini geri alır ve onun geri kalanlarının içinde üzüntüsü kalır
yarın sen de ben de burda yazan bütün arkadaşlar da sırası gelince bir bir gidicek yalancı dünyadan gerçek ahiret yurduna
önemli olan hayırlı imanlı ölüm ve sonrasında Allahın karşısına ak bir yüzle çıkbilmek
insan başka ne ister ki dimi... ?

Son düzenleme:
ne denilebilirki boğazımda düğümlerle Allah rahmet eylesin...
bende 8 ay önce babamı aniden 2 gecede kaybettim..
içimde keşkelerle,kokusu burnmda
amaaa olmadı kaybettimmm..
ne oldu hafifledi mi ilk gün kü gb değil ama
olmuyor geçmiyor...

canım takdir ilahi çok üzüldüm Allah size sabır versin babanında taksiratını affetsin umarım bütün günahları af olur rahat uyur:43:

Son düzenleme:
Başın sağolsun;Allah babana gani gani rahmet eylesin...
Mekanı cennet olsun inşallah...
Ne mutlu babana ki senin gibi ''bize çok iyi bir babaydı bu nedenle cennettedir inşallah'' diyen bir evladı var;ne mutlu babana ki bu lafı gönülden sana söyletebilmiş ve bunu hak etmiş....
Umarım;en kısa sürede acıların hafifler.Unutmayacaksın;sevilenler unutulmaz.Sen yine babanı sevmeye devam edeceksin;baban da seni,.Taaa ki buluşana dekŞimdi babanı dualarla anma zamanı...
Büyük sabır diliyorum,hem de çok büyük.Allah yardımcın olsun canım.....

Başınız saolsun. RABBİM mekanını cennet EYLESİN.RABBİM SABIR VERSİN. GÜNAHLARINI BAĞIŞLASIN ALLAHIM.

Hep babamı saçları beyazlamış,yüzü buruşmuş hayal etmeye çalışırdım. Çocuklarımla dedelerini hayal ederdim. Ama bir türlü kafamda öyle bir resim
çizilmezdi. Yıkandı, kefenlendi,gül yüzü açıldı.. Saçları simsiyah, şakaklarında bir iki beyaz... Yaşlandığını göremedim babacığımın. 3 kız kardeşiz biz. En büyük benim. Hep babamın kolunda gelinliğimle evden çıkmayı hayal etmiştim. Olmadı...3 kızının da birini dahi gelin edemedi
...

insan bazen sözün bittigi noktaya gelebiliyorr.. Ba$iniz sagolsun Rabbim yar ve yardimciniz olsun
Baban sonsuzluga yürürken Rabbimle baban arasinda özel bi$eyler kalmi$ olmasini diliyorum...

allah babacığına rahmet eylesin cennetin meyvelerinden yemeyi nasip etsin günahlarını affetsin sizlere de sabır versin allah yardımcınız olsun

Önceki konumu bilen arkadaşlar biliyor. Babam hasta iken sözlüm tarafından terk edilmiştim. Babamı 1,5 hafta evvel kaybettik :( Gönlümü ferahlatacak, güzel yürekli insanların klavyelerinden dökülecek bir iki cümleye ihtiyacım var :59:
Allah sabırlar versin canım..Babanın mekanı cennet olur inşallah.Çok acı bilirim bende anneciğimi kaybettim allah sabrınıda veriyor işte yksa kendi kendine başa çıkacağın bir acı değil :43::43::43:

Back