- 19 Mayıs 2011
- 3.247
- 6.288
- 358
- 37
Başın sağolsun arkadaşım.Mekanı cennet olsun.Benim baabm vefat edeli 20 sene oldu ve3 kızın 2 sini gelin edemedi.Nasip ne diyelim.
20 Sene hafifletti mi acını?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başın sağolsun arkadaşım.Mekanı cennet olsun.Benim baabm vefat edeli 20 sene oldu ve3 kızın 2 sini gelin edemedi.Nasip ne diyelim.
benazır canım senı daha oncedekı konundan hatırlıyorum basınız sagolsun canım nur ıcınde yatsın baban canım ınsallah o assalık nısanlın ıcın ha
la uzulmuyorsundur o senı en kotu gununde bıraktı yazıklar olsun ınsan zıyanına ıyı gun dostuymus canım aklıma gelınce tutamadım kendımı ALLAH SABIR VERSIN COK UZULDUM CANIM HATIRLADIGIM KADARIYLA BABAN BAYA BI HASTANEDE YATTI RAHATSIZLIKLARINDAN OTURU CANIM ALLAH DAHA FAZLA ACI CEKMESINI ISTEMEMIS YANINA ALMIS HERGUN ACI CEKTIGINI GORMEK COK IZDIRAP VERICIDIR ALLAH MEKANINI CENNET EYLESİN AMİN...
Başınız sağolsun.Söyleyecek çok fazla birşey bulamıyorum.Beni en çok üzen,düşününce deli olacakmışım gibi hissettiren bir durum bu.Daha konu başlığını görür görmez ağlamaya başladım ben
Allah sabırlar versin size ve ailenize.Bilmiyorum ama hasta olduğunu yazan arkadaşlar olmuş.Öyleyse sürekli acı çekmekten kurtarmış Allah.Mekanı cennet olsun...
Allah rahmet eylesin.Allah sabırlar versin.Ben de babacığımı 22 yaşında kaybettim.Üç kızınıda geiln edemedi.Çok üzüldüm canım.
Allah sabırlar versin mekanı cennet olsun canım. Kelimeler kifayetsizdir. Ölüm yine zamansızdır inandıramaz geldiğine.
Zaman geçtikçe alışıyorsun. Boşluk kalıyor onada alışıyorsun. Hüzün bağışıklığın gelişiyor daha sağlamlaşıyorsun. Ve malesef baban öldüğünde büyüyorsun. Allah rahmet eylesin...
cnm çok üzüldüm, başınız sağolsun ben de babamı 10 sene evvel 15 yaşındayken kaybettim, hayatta insanın başına gelebilecek en büyük üzüntülerden biri, ama en güzel sabrı kuran okumak veriyor, ayrıca bir evladın babasına yolladığı yasin o kadar değerlidir ki, yazarken bile gözlerim doldu, allah sabır versin cnmmmm
Başınız sağolsun
bende babamı kaybedeli 3 ay oluyor
alışılmıyor malesefff anemi kaybedeli 3 yıl oldu ona bile alışamadımki
hala annen dese biri ağlarımm
Maalesef dinleyemem ki. İşitme engeliyim ben[/B]