Önceki konumu bilen arkadaşlar biliyor. Babam hasta iken sözlüm tarafından terk edilmiştim. Babamı 1,5 hafta evvel kaybettikGönlümü ferahlatacak, güzel yürekli insanların klavyelerinden dökülecek bir iki cümleye ihtiyacım var
Canım başın sağ olsun Allah sabırlar versin..
Eğer Kur'an okumayı yeni öğrendiysen internetten online yasin dinleyebilirsin.
Oradan takip edersin,okuman da hızlanır,hem de dinlemiş olursun..
Dinlemek farz,okumak sünnettir..Allah muvaffak etsin canım..
başın sağolsun bitanem bende babamı kaybedeli 19 sene oldu 7 yaşında falandım ah ahh hayal gibi oldu herşey,allah sabır versin canım
Öncelikle başınız sağ olsun sevgili kızım. Babanız bu dünyadan ebedi istirahatine geçmiş ki zamanı geldiğinde her birimizin gideceği yer aynı. Kimseyi kaybetmiş degilsin sadece o önce gitti ve şimdi yapman gereken gittigi yerde huzur duyması için senin hayatına devam etmen. Ve ona bulundugu yerde tek ihtiyaç duyacagı şey olan duaları eksik etmemen.
Dua okumanın zamanı ve saati olmaz sevgili kızım içinden geldigince her an her saat her an okuyabilirsin. Perşembe geceleri ki cuma gecesi diye adlandırılır dinimizce makbul geceler oldugundan özellikle o gün okuma yapılır.
Sözlüne gelince sakın üzülme sen canının derdine düşmüşken yanında olmayan bir ömür hangi olayında yanında olurdu ki bence üzülme şükret kurtulmuşsun.
Benazir inan bu yazdıklarınla ağlattın beni.Elimizden Allah sabırlar versin demekten ve dua etmekten başka birşey gelmiyor maalesef.
Diğer konunu da okudum az önce ve ben de diğer arkadaşlar gibi aynı şeyi söylemek istiyorum.Şükret ki başında görmüşsün gerçek yüzünü,zor zamanında sana böyle davranan adamdan hayır gelmez.Allah'ım herkesin kalbine merhamet versin,başka söyleyecek bişey yok.
Vallahi Bende, Az Önce Seni Düşünüyordum..
Acaba Nişanlısı Aradı mı Kız Ortalarda Yok Diyordum Kendi Kendime Evde..
Okudum Şimdi Çok Üzüldüm Canııımmm...
Allah Rahmet Eylesin..
Bol Bol Dua Et..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?