Biricik babamı kaybettik :(

Başın sağolsun arkadaşım.Mekanı cennet olsun.Benim baabm vefat edeli 20 sene oldu ve3 kızın 2 sini gelin edemedi.Nasip ne diyelim.

Canım başın sağ olsun Allah sabırlar versin..

Eğer Kur'an okumayı yeni öğrendiysen internetten online yasin dinleyebilirsin.

Oradan takip edersin,okuman da hızlanır,hem de dinlemiş olursun..

Dinlemek farz,okumak sünnettir..Allah muvaffak etsin canım..

benazır canım senı daha oncedekı konundan hatırlıyorum basınız sagolsun canım nur ıcınde yatsın baban canım ınsallah o assalık nısanlın ıcın ha
la uzulmuyorsundur o senı en kotu gununde bıraktı yazıklar olsun ınsan zıyanına ıyı gun dostuymus canım aklıma gelınce tutamadım kendımı ALLAH SABIR VERSIN COK UZULDUM CANIM HATIRLADIGIM KADARIYLA BABAN BAYA BI HASTANEDE YATTI RAHATSIZLIKLARINDAN OTURU CANIM ALLAH DAHA FAZLA ACI CEKMESINI ISTEMEMIS YANINA ALMIS HERGUN ACI CEKTIGINI GORMEK COK IZDIRAP VERICIDIR ALLAH MEKANINI CENNET EYLESİN AMİN...

Başınız sağolsun.Söyleyecek çok fazla birşey bulamıyorum.Beni en çok üzen,düşününce deli olacakmışım gibi hissettiren bir durum bu.Daha konu başlığını görür görmez ağlamaya başladım ben

Allah sabırlar versin size ve ailenize.Bilmiyorum ama hasta olduğunu yazan arkadaşlar olmuş.Öyleyse sürekli acı çekmekten kurtarmış Allah.Mekanı cennet olsun...

Başınız sağolsun Allah mekanını cennet etsin Allah rahmet eylesin......
Allah size ve ailenize sabırlar versin.
Diğer konunuzu okumadım fakat babanız hastayken sizi terkeden sözlüden zaten ne hayır beklenirki sözlünüzün şuan yokluğu varlığından daha hayırlı.
Rabbim sabırlar versin hakkınızda herşeyin hayırlısını nasip etsin.

basiniz sagolsun
Allah Rahmet eylesin mekani cennet olsun insallah
geride kalanlara sabirlar diliyorum

Allah rahmet eylesin.Allah sabırlar versin.Ben de babacığımı 22 yaşında kaybettim.Üç kızınıda geiln edemedi.Çok üzüldüm canım.

Allah sabırlar versin mekanı cennet olsun canım. Kelimeler kifayetsizdir. Ölüm yine zamansızdır inandıramaz geldiğine.
Zaman geçtikçe alışıyorsun. Boşluk kalıyor onada alışıyorsun. Hüzün bağışıklığın gelişiyor daha sağlamlaşıyorsun. Ve malesef baban öldüğünde büyüyorsun. Allah rahmet eylesin...

cnm çok üzüldüm, başınız sağolsun ben de babamı 10 sene evvel 15 yaşındayken kaybettim, hayatta insanın başına gelebilecek en büyük üzüntülerden biri, ama en güzel sabrı kuran okumak veriyor, ayrıca bir evladın babasına yolladığı yasin o kadar değerlidir ki, yazarken bile gözlerim doldu, allah sabır versin cnmmmm

Canım benim allah babanın mekanının cennet eylesin sana ve ailene sabırlar versin ve en byük dileğim başka acı yaşamazsın umarım

Önceki konuna yazdım, buraya da yazayım canım; Allah sana ve ailene büyük sabırlar versin. Allah rahmet eylesin. Ve babanın mekanı cennet olsun... Gerçekten cok üzüldüm.

Maalesef dinleyemem ki. İşitme engeliyim ben [/B]

başın sağolsun bitanem bende babamı kaybedeli 19 sene oldu 7 yaşında falandım ah ahh hayal gibi oldu herşey,allah sabır versin canım

Küçükkn daha kolaydır sanki. Yaşanmışlık daha az olduğu niçin Senin de başın sağ olsun arkaaşım. Allah babalarımızın günahlarını affetsin. AMin[/COLOR]

Allah razı olsun sizden. Okudukça ağlıyorum yazdıklarınızı. Sıkıyorum kendimi hep ama sizlerle dertleştikçe rahatlıyorum.

Amin. Aşıkken herkes merhametli de aşk bitince ölüyor musun hastan mı varmış kimsenin umrunda olmuyor. Ben ona üzülmüyorum hiç. Babamı çok özlüyorum sadece. Doya doya öpemedim hiç öleceğini düşünmemiştim. Öyle özledim ki olsaydı da ellerini yüzünü doya doya öpseydim. Allah'ım huzurlu olduğunu rüyamda gösterse bana bir bilsem yoluma devam eceğim

Yok canım ya Allah onu bildiği gibi yapsın.

[QUOTE=essss;20184194]ALLAH ın rahmeti üzerine olsun ,babcığın nur içinde yatsın tatlım.RABBİM de sana ve diğer aile fertlerine sabırlar versin.Bende anneciğimi kaybettim ,nasıl acı çektiğini anlayabiliyorum.Bol bol dua et,zamanla dinicek güzelim.O acı hiç bitmiyo ama azalıyo emin ol.Yoksa kim dayanabilirdiki.Küçükken düştüğümüzde yara olusurdu ya o yara kabuk baglardı işte onu n gibi düşün o yaranın kabuguna dokundukca kanar o misal o yaranın kabugu iyileşicek zmanla ama o izi hiç geçmiycek,tıpkı sevdiklerimizin yeri dolmayacağı gibi.Acılar insanı olgunlaştırıyo.Tekrar tekrar sabırlar diliyorum güzelim.[/QUOTE]

Çok özlüyorum. Güya bu yAZ HASTANEDEN ÇIKACAKTI PİKNİĞE GİDECEKTİK ONA CAĞ KEBAP YEDİRECEKTİM ELİMLE YAPACAKTIM. Çok severdi babam. Son bir haftaya kadar hiç düşünmemiştim ölebileceğini. Doğum günüydü. sabah erkenden yanına gittik kutlamaya. Ama durumu çok kötüydü bizi görünce ellerini uzattı hemen. Ellerini tuttuk sıktık sankı acıları hafifliyordu. Öptüm öptüm.. Terlerini sildim. O gün bile iyileşeceğini düşünüyordum. Akşamında yoğun bakıma alındı bir daha göremedim. 1 hafta çok aşırı çile çekti. Allah'ım bize çok iyi babalık etti bunların hatrına SEN babamın günahlarını affet Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…