Biricik babamı kaybettik :(

canım allah sabır versin başlığı okuyunca bile kalbime bir üzüntü sızdı mekanı cennet olsun çok zor bu acılar çok

canım çok üzüldüm biliyorum ne söylesek baban tekrar geri dönmeyecek ama en azından elimizden ruhuna bir Fatiha okumak gelir. Allah rahmet eylesin sana ve ailene de sabır versin Allah'ım günahlarını affetsin inşallah zaman her şeyin ilacı.

Başınız sağolsun,babanızın mekanı cennet olsun.

Konunuz içeriği nedeniyle "Acısıyla Tatlısıyla"başlığına taşındı.

basınız sağolsun canım benim. Allah geride kalanlara sabır ve uzun ömürler versin. Mekanı cennet olsun. nur içinde yatsın.

Allah rahmet eylesın.Bu durumda ne soylense bos.
Ama yıne de sunu soylemek ıstıyorum.Baban senı cennetten ızlıyordur.O senın uzulmenı ıstemez,o yuzden kendını uzme.
Aılene ve sana Allah'tan sabırlar dılıyorum.

başın sağolsun bitanem bende babamı kaybedeli 19 sene oldu 7 yaşında falandım ah ahh hayal gibi oldu herşey,allah sabır versin canım

Öncelikle başınız sağ olsun sevgili kızım. Babanız bu dünyadan ebedi istirahatine geçmiş ki zamanı geldiğinde her birimizin gideceği yer aynı. Kimseyi kaybetmiş degilsin sadece o önce gitti ve şimdi yapman gereken gittigi yerde huzur duyması için senin hayatına devam etmen. Ve ona bulundugu yerde tek ihtiyaç duyacagı şey olan duaları eksik etmemen.

Dua okumanın zamanı ve saati olmaz sevgili kızım içinden geldigince her an her saat her an okuyabilirsin. Perşembe geceleri ki cuma gecesi diye adlandırılır dinimizce makbul geceler oldugundan özellikle o gün okuma yapılır.

Sözlüne gelince sakın üzülme sen canının derdine düşmüşken yanında olmayan bir ömür hangi olayında yanında olurdu ki bence üzülme şükret kurtulmuşsun.

allah rahmet eylesin canım. el oğlunun biri gider diğeri gelir de babanın yerini hiç kimse tutamaz. allah sabır versin.

Benazir inan bu yazdıklarınla ağlattın beni.Elimizden Allah sabırlar versin demekten ve dua etmekten başka birşey gelmiyor maalesef.
Diğer konunu da okudum az önce ve ben de diğer arkadaşlar gibi aynı şeyi söylemek istiyorum.Şükret ki başında görmüşsün gerçek yüzünü,zor zamanında sana böyle davranan adamdan hayır gelmez.Allah'ım herkesin kalbine merhamet versin,başka söyleyecek bişey yok.

Vallahi Bende, Az Önce Seni Düşünüyordum..
Acaba Nişanlısı Aradı mı Kız Ortalarda Yok Diyordum Kendi Kendime Evde..

Okudum Şimdi Çok Üzüldüm Canııımmm...
Allah Rahmet Eylesin..
Bol Bol Dua Et..

Başın sağolsun canım. Allah hem sana hemde ailene sabır versin. Babacığının mekanı cennet olsun inşallah.

ALLAH ın rahmeti üzerine olsun ,babcığın nur içinde yatsın tatlım.RABBİM de sana ve diğer aile fertlerine sabırlar versin.Bende anneciğimi kaybettim ,nasıl acı çektiğini anlayabiliyorum.Bol bol dua et,zamanla dinicek güzelim.O acı hiç bitmiyo ama azalıyo emin ol.Yoksa kim dayanabilirdiki.Küçükken düştüğümüzde yara olusurdu ya o yara kabuk baglardı işte onu n gibi düşün o yaranın kabuguna dokundukca kanar o misal o yaranın kabugu iyileşicek zmanla ama o izi hiç geçmiycek,tıpkı sevdiklerimizin yeri dolmayacağı gibi.Acılar insanı olgunlaştırıyo.Tekrar tekrar sabırlar diliyorum güzelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…