Biri var..çocuklu bekar baba..

Çok acımasız b
çok acımasız bir yorum olmamış mı sizce?Eksik analiz.İyi okunmamış veya empatiden uzak değerlendirilmiş..Evilik içğn ölüyormuşum kk ya da kuyruğu dik tutacak değilim dimi.İçimi açıyorum.Tutup orda herkese ve ona açık etmiyorum kendimi .Ogünden sonra aramadım.Sallamaz göründüm..Adama seni de görürüz derler.

Aslında adam istemiyor diye birşey yokYine de olayı yaşayan benim.Tabi başka analizleri de görmek istedim..Olay da tazeydi hazırlıksız yakalanmıştım..İstemiyor dediler geçtiler çoğu...Ha böyle olacağını hiç nazım geçmeyeceğini bilsem daha apırdan alırdım onu söyledim zaten..Sadece biraz daha devam etmek için taktik belirlerdim.İçimi açmazdım.Dedimya onu farklı sandım..İlgisizi az erkek beni cadıya çevirir .Önceden de başıma geldiği için....Ve..Çok yalnız kalmıştm sıkılmıştım monotonluktan onun tetiklemesi de vardı; ilgisizliğe taktik uygulayamayaşımın sebebi olarak.

BÜYÜK OLASILIK ŞU Kİ:Çocuklarını düşünüp korkuyor .Terkedilmiş çocuklar yüzünden .Ben de terkederim diye korkuyor.Benden hoşlanıyor ama mantıpı öne geçiyor nasıl beceriyırsa helal olsun.Benim duygularım öndedir .Bütük ihtimal de ben onun hayatına girdiğimde biri vardı..Aramızda kaldı.

Son düzenleme:
Dört dörtlük bulamayacağımız için hoşlantım sevgim ;aynı işyerinde bana destek falan bu da önemliydi..Beni sevseydi.İyi biri deseydim.ondan ayrılamayacak duruma gelseydim:..Kaygılı da olsa evlenirdimm.Evlendiğimde tüm iyi niyetimi ortaya koyardımm.Kızı çok sokulgan, sevgiye aç zaten ,işe getirirdi arada..Oğlunu görmedim..Kaybedeceğim birşey yoktu.Şimdi de mutsuzum.Tatsızım.Monoton yalnız ve sıkıcı geçiyor günler..Başarısızlığı başarıya çevirememenin , kaybedileni yerine koyamamanın burukluğu...Anne olmak için azzaman kalması...
Herkese içim ısınmıyor.Herkesle bir ömür düşünemiyorum..O yüzden iç ısınması kıymetli benim için..Tabi güzel devam etseydi bunlar geçerliydi...Adam küçük bir teredütte kestirdi attı.

Son düzenleme:
Yani okuyup empati yapan engüzel yorum.Teşekür ederim.Şimdilerde nöbetlerimiz denk düşmüyor neyseki..Daha iyiyim ilk sarsıntı geçti.Geri döner mi diye sessizim işte şimdi.Aynı yere denk düşmemeye çalıştım geçen farketti.Canı acısın diye yaptım.Bir anda o da tepetaklak olsun diye.Zaten slmım da kesildi.Reddedilme kırgınlığından ziyade rahatsız olsun diye aslında.

O ayrışılımızda yapmam gereken açıklamayı yaptım mesajlarla sonkez.Ve dedimki "yüzsüz değilim bir daha gelecek kadar.Sen bilirsin böyle keskin olursan kimseyle olamazsın "dedim.
.Diğerine eski sevgilisine hani terkedip eski kocasına dönen..çok toleranslı olmuşya zamanında ona, akıllanmışmış ya hani..

Eski eşim evlendi.Ailesi sıkıntılıydı aile artık kabul etmezdi zaten.

Son düzenleme:
O
mesajlarda savunma olarak demiştinki çocukları hakkında:"
"Ben kaygılarımı yenebilirdim.Üstelik bil ilgini sevgini daha görmüş değildim ki itici çekici bir güç olsun demiştim..

kıskançlık meselesi ise.".Kız arkadaşına ayırdığın vakti bana ayırmıyordun.Onun yanındayken benle hiç ilgilenmiyordun,aramıyordun "dedim..(Hani sanki o çakmasın gibisine..Hani sanki benle biterse ona da rezil olmamak için belki umudu vardı kızdan.Kız ise arkadaş gibi görüyordu belki kızdan o anlamda yüz bulamıyordu vs:)

:Hani "aşıkmısın nesin ona "demiştim o songün ona .Çok öfkelenmişti.Ondan sonra bu iki konuyu birleştirip "ben artık düşünmüyorum senle "demişti.

Son düzenleme:
Bir süre sonra gelmezse bu iş bitmiştir.Ya biri var.Yada nasıl dönülmez bir kindeyse artık(!) Belki ipleri eline almak için bukadar keskin bir çıkış yaptı.Yada benden bekleyedebilir öfkesi geçtiyse.

.Kendisinin de işi zor.Hem çocuklu hem çocuklar yanında.Böyle keskin olursa kimseyle olamaz gerçekten.Benim düşüncem onu tandığım kadarıyla evlilik düzen isteyen düzgün biri olarak elinde biri olmasa bu kadar eyvallahsız olmaz.

Oncelikle belirtmek istedim bu yorumu yazan arkadas.bence.acimasiz degilde dogrulari soylemis.
Tamm tabikide size evlilik icin ölüp btysnz vs yargilamayiz ama kendnizi siz o konuma getirmis yazmissiniz zira okuduklarimdan bende aynisini cikardim.
Biraz karisik biraz israrci biraz kovalayan.
Hani bi laf vardir ya kacan balik kovalanirmis o misal olmus sizinkisi tek tek sayfalari okumadim bastaki yaziniz ile son sayfadaki yaziyi okudum benim fikrim siz cok ustelemissiniz bu adam sizi sevmiyor sizden hoslanmiyor bu bariz ortada.
Cocuklarini birakmanizdan korkacaginida zannetmiyorum siz yokken o cocuklara kim bakiyodu hersey siz deglsiniz ki.
Annesi bakiyormus zaten oda olmasa en koyu bakici tutar veya baska bi kadin .
Ayrica.onu cok sevmis bunu cok sevmis ne kalp varmis adamda :))
3 ay gorusmeylim demis ya hani size bunun acilimini yapayim ben.
3 ay ben bi dusuneyim gezeyim tozayim bakayim senden daha guzel daha iyisini bulurum belki ama egerki baktim bulamadim kimseyi nasil olsa sen ceptesin doner sana gelirim.
Budur bence bunun acilimi yani az uz da degil 39 yasinda diyosunuz koca adam yasamis gormus gecirmis herseyn karari 3 aymi cok sacma seven insan beklemez bekletmez.
Siz cok kovalamissiniz oda cok kacmis siz o kovaladikca o sismis de sismis kendni bisiler sanmis .
Bence son olarak ondan size sizden ona yarr olmazz.
Olursada mutlu olamazsiniz bence bu adam uzer sizi benden dee soylemesii

Evlilik için ölüp bitmek değil.Ben şartları yaşımı yazdım ki kestirip atmayasanız.Genç olanlara ben kestirip at diyorum ama bizim öyle olmuyor .40 yaşından sonra bebek sahibi olmak zor ,yumurta kalitesi ciddi farkla düşüyor,onu da düşünün.Evlilik için ölüp bitmek olarak değerlendirmeyin..Sadece kestirip atmamak.O kadar acımasız değerlendirmeyin.Zaten değeri haketmeyen biriyse ben de geçmişe gömeceğim.Ama olayları bir analiz edip içimde bitmesini bekleyerek..Pat diye kimse hiçbirşeyi unutmaz.Sonuç olarak ben bu adamın içini çözemedim tam olarak.Çözmeden de ötelenemiyor.
Onun 3 ay gezeyim tozayım değil de bence ben ona geldiğimde başka bir düşündüğü yada görüştüğü vardı.Hani ben ona aylar sonra gelmiş oldum.O bana haber gönderdiğinde benim bitmek üzere olan, kavuşması zor bir ilşkim vardı.Evlilik için ölüp bitsem onu hemen bırakır bunla aramı yapardım.Bunla zaman geçirince beğendim tekrar teklif gelmesini bekledim.Ama adam çekingen gururlu bu konularda.Gelmeyince arkadaş ayağına görüşerek ona ışık yaktım.O güne kadar da duygularımı o bilmiyormuş.Hiç hissettirmedin dedi.Arada msj atıyordu bana sohbet ediyorduk o benim duygularımı bilmeden..Sonrası bana göre normal seyrinde gitmedi..O yavaş kaldı benimki normaldi..Hoşlandığını da söylüyordu ama mesafeliydi.Benim de buna çok moralim bozulmuştu .ve dedimki''Aylarca ben seninle ve çocuklarınla olurmuyum diye düşündüm. Ben SENİ TERKEDENLER gibi değilim bir anlık heves değilim ,böyle travma olmaz,niye böyle bir ayağın dışarda ''demiştim birkaç kere..Ona güven vermek için çaba sarfetmek zorunda kaldım..Terkedilme travması vardı ya bunun .İki kez çocukları yüzünden terkedilmiş.Hatta aldatılarak..
Mesele dediğinizden biraz farklı..Yoksa güven verme meselesi olmasa kendimi ona okadar açık etmezdim...Ya biri var..Yada nasıl travmaysa artık(!)Yada burnumu sürtmek istedi.Benden bekliyor.

Son düzenleme:
Konu sahibi, yazilanlari okudum. Ve kesinlikle sizi şu yönden anladım,zamani gecmeden anne olmak istiyorsunuz, karsi tarafa isinmisken , iciniz o kisiyi aliyorken, niye onla bir evlilik olmasin diyorsunuz, kendisi bir baba ayni zamanda, bunun ne demek oldugunu bilir vs.

Kesinlikle burda soz konusu olan kisileri tanimiyoruz elbette, yazilanlara bakarak yorumda bulunmaktan baska care yok, eldeki veriler bunlar ne de olsa.

Kesinlikle amacim sizi yargilamak, uzmek de degil, lutfen yazdiklarim sizi uzerse affedin simdiden.

Siz bu durumu adam acisindan cok fazla dusunuyorsunuz. Her seyi onun acisindan inceliyor, sorular soruyor, cevaplari yine siz veriyorsunuz. Onun acisindan dusunurken adami ister istemez oldugundan daha naif, detayci, huzur arayan, aslinda dogru kadini arayan issiz adam moduna sokuyorsunuz. Onun cocuklari icin sicak bir yuva arayan, kadindan güven bekleyen, kadinlara inanmak isteyen yarali ruhlu ama yuksek karakterli biri olduguna hukmetmis gibisiniz. Gelen vurmus, giden vurmus halbuki adamcagizin istedigi onu terk etmeyecek ve yuvasina disi kus olabilecek bir kadindi ama olmamis, adamcagizin guven sorunlari var, ayni zamanda cekiniyor cunku kadinlara kendini acmaktan korkuyor, yine giderse vs. İste adama bakinca gordugunuz buna yakin bir karakter.

Ama durum su ki, sizin duygulariniz yogun oldugu icin adamin da boyle ince eleyip sık dokudugunu dusunmeyin. Erkekler bu kadar detayli dusunmezler ki. Bu adam size bir sey hissetmiyor, hissetse bile sizinki kadar degil, bu nedenle aranizdaki durumun gelmisini gecmisini dusunmuyordur boyle sizin gibi.

O sabah kalktiginda gun icinde ne yapacagini dusunuyordur, cocuklari ile ugrasiyordur, hayatina devam ediyordur. Siz ise, yazdiklarinizdan dolayi oyle dusunuyorum, onla yatip onla kalkiyorsunuz.

Cok iyi bir ornek olmasa da sunu diyecegim, o sabah kalktiginda ne yiyecegini dusunmuyor bile, siz ise onun aksam yemegi de dahil tum gun ne yiyecegini dusunuyorsunuz.

Dusunuyorsunuz dusunuyorsunuz, yogunlasiyorsunuz, duygulariniz artiyor, sonra onun acisindan olaya bakiyor, o adam bu olayi sizin gibi irdeliyormus gibi bir dunyaya daliyorsumuz.

Ancak, bana gore bu adam size bir sey hissetmiyor. Ve belki de affedin ama sizi yedek olarak bile elemis olabilir.

İlk zamanlar belki kendince deger veriyordu ama söndü. Zaman uymadi, kosullar uymadi, ilgi cekici bulmadi bilmiyorum. Duygusal olarak yogun bir seyler hissettigi birileri cikti karsisina belki de bilmiyorum. Sonra sizin ilginizi fark edince reddetmek istemedi, bu bir sey hissettigi anlamina gelmez. Erkekler sevmese de muhabbet kurmayi reddetmez. Sonra ilginiz talepkar olmaya baslayinca, sizin direncinizi kirmak icin bir seyler bahane etmis. Oylesine sozler soylemis, belki sorsan hatirlamaz ne dedigini. Siz o oylesine soylenmis sozleri, bu erkegi nasil anlarim cozerim kitabinizin anahtar kelimeleri ilan etmissiniz.

Yapmayin, bu adamin kendisi bu kadar dusunmuyor kendi acisindan olaylari. Siz hem kendi yerinize, hem onun yerine dusunuyorsunuz. Ozgur birakin kendinizi.

Eger bir seyler hissetseydi ugrasirdi, kostururdu. Siz yazmissiniz zor atlattigi kadinlar oldugunu. Demek ki bir seyler hissedince farklu oluyormus.

Dusunmeyin artik, bu adamsa kismetiniz yormadan gelir.
Hayallerinizin öznesi yapmayin bu adami. Dedigim gibi Allah nasip ederse adamin kendi bile buun onunde duramaz. Nasip degilse de yapacak bir sey yok. Her iki durumda da siz su ruh halinizden siyrilmak zorundasiniz.

Sen söyle Lale.Biraz aç.Son söylediklerimi de değerlendirerek.
Çok Ayrıntılı düşünüyorsun.
Hayat senin düşündüğün kadar Karmaşık değil arkadaşım.
Seni üzmek, kırmak niyetinde Değilim sakın yanlış anlama.
Yalnızlığını, yuva kurma isteğini de anlıyorum. Boşanmış kadın psikolojisi çok zordur. Hepsine eyvallah! Ancak inan bana hiç bir erkek senin düşündüğün gibi ince hesaplara girmez.
Hoşlanan, beraber olmak isteyen adam vakit kaybetmek istemez. Seni Başkasına kaptırmaktan korkar, seni gözünden sakınır. Duygularını dile getirir ve yanında olmak için Herşeyi Göze alır.
Daha ne kadar açık olayım; isteseydi olurdu, çok basit ve düz.

O değil de Süper olmuş bu!!!

Çocukları ile ilgili eminim ki endişeleniyordur, çok küçük de değillermiş. Ama sebep bu değil.Adam sizi pek istemiyor bence, ya da yedekte tutuyor. Kendinizi dezavantajlı görüyorsunuz ama şu var o da yaşı belli çocuklu ve dul bir adam.

Yani isteseydi çocukları hakkındaki bir kez söyledim kaygıyı ve kız arkadaşı için söylediğim "ona aşıkmısın nesin"şeklindeki ilk kez söylediğim birşey küçük kızgınlığım...O bu ikisini sebep gösterdi..o da kızgındı o an arkadaşı hakkında söyledğm şey için..aBu ikisi için gitmezdi değilmi beğenisi olan insan?Onu anlamak istiyorum.

Herşey geliyor şuna dayanıyor hissediyorun:Biri var.Değil mi?

Biri olup olmaması neyi değiştir?
Istemiyor olması yetmez mi?

Evt ondan şaşıyorum ya Çocukları yanındq bir adamBu ne eyvallahsızlık.Yine geliyor.Şuna dayanıyor.Biri vardı.Beni eledi.

Ağırdan almasını ben normal bulmamıştım.Ben kıllandım.O da buna huzursuzlandı.Ağırdan almasına sebep geçmiştrn ders almasıymış bunu kendi söyledi birkaç kez.

Zamanla alışacapım duha..Hatta alışmaya başladım.İlk sarsıntı geçti...Olayı analiz ettikçe ferahlıyorum.Böyle daha çabuk bitecek.Yoksa içimde kalırdı.

Biri olup olmaması neyi değiştir?
Istemiyor olması yetmez mi?

Yetmez sebebi çıkarmadan rahat edemiyorumKafamda bitmesini hızlandırıyor sebebi bulmak..Yoksa gizem daha çok çekiyor insanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…