Biri var..çocuklu bekar baba..

Bu ne yahu ?? Adami tam tanimadan evlilik planlari ,13 yasinda kazik kadar kizin banyosu bilmemnesi farkindamisin bilmiyorum ama adam seni ve senin mutlulugunu hic onemsemiyor hep verici olmussun birde bosanmis birisin biliyosun evlilikte mutsuzluk nasildir .nitekim kac kizim kac arkana bile bakma abuk subuk turkuleri falanda bir anlama baglamaya calisma

Bu ne yahu ?? Adami tam tanimadan evlilik planlari ,13 yasinda kazik kadar kizin banyosu bilmemnesi farkindamisin bilmiyorum ama adam seni ve senin mutlulugunu hic onemsemiyor hep verici olmussun birde bosanmis birisin biliyosun evlilikte mutsuzluk nasildir .nitekim kac kizim kac arkana bile bakma abuk subuk turkuleri falanda bir anlama baglamaya calisma
8 yaşındaki kızın banyosu.13 olan erkek.Sonran çocuk için gitmeyeyim diye söylüyor.

okurken içim darlandı, sizinle ilgili değil yanlış anlamayın, adamın tavrından içime sıkıntı bastı. hiç net değil, ne istediği size ne hissettiği geleceğiyle ilgili nasıl bir adım atmak istediği belirsiz. ama şöyle düşündüm sanırım size karşı içinde yeterince kuvvetli duygular yok. yoksa işi bu kadar yokuşa sürmezdi. bence vazgeçin daha çok üzülmeden.

Belki gerçekten çok hoşlanmamıştır.Güzellik gençlik çok etkilememiştir.Sohbetimden hoşlanmamıştır.Pek konuşkan biri değilim.Kendisi sosyal.Herkesin yanında çok konuşur ama benim yanımda konuşmazdı pek.Çocukları konusunda ikna edici konuşsam mantık evliliği yapacaktı.Ben hoşlansam tolerasyonum artar meselaOnunki farklı işliyor demekki..Bu durum daha inciti..Başka seenekleri de olabilir.Hangisi bilemiyorum .Ama bu ne eyvallahsızlık şaşırtıcı..

Aynı işyerindeyiz ve güzel umutlarım vardı ona dair.Aylarca üstünde düşünmüştüm.O da hoşlanıyordu aslında.( Ama bir duvarla karşılaştım.)..Hayal kırıklıpı yaşıyorum çok fena..Geri gelmez mi sizce mesela.merak sadece ..Hiç hazır olmadan , ben ayrılık üzerine düşünmeden bitti...Önemli birşeyleri yüzyüze konuşmadan mesajla ,bir sinirle bitti..İşyerinde kankası çok onun bana ihtiyaç duymaya da bilir..Kafası öyle dağılır..Sosyal bayağı .Bense kendi halinde işim daha zor.İşyerinde de bana arkadaşım ,yoldaşım olacaktı.

Belki gerçekten çok hoşlanmamıştır.Güzellik gençlik çok etkilememiştir.Sohbetimden hoşlanmamıştır.Pek konuşkan biri değilim.Kendisi sosyal.Herkesin yanında çok konuşur ama benim yanımda konuşmazdı pek.Çocukları konusunda ikna edici konuşsam mantık evliliği yapacaktı.Ben hoşlansam tolerasyonum artar meselaOnunki farklı işliyor demekki..Bu durum daha inciti..Başka seenekleri de olabilir.Hangisi bilemiyorum .Ama bu ne eyvallahsızlık şaşırtıcı..
Şu yazdıklarınızı dışardan bakan bir gözle okuyun, ne kadar takıntılı olduğunuzu belki anlarsınız. Kimse sizden hoşlanmak, sevmek, size kurduğunuz hayalleri yaşatmak zorunda değil. Size bir söz vermemiş, yarı yolda bırakmamış, aldatmamış.. Kendi kendinize gelin güvey olmuşsunuz. Hala da uzatıyorsunuz öyle miydi böyle miydi diye. Kendinize gelin artık. Karşınızda sizi istemeyen bir adam var. Sizin de zamanında istemediğiniz, ısınamadığınız insanlar olmuş. Onları düşünün. Sırf onlar sizden hoşlandı diye birlikte olmak zorunda değildiniz, olmadınız da değil mi?
Bu takıntılı ruh halinden çıkın ve önünüze bakın artık! ( Kırıcı olduysam da kusura bakmayın, başka türlüsünü anlamıyorsunuz çünkü)

Olay yeni..Olacak haliyle...Yaşamayana sıkıcı gelir evet,anlıyorum sizi .Aylarca düşndükten sonra bir çırpıda ötelenemiyor.İnsanın elinde olsa keşke..Siz de olsa hemen öteleyemezdiniz ilk anda.Daha kaç günlük mesele..
Belki o da yaşıyor yarımkalmışlık duygusu ;yada yaşamıyor.Gerçek dıygularını bilmiyoruz..Bir varsayımdan ibaret düşündüklerimiz..
Bugün kankisiyle tartıştık iş yüzünden.Olay tamamlanmayınca kızın saygısı bile kalmadı,onun hatrınaymış güler yüzü.Kankisine önceden de bahsetmişti bence..Önceden de hoşlantısı vardı..Yoksa o kız bana güler yüzlü davranmazdı.. öyle adam gibi insan yok orda..
Geçer inşallah..Hep geçti de bu aynı işyeri...

Son düzenleme:
İlgisi vardı brğenisi vardı aylardır belli belirsiz.Benim de beğenim belli belirsizdi pna karşı..Aylarca önce ilk o haber göndermişti biliyorum.Sonrs arkadaş görüştürmüş ben habergöndermedim dedi Bence yalan..senin görüştüğün biri varmış zaten dedi..Ama hoşlanıyorum dedi..Ki farkındaydım...Benim daha ozaman bitti dedim..Bilmiyordum dedi..Ben etrafa bittiğini yaymıştım..
ilgisi olmasa hiç yanaşnazdım farketmezdim bile..isterse süper olsun.Okadar gurursuz değilim...Sağ gösterip sol vurmuş oldu..Görürsem slm vermiyorum konuşmuyorum aynı yere düşmemeye çalışıyorum...sadece kendimce üzülüyorum...Geçer bu da inşallah..:KK43:

İlgisi vardı brğenisi vardı aylardır belli belirsiz.Benim de beğenim belli belirsizdi pna karşı..Aylarca önce ilk o haber göndermişti biliyorum.Sonrs arkadaş görüştürmüş ben habergöndermedim dedi Bence yalan..senin görüştüğün biri varmış zaten dedi..Ama hoşlanıyorum dedi..Ki farkındaydım...Benim daha ozaman bitti dedim..Bilmiyordum dedi..Ben etrafa bittiğini yaymıştım..
ilgisi olmasa hiç yanaşnazdım farketmezdim bile..isterse süper olsun.Okadar gurursuz değilim...Sağ gösterip sol vurmuş oldu..Görürsem slm vermiyorum konuşmuyorum aynı yere düşmemeye çalışıyorum...sadece kendimce üzülüyorum...Geçer bu da inşallah..:KK43:
ya niye selam vermiyorsunuz, o zaman kendini bi b.k sanacak. normal sadece tanıştığınız bir iş arkadaşı gibi davranın. o zaman değer vermediğinizi düşünür. böyle olunca küsmüş olrsunuz ki buda değer verdiğinizi gösterir.

ya niye selam vermiyorsunuz, o zaman kendini bi b.k sanacak. normal sadece tanıştığınız bir iş arkadaşı gibi davranın. o zaman değer vermediğinizi düşünür. böyle olunca küsmüş olrsunuz ki buda değer verdiğinizi gösterir.
Ya öyle yapsam da yapmacık olur bence...Yine hiçbirşey olnamış gibi davranmaya çalışıyorum ama bir farkılık belli belirsiz bana da ona da geldi...Ben yine de normalim gibi işyerinde..Zaten nöbetlerimiz denk düşmüyordu(!)Demiştim ya sorumlu arkadaşı ne düşünüyorsa...Umarım da düşmez artık..Daha durgun gibi..Watsab grububa yazmıyor.facede birşey paylalmışmıyor eskisi gibi..Sakinleşip pişmanlık duyuyor mu bilmem.Kaybedince kıymetli olur bazı şeyler..Benim bir aileyi kaybettiğim gibi o da kaybeder benim gibi birini. BUNU sevmeyi geçtim unuturum birgün....Ben de bir aile kaybettim..Anneliği kaybettim..Sanırım son şansımdı..Kim çıkacak bu saatten sonra yaş kaç olmuş.Birkaç yıla çocuğum da olmaz..Benim yaşımda olup da evliliği çocuğu umudu olmayan anlamaz...Ağıtlar yakmıyorum ama düşünsenize üzücü bee..

Son düzenleme:
Unutmam lazım nasıl unutacaksam gözümün önünde..Onda nasıl sevgi olmaz yaa taş mı bu.Sevgi varsa bile çocuklar yüzünden kalbine gömecek.Ayrılık acısı yaşamaktan kusucam ..Bu sorunlar bana suskunluk miras bırakıyor..2 gr neşem konuşmam vqrdı o da gitti...Uzun bir süre suskun kalırım..Yani hiç konuşasım gelmiyor kimseyle,suskunlaşıyorum herkes farkediyor elimde değil...
tüm sayfaları okuyamadım ama gerçekçi olmanı öneriyorum. hiçkimse ilgi duyduğu kişiden 3 ay müddet istemez. arıycam etcem diyip sözünden caymaz. sevmiyo işte. tamam anladık güzelsin hoşsun. ama bu gönül işleri güzele hoşa bakmıyor

Bir de üzüldüğüm ne biliyor musunuz?Diyorsunuz ya sen evlilikte mutsuz olmuş bir insansın..Değil işte...Ben boşanma sonrası daha mutsuz oldum..Evliyken daha mutluydum sadece alışma sorunları oldu....Keşke onun kadar birini bulabilsem..

Ben hoşlanaleceği tipte biriyim.Yaşımı göstermem .İşyerinde iyi bilinirim..Hoşlandığını söyledi.Ama duvarını yıkamadığını söyledi.Nikaha kadar kimseye güvenemeyeceğini söyledi.Böyle olmazki demiştim ama koparıp atmamıştım..Kendisi kopardığona göre sinirle mi yaptı yoksa sevgisi mi yok?
Istemiyor,zorlama,önüne bak bence

Bir de üzüldüğüm ne biliyor musunuz?Diyorsunuz ya sen evlilikte mutsuz olmuş bir insansın..Değil işte...Ben boşanma sonrası daha mutsuz oldum..Evliyken daha mutluydum sadece alışma sorunları oldu....Keşke onun kadar birini bulabilsem..
Sadece bu yorumunuza istinaden soruyorum eski eşinize donme ihtimaliniz yok mu

Sanki siz ondan daha cok istiyorsunuz gibi... Siz daha cok atim atiyorsunuz kadin oldugunuz halde yada o erkek olarak hevesi mi yok istekmi yok bilmiyorum cok basit geldi bana .... Sunuda belirtiyim anneligi tatmamis birisiniz baskasinin cocuklarina katlanabilirmisiniz? Yani en azindan tecrube olarak sonucta siz buyutmediniz huyunu suyunu bilmediginiz cocuklar var ,ve onlara bakicaksiniz... Herkes basaramaz ama bir cocugunuz olsaydi bakis aciniz farkli olurdu en azindnz ben oyle olurdum

Konu sahibinin mesajlarını okurken anlamakta zorluk ceken bir ben miyim acaba, nedense zor anlıyorum...
Neyse, adamı sen takıntı haline getirmişsin, hırs olmuş sende ve aşırı şekilde evlilik isteğin var şu anda 7 cocukluyum bi de kuma var dese olsun deyip gececek kadar razısın herseye yeter ki kabul etsin...Herkes gerekeni yazmış zaten ama sen hala ben şöyle olmasaydım böyle olmazdı modundasın , e tamam bundan sonra hata yapma o zaman. Ağır ol,ağır...Ondan ümidini gerçekten önce bi kes yani onsuz da olabileceğini kabul et, sürekli onu düşünüyorsun, için içine sığmıyor burda teselli arıyorsun, sürekli onu takip ediyorsun ama böye yaptıkça biyere varamazsın...Sen ağır ol, sakin ol, hiçbişi yapma, hayatına devam et, o adam senin kaderinse zaten hiçbişey engel olamaz, senin hatan bile....Bir arkadasin da yazdigi gibi, adam cocuklarıyla korkumak istemiş seni git diye sen de yemi yutmussun...Cocukların basımın tacıdır deseydin bu sefer cocuklar istemiyor vs gibi seyler diyecekti....Sunu unutma ki seni isteyen adama senin oyle cok ta bisey yapmana gerek kalmıyor o kendisi geliyor zaten....Bir de erkekler kovalamayı sever, zor olanı elde edince daha bi sahiplenirler, hep bi zafer pesindedirler....Kendine guvenen kadın ol biraz ya, ölüyorsun adam benle olsun diye, adam da bunun gayet farkında, gelecegi varsa da gelmez....37 yasinda, basindan bi evlilik gecmis kadınsın erkekleri biraz coz derim

en başta senden hoşlandığı haberini yollayınca senin başkası ile ilişkin olması ve reddetmenden dolayı güvensizlik oluşmuş bence. ilişki değiştiren biri gibi görünmüşsün, ondan sonra da hiç ısınmamış. benim fikrim bu. çocuklarla ilgili şeyler bahane tabiki

Ya öyle yapsam da yapmacık olur bence...Yine hiçbirşey olnamış gibi davranmaya çalışıyorum ama bir farkılık belli belirsiz bana da ona da geldi...Ben yine de normalim gibi işyerinde..Zaten nöbetlerimiz denk düşmüyordu(!)Demiştim ya sorumlu arkadaşı ne düşünüyorsa...Umarım da düşmez artık..Daha durgun gibi..Watsab grububa yazmıyor.facede birşey paylalmışmıyor eskisi gibi..Sakinleşip pişmanlık duyuyor mu bilmem.Kaybedince kıymetli olur bazı şeyler..Benim bir aileyi kaybettiğim gibi o da kaybeder benim gibi birini. BUNU sevmeyi geçtim unuturum birgün....Ben de bir aile kaybettim..Anneliği kaybettim..Sanırım son şansımdı..Kim çıkacak bu saatten sonra yaş kaç olmuş.Birkaç yıla çocuğum da olmaz..Benim yaşımda olup da evliliği çocuğu umudu olmayan anlamaz...Ağıtlar yakmıyorum ama düşünsenize üzücü bee..
benim ablamın 47 -48 yaşına kadar adet oldu. yani çocuk olabilir isterse. daha o kadar ümitsiz olcak durumda değilsin. Siteyi anlıyorum yüz verme gururlu ol modunda. ama bazan sen ilgilendiğinde oluyor bazı şeyler. o ilgi hoşlarına gidiyor. değer vermen filan.. ama buna rağmen adam kendini çektiyse son taktik onu asla düşünmemek. sanki hiç hayatında olmamış gibi, düşünmeyeceksin. o ruhen düşündüğünü hisseder çünkü. düşünmeyip ilgini çektiğinde, normal hayatındada bunu beli ettiğinde o "ne oluyor yahu" diyecek. senden gelen eski ilgiyi elde etmek isteyecek. ama bunu 1 ay filan sonra yapar. tüm bu taktiklere rağmen gelmiyorsa koyver gitsin yoluna bak. dön eski eşine, imkansızmı?

X