Konu sahibinin mesajlarını okurken anlamakta zorluk ceken bir ben miyim acaba, nedense zor anlıyorum...
Neyse, adamı sen takıntı haline getirmişsin, hırs olmuş sende ve aşırı şekilde evlilik isteğin var şu anda 7 cocukluyum bi de kuma var dese olsun deyip gececek kadar razısın herseye yeter ki kabul etsin...Herkes gerekeni yazmış zaten ama sen hala ben şöyle olmasaydım böyle olmazdı modundasın , e tamam bundan sonra hata yapma o zaman. Ağır ol,ağır...Ondan ümidini gerçekten önce bi kes yani onsuz da olabileceğini kabul et, sürekli onu düşünüyorsun, için içine sığmıyor burda teselli arıyorsun, sürekli onu takip ediyorsun ama böye yaptıkça biyere varamazsın...Sen ağır ol, sakin ol, hiçbişi yapma, hayatına devam et, o adam senin kaderinse zaten hiçbişey engel olamaz, senin hatan bile....Bir arkadasin da yazdigi gibi, adam cocuklarıyla korkumak istemiş seni git diye sen de yemi yutmussun...Cocukların basımın tacıdır deseydin bu sefer cocuklar istemiyor vs gibi seyler diyecekti....Sunu unutma ki seni isteyen adama senin oyle cok ta bisey yapmana gerek kalmıyor o kendisi geliyor zaten....Bir de erkekler kovalamayı sever, zor olanı elde edince daha bi sahiplenirler, hep bi zafer pesindedirler....Kendine guvenen kadın ol biraz ya, ölüyorsun adam benle olsun diye, adam da bunun gayet farkında, gelecegi varsa da gelmez....37 yasinda, basindan bi evlilik gecmis kadınsın erkekleri biraz coz derim