Biri var..çocuklu bekar baba..

Ağırdan almasını ben normal bulmamıştım.Ben kıllandım.O da buna huzursuzlandı.Ağırdan almasına sebep geçmiştrn ders almasıymış bunu kendi söyledi birkaç kez.

Zamanla alışacapım duha..Hatta alışmaya başladım.İlk sarsıntı geçti...Olayı analiz ettikçe ferahlıyorum:KK66:.Böyle daha çabuk bitecek.Yoksa içimde kalırdı.

İnsallah yukunden kurtulursun. Erkekler, soyledikleri laflarin, kendilerine bir seyler hisseden kadinlari nasil etkileyecegini hic dusunmuyor. Bu cok sinir bozucu.

Umarim ki, sende boyle sevme potansiyeli varken, Rabbim karsina hayirli birini cikarir, yavrunu kucagina alirsin. Mubarek ay hurmetine.

İşyerinden..39 yaşında işyerinde sevilen biri özellikle kadınlar tarafından.Birkaç tane kadın arkadaşı var.Ben sadece birisiyle olan münasabetinden hoşnut olmamaya başladım..8 yıl önce boşanmış.Biri 8 yaşında kız biri 13yaşında oğlu var...Ben de 37 yaşında boşanmış çocuksuz .Tolere edeceğimi düşündüm hep tereddütlerim olsa da.Kimse tereddütsüz yaklaşamaz..
.
Ondan hoşlanıyorum ....

Ben yeni geldiğimde haber göndermişti,kantinde üç kişi birlikte konuşmuştuk. Benim başka sevdiğim var diye olumlu bakmamıştım.(sonradan ben haber göndermedim arkadaşlar tanışmamızı istemiş dedi.Ama hoşlanıyorum dedi)..
Kısa zaman sonra onun bulunduğu birime verildim..

Ayrıldığımı duyurdum etrafa.Bekledim yaklaşmasını.Arada nadiren mesaj attı sohbet ettil falan..Sonra sıkılıyorum arkadaşa ihtiyacım var ayağına ayağına adım attım.O ilgisiz kalınca arkadaş olarak,açılmak zorunda kaldım.. iki iki ay onun yaralı güvensiz erkek modu yüzünden mesafeli şekilde görüştük.Dışarda 4 kez görülebildik.Çağırdığımda işim var falan..
Ara dediğim halde aramadı birkaçkez.İlgili olmadı.Ben de bunaltımı belirtiyordum tabi..
Başka birimi var ,benden mi hoşlanmıyorsun dedim yok dedi.Hoşlanıyorum senden..

Eskilerin yaşattıkları dedi.Biri dört yıl görüşmüş bir tartışmada bir hafta sonrasında facede nişanını ilan etmiş onu çok sevmiş.30 yaşında hiç evlenmemiş ozaman .Biri de çocuklu boşanmış bir anne.O da iki yıl görüşüp bunu terketmiş.Eski eşine dönmüş..Her ikisi de işyerindenmiş..

En son ben sıkıntı çıkarınca "",ilgisizliği sevmem ,ben de yaralıyım ama temiz bir sayfa açabiliyorum "diyerek..

Süre istedi beyimiz..
Bir ay belki üç ay..Üç ay olmaz bir ay dedim.O sürede görüşmeyecekmişiz..

On gün görüşmedik.Ara vermeden iki şey soracam dedim mesajla..Evlilikten beklentilerin nr..Çocukların hakkında nasıl bir yol izlemeyi düşünüyorsun..cvp gelmedi...En son aradım om gün geçince.Beklemek zor dedim.

Birden ;"Ben senle anlaşırım"çocukların sorumluluğunu alabilecekmisin.?Kızın banyosunu yaptıracaksın.İşten yorgun geldiğinde yemek hazırlayacaksın ."dedi.moralim olanlardan düşüktü,konu üstüne de düşünmemiştim o an,ilgisizlikle kafam meşguldü.Çocuklar adamın annesinde kalmakla birlikte yanına almayı düşünüyordu..Oğlan eski karısında kalmış bir yıl, bu yıl geri gelecekti..İyi niyetli olurum.İyi olurlarsa ben de iyi olurum dedim.Onlar çocuk "dedi ..

Birkaç basit endişemden bahsettim sorumluluk almamla ilgili,hatta birisinde hatalıydım..Olumlu düşündüğüm halde olumsuz gibi konuştum.Birde net olmak adına diğerleri gibi hayal kırıklığına uğratmamak adına işleri çabuklaştırmak adına gibi garip bir ruh hali içindeydim.
Sonra konuşacağımızı önce konuşalım istedim..
Ama yenebileceğim tereddütlerdi..

Bozulmuş çok fena ,ayrılık meselesi haline getirmiş. sonradan dedi.
.
Ertesi gün işyerinde birlikteyiz.Ama aynı yerde değiliz Sorumlu bizi aynı yere yazmıyor hiçbir zaman nedense !!.Sorumlu onun arkadaşı o da yaşıtımız evlenmemiş bir bayan.Ama arkadaş sadece.Onla hepberaber ama bana ayıracak vakti yok..

Ogün işyerinde:Telim kesikti.Ara da görüşelim kaçamaktan dedim.Tün gün aramadı .Misafirim geldi dedi.Telinin kesik oldupunu anlanadım dedi..Ogün benim yanıma değiş dedim yine.Orası yoğun dedi değişmedi..Daha önce de böyle yapmıştı..Ama konuşUyordu yine..İçine yerleştirmeye çalıŞIyordu zannımca.Ağır başlamak istediğini tekrarlayayım..

Ama ben ona ulaşamadığım gibi onun aramaması hep sorumlu arkadaşıyla çalışması mevzuna kızmıştım çok,.Fevriyim biraz.Günün sonunda dinlenme odasında beni gördü.Selam verdi.Normal bir ses tonuyla "git ya kızgınım ben sana ,ara dedim aramadın bir türlü.X in yanından ayrılmuyorsun ama ,ona aşıkmısın nesin;" dedim..

Gitti..Hemen bir msj aldım.Benden uzak dur...
. Sonra konuşmaya çağırdım..Kendimi anlattım...Neden öyle düşündüğümü kendinin hatalarını.O da hem çocuk mevzu konusındaki teteddütlerim hem de bu kıskançlık mevzu yüzünden "seni düşünmüyorum artık"dedi.
Ertesi gün kendimi açıklayan uzun bir mesaj yazdım..Enson Böyle hoyratça kopardın.Bu kadar olmak iyideğil.Senin için içimi açtım.Gizleye de bilirdim nasıl anlayacaktın..Onlar gizlemiş karar vence çekmiş gitmiş..dedim..
Bir daha gelecek kadar yüzsüz değilim"dedim...Olumsuz bir yanıt aldım.Ve son mesajıma yanıt alamadım...

Halbuki ben ona çok düşünerek gelmiştim aylarca onu beklemiştim.ona da söyledim..

Üç gün oldu..Arada görüyorum..Aynı işyerinde hiç iyi olmadı..Üstelik ondan hala hoşlanıyorum...:KK43:(Ve üzgünüm :KK43:(

kusura bakmayın ama adamın size ilgisi yok. bunu göstermek için baya bişeyler de yapmış. daha halen ümit etmeyin zaman kaybetmeyin derim

Adam karşınıza geçip "Isınamadım, istemiyorum" dese bile siz "Aslında istiyor, çocukları içinvazgeçti" diyeceksiniz.

Sıkı sıkı kapatmışsınız gözlerinizi.

Son birkaç günü izne çevirmiş istanbula gitmiş .Kardeşi var orda.Kızını da götürmüş.Sorumlu da son anda izne çevirdi aynı tarihleri çaktırmadan ;belki birlikte gittiler.Arkadaşlar güya da.Ben bunların ilişkilerine anlam veremedim.Siz verebildiniz mi?

Son birkaç günü izne çevirmiş istanbula gitmiş .Kardeşi var orda.Kızını da götürmüş.Sorumlu da son anda izne çevirdi aynı tarihleri çaktırmadan ;belki birlikte gittiler.Arkadaşlar güya da.Ben bunların ilişkilerine anlam veremedim.Siz verebildiniz mi?

Her şey olabilir. Siz hala anlam arıyorsunuz ama. :KK43: Bu şekilde devam ederseniz hayatı kendinize zehir edersiniz. Takip etmemelisiniz.

Her şey olabilir. Siz hala anlam arıyorsunuz ama. :KK43: Bu şekilde devam ederseniz hayatı kendinize zehir edersiniz. Takip etmemelisiniz.

öyle de bazı durumlar dikkatimi çekiyor çözmek istiyorum.Yaptığı herşey gözümün önünde zaten.Bu bayanla arkadaşlık da olsa ciddi bir ilişkileri var bence.Bayan boşluktan bekli.Bu da hoşlanıyorsa.Bana ayırmadığı değeri zamanı hep buna verdi sanki.
Ona kopmaz bie ilşkiyle bağlanmasını biliyor da bana niye böyle oldu.Bu adam güzelliğe önem veriyor biliyorum.Ben ondan daha gösterişliyim mesela.Nedir durumlar aralarında ne var anlayamadımKimse şüphelenmiyor ama.Yoksa duyulurdu.Bizinkini bile biri duymuş bana sorduydu...

Keşke hiç başlamasaydım onla..Başka yerde olsa daha kolaydı..Tmm geçer gider de bu adamın numarasını öğrenmek istiyorum mümkünse eğer.İpuçlarınıböyle değerlendirecem.Sizden de yardım isteyecem izninizle:KK66:Çünkü ilgilenme demek fayda etmiyor.Çözmek istiyorum birşeyler oldukça.
Mmkündür ama ısınmamak da değil belki.O kendine baksın.

Son düzenleme:
öyle de bazı durumlar dikkatimi çekiyor çözmek istiyorum.Yaptığı herşey gözümün önünde zaten.Bu bayanla arkadaşlık da olsa ciddi bir ilişkileri var bence.Bayan boşluktan bekli.Bu da hoşlanıyorsa.Bana ayırmadığı değeri zamanı hep buna verdi sanki.
Ona kopmaz bie ilşkiyle bağlanmasını biliyor da bana niye böyle oldu.Bu adam güzelliğe önem veriyor biliyorum.Ben ondan daha gösterişliyim mesela.Nedir durumlar aralarında ne var anlayamadımKimse şüphelenmiyor ama.Yoksa duyulurdu.Bizinkini bile biri duymuş bana sorduydu...

Keşke hiç başlamasaydım onla..Başka yerde olsa daha kolaydı..Tmm geçer gider de bu adamın numarasını öğrenmek istiyorum mümkünse eğer.İpuçlarınıböyle değerlendirecem.Sizden de yardım isteyecem izninizle:KK66:Çünkü ilgilenme demek fayda etmiyor.Çözmek istiyorum birşeyler oldukça.

İste bu ilgi duyma, etkilenme, isinma, ic almasi gibi durumlar dis gorunuse vs. bakmiyor sadece. O da var da tek o degil. Mantik aranmayacak bu islerde.
Su an su tavsiyemde israrla direniyorum: Takip etmeyin. :KK66:

Bu er kişisi sanırıım işyerindeki bayan kankileriyle birinin deniz evinde kalmak üzere denize gitti:KK43:3 bayan bir erkek de bu!Aynı evde!Bu ne rahatlık bir erkek için!..Bayanın biri boşanmış çocuğu var.Ki bundan şüphelenmiyorum nedense.Biri benim yaşlarımda bekar.Biri küçük sevgilisi var.Birinin deniz evi var.Bir nöbet çıkışı gördüm deniz evine gideceklerini söylediler.
Baktım listede bu dördü aynı dört gün izinli..Bu Y yi söylemediler tabi.Ama kesin o da kızıyla gidiyor..

Ne bu bayanlarla samimilikler bukadar.?

Hiç yalnız kalmıyor maşallah.Dostları kırıkları çok maşallah oyalanacak(kırık bir arkadaşımın tabiri;onun bayan arkadaşlarına kırıkları diyor).
Ben ne yapayım işyerinden kimseyle böyle samimi değilim.Bu erkek diye tepesinde gezdirecekler görmemişler.(Böyle söylüyorum çünkü erkek çalışan az olduğu için kıymetliymiş gibi davranıyorlar)

Kendimi yalnız hissediyorum .O ise etrafı dolu..Benle arası samimi olsa belliki onlarla samimiyetini azaltacaktı.Benle olmayınca tam gaz devam ediyor..Birazkendimi de suçluyorum...Yada bayanlarla bukadar samimi biri bana göre değildi belki diye içimi soğutmaya çalışıyorum...Yine üzgünüm günlerdir...Ne diyorsunuz kızlar..(Geçen gün şehir dışına ( kardeşine gitmek için )çıktığında bayan kankisiyle değil yalnız çıkmış.Kız ondan önce geldi)

Son düzenleme:
Sizin mesajlarinizi okurken bi urperti geliyo bana. Ne kadar saplantili ne kadar takintilisiniz. Adam istemiyo iste bitti gitti daha neyi ispata calisiyosunuz?? Kirik sozu de cok talihsiz olmus. O zaman siz de eski kirigisiniz.

Sizin mesajlarinizi okurken bi urperti geliyo bana. Ne kadar saplantili ne kadar takintilisiniz. Adam istemiyo iste bitti gitti daha neyi ispata calisiyosunuz?? Kirik sozu de cok talihsiz olmus. O zaman siz de eski kirigisiniz.
Ay ne saplantısı ya .Siz hiç yaşamadınız sanki.İstemiyor diye bir şey yok.Bir anlaşmazlık çıktı.Ben alttan almadım.Konuşmayı ben de kestim. Haliyle içinde kalıyor insanın.Bir konuşma daha yapabilirdik..Alllah Allah ürperti geliyormuş.Kırık lafını da arkadaşım kullanıyor tam da uyuyor hani.Yoksa ben de kullanmam.Siz de hiç böyle laflar etmezsiniz tabi tabi..Ben adamı hep masum merhametli bir şey sanıp aylarca içimde büyütmüştüm.Haliyle insan bir tuhaf duygular içinde oluyor.
Yaş kaç,bizim yaşımıza gelince görürüz sizi.Gencecik kızlar bile birinde takılıp kalıyor .
Adama yorum yapalım biraz da..Yen,i gelişmeleri yazıyorum ki yorum yapsın kk dostlarım..Dost gibi lütfen..

Son düzenleme:
Arkadaş doğru demiş baya saplantılısınız. Beş senelik sevgili olsanız da ayrılsanız bir nebze anlaşılır ama bı yaptığınız direkt arkadaşın dediği oluyor. İzin günlerini takip etmeler yetmemiş gibi onla aynı gün izine çıkanları takip etmeler. Arkadaşları ile denize eve gidiyor diye rahat vb yaftalamar. Ooo daha neler neler. Adam ucuz Kurtulmuş

Arkadaş doğru demiş baya saplantılısınız. Beş senelik sevgili olsanız da ayrılsanız bir nebze anlaşılır ama bı yaptığınız direkt arkadaşın dediği oluyor. İzin günlerini takip etmeler yetmemiş gibi onla aynı gün izine çıkanları takip etmeler. Arkadaşları ile denize eve gidiyor diye rahat vb yaftalamar. Ooo daha neler neler. Adam ucuz Kurtulmuş
Zaten sinirliyim Allah aşkına yazma daha iyi.Dost gibi dedikçe ..Bu adama yorum yapacaklar yazsın.Son meseleye..Biz bir yıldır tanıyoruz birbirimizi haberlerimizi alıyoruz aynı işyerindeyiz.İki ay da sevgili gibi görüştük.
Sizi de görürüz..

3 bayan arkadaşla denize gitmeler..Deniz evinde bir arada kalmalar..Sizin sevgili namzetleriniz yapsın da göreyim sizi..Allah Allah ya sabır..
Hani siz bir tarafını kaldırma diyorsunuz.Ben kaldırmadım ama etrafındaki bayanlar çoktan kaldırmış hala da kaldırıyor..Bana nispet yapar gibi bir de..Sizi de görürüz..Ben ne derdindeyim millet ne derdinde..

Zaten sinirliyim Allah aşkına yazma daha iyi.Dost gibi dedikçe ..Bu adama yorum yapacaklar yazsın.Son meseleye..Biz bir yıldır tanıyoruz birbirimizi haberlerimizi alıyoruz aynı işyerindeyiz.İki ay da sevgili gibi görüştük.
Sizi de görürüz..
Buraya yazıp da şuna yorum yapılsın buna yapılsın gibi şartlar koşmak da ayrı bir olay yani. Bu arada adam sevgili adayınız değil belki bu düşünceyi değiştirirseniz olaya farklı açıdan bakarsınız. Adam bir ara sevgili adayınız olmuş ya da flört o kadar. Bakın bir ara diyorum küçük bir ara. Adamla da yorum yapayım ozaman. Bu adam bir kere evlenip boşandığı için yoğurdu üfleyerek yiyor ondan böyle. Bence

Ay ne saplantısı ya .Siz hiç yaşamadınız sanki.İstemiyor diye bir şey yok.Bir anlaşmazlık çıktı.Ben alttan almadım.Konuşmayı ben de kestim. Haliyle içinde kalıyor insanın.Bir konuşma daha yapabilirdik..Alllah Allah ürperti geliyormuş.Kırık lafını da arkadaşım kullanıyor tam da uyuyor hani.Yoksa ben de kullanmam.Siz de hiç böyle laflar etmezsiniz tabi tabi..Ben adamı hep masum merhametli bir şey sanıp aylarca içimde büyütmüştüm.Haliyle insan bir tuhaf duygular içinde oluyor.
Yaş kaç,bizim yaşımıza gelince görürüz sizi.Gencecik kızlar bile birinde takılıp kalıyor .
Adama yorum yapalım biraz da..Yen,i gelişmeleri yazıyorum ki yorum yapsın kk dostlarım..Dost gibi lütfen..
Istediginiz tarz yorum gelmeyince neden sinirleniyosunuz? Ben size hakaret etmedim terslemedim bu fevri yanitlarinjz neden?? Istedignjz cevabi alamadigniz icin mi? Ya olaylar ne sekilde gelisirse gelissin adam sizi istemiyo neden anlamiyosunuz neden?? Hala bi konusma yapabilirdik diyosunuz. Yahu seven adam pesinizde kopek olur size kendjni dinletir pesinizi birakmaz. Adami resmen taciz ediyosunuz dedektifcilik oynuyosunuz. Kirik kelimesinde de hala israrcisiniz niye peki size yuz vermiyo diye konustgu bayanlar kirik mi oluyo neyin hazimsizligi??

Yapma arkadaşım yapma!
Gitgide kendini hasta edeceksin.

bu adamın sizi düşündüğünü yada isteğini hiç sanmıyorum. son olaya yorum yapayım; bikere bir ilgisi olan adam sizin duyacağınızı bile bile bayanlarla denize gitmez. bu adam sizin ne düşüneceğinizi, ne hissettiğinizi umursamıyor bile. Bence adam bilerek uzaklaşmış sizden, ona da bu şekilde saplantılı gibi davrandıysanız..

Istediginiz tarz yorum gelmeyince neden sinirleniyosunuz? Ben size hakaret etmedim terslemedim bu fevri yanitlarinjz neden?? Istedignjz cevabi alamadigniz icin mi? Ya olaylar ne sekilde gelisirse gelissin adam sizi istemiyo neden anlamiyosunuz neden?? Hala bi konusma yapabilirdik diyosunuz. Yahu seven adam pesinizde kopek olur size kendjni dinletir pesinizi birakmaz. Adami resmen taciz ediyosunuz dedektifcilik oynuyosunuz. Kirik kelimesinde de hala israrcisiniz niye peki size yuz vermiyo diye konustgu bayanlar kirik mi oluyo neyin hazimsizligi??
Kırık lafını ortak arkadaşımız kullandı.Bayan arkadaşları çok bunun kurumda.Yani onun yalnız kalmasını engelleyecek kadar bayan arkadaşı var ,akıl vereni de çok anlamında.Arkadaşın ağzı biraz bozuk diyeyim..Niye kızdım size.Çünkü zaten ona kızgınken tahrik edici yorımlar yapışınıza kızdımEmpati biraz.
SİZ hiç yaşamadınız yada yaşamayacaksınız sankii.Sanki adam haklıymış..Adam haklıysa ben haksızsam söyle düzelteyim onla.Yok adam haksızsa düzeltmeme gerek yok.Adamı gözümde düşüreyim diye olanı söyleyin.Kötüyse kötüleyin.Zaafım var gözümden kolay düşmüyor..Ama yok bana illa laf sokulacak siz de rahata ereceksiniz.

8yıl önce boşanmış,8 Yaşında bir çocuğu var.. Bence bu Adamı unut. Vazgeç. Lohusa depresyonunda eşini bırakmış diye düşünüyorum. Yarın öbür gün sana da aynısını yapmayacağı ne malum

bu adamın sizi düşündüğünü yada isteğini hiç sanmıyorum. son olaya yorum yapayım; bikere bir ilgisi olan adam sizin duyacağınızı bile bile bayanlarla denize gitmez. bu adam sizin ne düşüneceğinizi, ne hissettiğinizi umursamıyor bile. Bence adam bilerek uzaklaşmış sizden, ona da bu şekilde saplantılı gibi davrandıysanız..
Saplantılı tövbe yarabbim.Ben onla hiç görüşmüyorum .Görüşmediğim için de az içimde birikiyor.Ne saplantısı Allah'tan korkun şunları söylerken.Hiç yaşamadınız sanki bunları.Siz saplantılı göreceksiniz diye içimi gizleyecek kk ya da kuyruğu dik tutacak halim yok.Ben kendi duygularımı da aktardıığım için insanların dediklerine bakın
.Neyse ben kendimi biliyor ve bunun bu süreçte normal olduğunu zamanla geçeceiğini olayın yeni olduğunu da farkediyorum çok şükür..Her duygumu da yaşayacam yaşamadan bitmediğini de biliyorum çünkü..Başka önemli gelişme olursa yazacam rahatsız olan konuyu görmezden gelsin.Cvp vermek isteyen dostlar cvp verir..

X