• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

biri tatil mi dedi :)

ben bi baakayim bi otele google amcadan her seferindede size sorunca ayip oluyor sanki :)
Yok ya niye ayip olsun , ben otel pek bilmem hep ayni yerlere gidiyoruZ cunku. Ilgi alanim daha cok restoranlar ;)

hay sen çok aysa kagit kalem alip yaziyorum simdi bu dedigin yeri, yeme ve kiyadet alisverisi dedinmi tamamdir orda duracan, hatta alisverisi de birakabilirim yeterki bogaz olsunnn:KK70::KK70::KK70::KK70:
bu arada FSM nereydi yaws aklima niye gelmiyor benim orasi, o taraflar liks diye biliyorum ama oyle duydum ordamisin yoksa sende , hakket zenginlik var demekki biraz Allah daha çok versin:KK70:
Ahahaha koruparka gidince beni cagir madem,ben bakarim usaklara sen dolanirsin.

Senden sonra acilan bir de ozdilekpark var ozlucede. Bu mekanlarin hepsi sana uzak yalniz. Artik katlancan.
Unutmadan, fsmde kanuni caddesinde bir katmerci kunefeci var antepli durdu usta. On numara yapiyor. Sen gelene kadar kebap servisine de baslamis olur muhtemelen. Sakin atlama oraya da git. Ye ic,cocuklara calisanlar cok alaka gosteriyor onlar bakiyor gibi bir sey. Dukkanin karsisinda cok guze butikler var. armaniler burberryler oldukca uygun fiyata. Caddenin sonunda da eski pazarci ismail mi ne birisinin butigi var cok guzel kiyafetler bulabilirsin. Bir tasla cok kus.

Yok gulplajin havuzu, orda herkes denize giriyor, sahilde bira falan takiliyorlar. Daha cok sakin bir yer kafa dinlemelik
tamam çocuksuz aileler için o zaman daha çok
e bana havzulu mavuzlu çocuklar için eglenceli bi yer deyiver o zaman sana zahmet
evet sahil çok yakindi temiz sakin bi yer gibi duryyor

hay sen çok aysa kagit kalem alip yaziyorum simdi bu dedigin yeri, yeme ve kiyadet alisverisi dedinmi tamamdir orda duracan, hatta alisverisi de birakabilirim yeterki bogaz olsunnn:KK70::KK70::KK70::KK70:
bu arada FSM nereydi yaws aklima niye gelmiyor benim orasi, o taraflar liks diye biliyorum ama oyle duydum ordamisin yoksa sende , hakket zenginlik var demekki biraz Allah daha çok versin:KK70:
Yok ben orda oturmuyorum yaaa sadece bildigim yerler ;) evim uzak coook uzak. Nerdeee zenginlik kim ben kim;)

tamam çocuksuz aileler için o zaman daha çok
e bana havzulu mavuzlu çocuklar için eglenceli bi yer deyiver o zaman sana zahmet
evet sahil çok yakindi temiz sakin bi yer gibi duryyor
Crystal otelleri diye ets turdan bakabilirsin, pek cok oteli var hepsi de cok guzeldir.

kiz river bursaloya bu denmez ama iskender yemeden donme haa orijinalinden :)
ben bursali deilim sonradan oldum ama ahdim olsun her tatilde gidecem oraaya
uzun çarsidakine gitmistik baska nerde var bilmiyorum sen biliyondur :)

Uzan da cok iyidir evet. Doga restoran da misiden orhaneliye giden yol var ya orada sagda. Muthis bir manzarasi var. pazar sabah erken kalkanlar icin 06.00da kahvalti hazirliyorlar ki on numara
doga restoran da baska ne varr

ya simdi biz kendi evimizde deiliz sabah kalkip biz kahvaltiya fgidiyoryz denmezki :KK43:( herkes gelse evin yolunu bulamayiz aile apartlani orasi
off
kendi evim olunca hep disardan yiycem soz veriyorum kendimeeeee
kahvaltiyi bile :)))))

Herkesin bildiği yerler aslında sadece mesafe bilinmiyordur belki.
Akçay-Ören-Ayvalık. Bunların hepsi birbirine arabayla 10 dk mesafede.
Bursaya'da otobüsle 4 özel araçla 3-3.5 saat uzaklıkta.
Fiyatları uygun gezilecek yeri de bol.
Ayvalık'ta Cunda adası ve Şeytan Sofrası, Akçay tarafında Kaz dağları ve Hasanboğuldu.
Hem ucuz hem de güzeller. Üç semti de gezer hangisi kafanıza yatarsa orada konaklarsınız ondan sonra da bol bol gezersiniz :)
ben ayvaliga gitsem çocuklarla rezil rusva perisan olurmuyum :)))
yani uç çocukla gezielcek bi yermi sence oralar
ay tatile ayri gitsem bile ayvaliga kaçamak yapasim geldi ne guzel anlatiyorsunuz
bugune kdr tatil yapmak hiç nasip olmadi bi baslayip tam baslamis olurum

yalova ve ayvaligi not ediyorum
baskaaaa:KK50::KK50::KK50:

dipnot: Ören çok bilinmeyen bir saklı cennettir. Ayrıca rezervasyonu şimdiden ayarlarsanız uygulama oteli çok uygun fiyatlarla konaklama imkanı sağlar. her şey dahil falan değil ama kahvaltı dahil havuzu da var. altınızda araba mutlaka olsun ama buralarda yoksa çekilmiyor.
bi daha deyiver sunu :)

oreni çocuklu aileye oneriyormusunuz yani
havuz yetermi ki çcouklara

doga restoran da baska ne varr

ya simdi biz kendi evimizde deiliz sabah kalkip biz kahvaltiya fgidiyoryz denmezki :KK43:( herkes gelse evin yolunu bulamayiz aile apartlani orasi
off
kendi evim olunca hep disardan yiycem soz veriyorum kendimeeeee
kahvaltiyi bile :)))))
Yok kiz hep disardan yenir mi limoncuya donersin ;) doga restoranda izgara turleri de var.

asosa dfaha once gittinizmi
uç çocugunuz olsa oraaya gidermiyidniz :)
gizli yer bulmak gibi hayalperestlik pesinde deilimlde :)) çocuklar eglensin yeter tatil oalrak :)

Ben her yaz assos ta olurum çünkü annem ve babam orada yaşıyor.
Assos çok küçük bir yer. Bodrum, Antalya veya Çeşme gibi hareketli bir yer değil. Daha ekonomik bir yer. Ve oldukça sakin. O kadar fazla aktivite yapılacak bir yer değil.
Ama eğer huzuru, sakin ve doğa ile iç içe bir tatil yapmak isterseniz ideal bir yer. Üstelik ucuz.

Ayrıca giderseniz mutlaka Kadırga koyuna gidin. Plajı o kadar temiz ki... müthiş bir yer.
Yüzmeyi bilmeyen insanlar için de ideal. Çünkü kadırga koyunda Deniz hemen derinleşiyor ama insan vucudunu kardırma bir gücü var. Boğulmak imkansız.

Ben huzurlu ortamları seven bir insan olduğum için assos vazgeçilmez bir yer benim için.
Üstelik orayı tercih eden insanlar genelde aile oluyor yani çocuklarınız ile gidebilirsiniz. Ama bildiğim kadarıyla aqua park gibi yerler yok.

Hahaha bak sıkılır çocuk annesi.
Sen şimdi Rubi Platinum spa&resort'e bak birde Paloma zincir otellerine kararın değişecek. Öğlen saatlerinde çocuklar için gölgede yada mini clupte aktiviteler yapılıyordu Rubi'de,kızım bayıla bayıla gidiyordu,bir gün korsan oldular hazine aradılar,bir gün resim atolyesi yapıldı şovaleler hazırdı mis gibi resim yaptılar,bir gün olimpiyat yaptılar,cuval yarısları vs. Bazen pizza yaptılar mini clüpte bazen kaliplarla kurabiye kesip süslediler. İnan boş bir günü yoktu Naz'ın. Koşa koşa gitti hep. Aklını çelmek gibi olmasın ama Rubiye bak bir sen. Kızım bu sene bile oraya gitmek istedi düşün.
kalk git alanyaya mi diyorsun yanii
oyyy iyice kafam akristi
peki ruslar çok oluyormus alanyda bu en kuyruklu yalanmi
ya gelsin tabi rus mus bananede ustsuzler kampi gibi olmasin sonra tovbe tovbeeee çcoukalra :)))))))))

Back
X