google ne yazacam yalova 5 yildizli otel mi
Öyle yaz
Sadece Yalova oteller diye de yaz
Beş Yıldız'ı olmaz da tam pansiyon olur işte havuzlu mavuzlu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
google ne yazacam yalova 5 yildizli otel mi
bu konuyu ben açsam bu kdr yaazmazdim tamamen dusuncelrimi ayzmisin sana tesekkur ederim oncelikle
geleleim soruma :)
keisnlikle ayni senin istedigin gibi bi yer istiyorum ben biseye karismayim havuzda olur dneizde , bursa ya yakin olsa super olur :)
asos da boyle bi yer varmi ?
sen nereye karar verdin en son, yada en çok neresi on plana çikdi gopzunde
bende pek tatil tecribesi yok ama bu sene bi yer ayarlama lazilm, yoksa evde oturup uzun çarsi turlayip duracaz zafer plaza senin cumhuriyet cadesi benimm![]()
asos nere izmirmiO kadar güzel öneriler geldi ki ben karar veremedim. Ama ben muhtemelen 2 gün orada da 2 gün şurada şeklinde takılacağım. Yalova limakta 2 gün, deniz tatiline ikna edersem de ayvalık tarafı muhtemelen.
Asos tarafı çok güzel ama yine de uzak kalacak bizim için. Hem kısa tatik hem çocuklar sebebiyle.
termal otelmi limak dediginO kadar güzel öneriler geldi ki ben karar veremedim. Ama ben muhtemelen 2 gün orada da 2 gün şurada şeklinde takılacağım. Yalova limakta 2 gün, deniz tatiline ikna edersem de ayvalık tarafı muhtemelen.
Asos tarafı çok güzel ama yine de uzak kalacak bizim için. Hem kısa tatik hem çocuklar sebebiyle.
asos nere izmirmi
google a yazdim yunan adaalri çikdi :)
termal otelmi limak dedigin
tesekkur ederım aratıracagımbiz oğlum bebekken Cunda ya gitmiştik ama şimdi adını hatırlayamadım
onun dışında önerilerim tam sıfır değil gibi
ama artemis e bir bakın ben gitmedim ama hoş görünüyor netten
hayır canım her yerde hasemayla denıze gıren var cok normal yanıbu dedigin yerlerde kapalialr rahat edebilirmi sence
islami oteli kastedmiyorum tabiki de ne bilem iste hasema falan olunca garip durmam demii :)))))))))
o zaman en iyisi sarımsaklı'ya, altınoluk'a filan gidin hiç gitmedim oralara ama Bursa'ya yakınlar ve güzel yerler diye duymuştum.bir haftacık prenses oluvereyim, çok görmeyin garibana
çok uzak kalıyor.
küçük oğlum operasyon geçirecek ilk gittiğimiz hafta, büyük de zaten mızmız, çok şansımızı zorlamak istemiyoruz, yollar işkence olmasın diye.
Okumuşsunuzdur belki ama yinede yazayım..siz nereyi onerdiniz
9 sayfa yi oikuyucam da simdi birden merak ettim cevabi acil oalrakdan :)
Abanta gidebilirsin bu havalarda da muazzam göl ün hemen yakınında taksim oteli vardı yıllar önce kalmıştım yemyeşil tam kafa dinlemelik
bes yilidz derken hersey içinde iste yildizin sayisi farketmez :) aslinda yildizi az olsada olur daha uygun olur :))Öyle yaz
Sadece Yalova oteller diye de yaz
Beş Yıldız'ı olmaz da tam pansiyon olur işte havuzlu mavuzlu
abant uzak sankim biraz yaaaSahi abant da çok uzak sayılmaz. Bu otele bakayım.
abant uzak sankim biraz yaaa
resimler abkdim google dan gol varda havuz yok goremedim :)
sanki daha çok kislik son baharlik bi tatil yeri gibi rreeismler karli kislida :)
bu dediginiz yerlere son dakka kaçamak oalrak gitsem yer bulabilirmiyimBursa'ya yakın Trilye var küçük bir kasaba ben çok severim.
Mudanya da güzeldir deniz kenarı.
Balıkesir'e bağlı olsa da Bursa'ya daha yakın olan yıllarımın geçtiği ve asla bıkmayacağım Erdek var. 2 saate varırsınız araba ile. Erdek'e yakın Edincik, Ocaklar tarafları da yeşilliktir güzeldir.
Neden deniz istemediğinizi çözemedim ama girmeseniz bile deniz kenarı candır.
o zaamn sonbahari bekle tatil için niye yaz giidiyon:)Ben o tarz bakıyorum aslında, deniz önerileri aklımı çelse de :)
asosa dfaha once gittinizmiKaz Dağları ; doğa yürüyüşleri için ideal.
Assos ; gizli saklı köşeler bulabilirsiniz.
Bende bu yaz Assos ta olacağım :)