- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
Ay ne komedisi valla korkuyorum. Aklimdan cikmiyo cinayetler. Bir de salak bir yapim var. Öldürülen insanin o an neler yasadigini hayal etmek gibi.
ben komedi olsun diye izliyorum tabi o saatte evde pek olmuyorum ama
izlemiyorum zaten tatlım elimde kumanda sürekli denk geliyor ha denk gelincede durdurup izlemiyorum sen kendini sıkma canım rahat olBeğenmiyorsan izleme tatlım, izlemeyeni öldürmüyorlar..
kızını 7 kişiyle nişanlayan anne kızını aramaya çıkmıştı kız başkasıyla kaçınca.
kızın nişanlıları da programa gelmişti.
o bölüm çok bombaydı bence ya :)
Insanlarin acilari komik mi???
ben o programların gercek oldugunu sanmıyorum hepsine birer senaryo verip çıkartıyorlar ne yani kocaman polis teşkilatının bulamadığını müge anlı mı buluyor o zmn adli konularda polise değil müge anlıya gidelim
canım senin derdin ne her yerde birilerine sataşmaya çalışıyorsun soyunma kabinlerinden buraya geldin şimdide
bir kızın 7 ayrı kişiyle ayrı ayrı nişanlanıp kaçması acı mı ?
ya bi de bazı insanlar var hemen bişey yazan birini tersleme küçük görme aşağılama amacınız nedir yani neden ters cevap vermek hoşunuza gidiyor çok merak ettiğim bi konuda buBeğenmiyorsan izleme tatlım, izlemeyeni öldürmüyorlar..
Muge Anli'nin programini izlemem de, sevmem de. Beni ne eglendiriyor, ne de bilgilendiriyor ama yerine koyacak alternatif yok, olsa da tutmuyor . Asil sorun orda .
yani tvlerde izlenmek adına ne dolaplar dönüyor o polislerinde senaryo gereği olmadığı ne malum o kadar sorgu sorusturma polise itiraf etmiyorda müge anlıya mı itiraf ediyor bilmem bana pek inandırıcı gelmiyorvallahi hanımefendi gerçekten böyle bir durum var.koskoca polis teşkilatı böyle kanala çıkanların konuları üzerinde daha çok duruyo hemen ekip kuruluo falan.maksat çözelim bir an öncede rezil olmayalım çalışmıyo gözükmeyelim.senaryo olduğunu sanmıyorum bir kadın cinayeti itiraf etimşti hemen polisler geldi stüdyoya karakola götürdüler kadını.ne yani karakoluda mı dahil edicek senaryoya??
hahahaa adamlar yanyana dizilmiş biri dio benim nişan fotolarımı gösterin :) açıolar fotoları yok dio bu başkasıyla nişanı benimkini açın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?