• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

biri şu müge anlı ve türevlerini durdursun

Seda Sayan en dürüst ünlü kadın seçilmiş. ....

Şu ülkede Seda Sayan kadar gereksiz başka insan var mı acaba? Dürüstmüş haha. Kadın geçen dönem saçma sapan danslar, mimikler ve sorularla paraları götürdü. Her dönem, her program aynı rezillik. Yazık valla onu izleyenlere.

Şu ülkede Seda Sayan kadar gereksiz başka insan var mı acaba? Dürüstmüş haha. Kadın geçen dönem saçma sapan danslar, mimikler ve sorularla paraları götürdü. Her dönem, her program aynı rezillik. Yazık valla onu izleyenlere.
Aynen. ..

ya bi de bazı insanlar var hemen bişey yazan birini tersleme küçük görme aşağılama amacınız nedir yani neden ters cevap vermek hoşunuza gidiyor çok merak ettiğim bi konuda bu

Ben bi asagilama yaptigimi dusunmuyorum. Sen ve senin gibi sevmeyenler sevenleri asagilamis hatta benim hangi asagilamamdan bahsediyorsun? Ayrica hem bazi insanlar demissin hem de beni alintilamissin???

S
Ben bi asagilama yaptigimi dusunmuyorum. Sen ve senin gibi sevmeyenler sevenleri asagilamis hatta benim hangi asagilamamdan bahsediyorsun? Ayrica hem bazi insanlar demissin hem de beni alintilamissin???
senin yazinin altina yazdigima gore seni kasdetmisimdir herhalde bazi insanlar senin gibiler oluyor sen niye ustune aliniyosun ki ben sana direk hakaret mi ettim sevmedigimi soyledim sevenler soyledir boyledir dedigimi hatirlamiyorum yanlis miyim

Kadn harbi milliyetçi dürüst anadolu insanını iyi tanıyor kültüre uyan sağlam düsühceleri var ayrıca okullara yardım ediyor kaypları buluyor cinayetleri çözüyo... deha ne olsn... devam etmeli... bence dünya yıkılsa oynayan flsh tv proğramlarına laf edin

Fla
Kadn harbi milliyetçi dürüst anadolu insanını iyi tanıyor kültüre uyan sağlam düsühceleri var ayrıca okullara yardım ediyor kaypları buluyor cinayetleri çözüyo... deha ne olsn... devam etmeli... bence dünya yıkılsa oynayan flsh tv proğramlarına laf edin
flash tv televizyonumda kayitli degil o yuzden bilmiyorum flash da ne var ne yok

S

senin yazinin altina yazdigima gore seni kasdetmisimdir herhalde bazi insanlar senin gibiler oluyor sen niye ustune aliniyosun ki ben sana direk hakaret mi ettim sevmedigimi soyledim sevenler soyledir boyledir dedigimi hatirlamiyorum yanlis miyim

Suan yazdigin ilk iki cumle birbiriyle bile uyusmuyor kalkmis polemik yaratmaya calisiyorsun. Ilginc.

Annem izlediği zaman izliyorum genelde.
Bazen canım sıkılıyor öf falan diyorum, bazen güldüğüm oluyor.
Ama mantıken bu kadın yardım ediyor birilerine dimi?
Gösteri değil bunlar yani, gerçekler.
Dertlerinden gidiyor insanlar...
O yüzden diğerleriyle aynı tutamıyorum.

Ben vaktim oldukca izliyorum ben gayet guzel buluyorum hatta programi
Program arasunda pek cok sosyal mesaj veriyor

Müge Anlı`ya gıcık olan, bir dönem izleyen biri olarak programının devam etmesini isterim. Bir çok kayıp çok izlendiği için bulundu. Komşu olan bir ilçede kayıp bir çocuk var ve herkes Müge` ye çıksa keşke diyor. Mutlaka gören biri olur diyor. Böyle bir kayıpta umut olmak güzel bence. Dilerim tüm kayıplar bulunur.
Ben hala yıllar önce (Trabzondan`dı sanırım) kaybolan Yusuf`u arıyorum (benzeyen birini bile görsem tutucam kolundan) bu program sayesinde. Hala kayıp. (bu bir örnek). Bu programı sadece kadınlar da izlemiyor. Bir çok erkek işyerinden takip ediyor.
Katilleri, karısını doğrayanları çıkarıp masum gibi gösterip alkışlatmıyor.

müge anlıyı geçen sene cok sevmiştim çok izlemiştim bu sene hoşuma gitmiyor müge anlı dursun ama türevleri gitsin çpk itici yapmacık uruyor ya.

Of
Suan yazdigin ilk iki cumle birbiriyle bile uyusmuyor kalkmis polemik yaratmaya calisiyorsun. Ilginc.[/QUOTE offff diyorum baska bisey demiyorum yazdigim cumleyi bile anlamadan yorum yapiyosun ilginc olan kim acaba

2 sene önce çalışmadığım 2 aylık bir süreç vardı, o dönemde Müge Anlı'yı izlemiştim.Vaktim olsa yine izlerim.

Kadın gerçekten doğru uyarılar ve mesajlar veriyor insanlara.

Medya gücünü kullanarak kayıpların bulunmasında ailelere yardımcı oluyor.

Diğer sabah programları ile onunkini bir tutmak haksızlık olur.

İşini gayet düzgün yapan bir kadın.

Back