- 18 Temmuz 2014
- 1.650
- 1.570
- 163
Seda Sayan en dürüst ünlü kadın seçilmiş. ....Müge Anlı'yı geçtim de Seda Sayan'ı kim seviyor, kim sempatik buluyor anlamış değilim...
Daha bir kişi bile görmedim Seda Sayan'ı seviyorum diyen.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seda Sayan en dürüst ünlü kadın seçilmiş. ....Müge Anlı'yı geçtim de Seda Sayan'ı kim seviyor, kim sempatik buluyor anlamış değilim...
Daha bir kişi bile görmedim Seda Sayan'ı seviyorum diyen.
Seda Sayan en dürüst ünlü kadın seçilmiş. ....
Aynen. ..Şu ülkede Seda Sayan kadar gereksiz başka insan var mı acaba? Dürüstmüş haha. Kadın geçen dönem saçma sapan danslar, mimikler ve sorularla paraları götürdü. Her dönem, her program aynı rezillik. Yazık valla onu izleyenlere.
nefretini başkasından çıkar uraşamam senle hadi kimeyse öfken alıntıla yaz korkmaErkek tarafi icin aci evet. Istedigim konuya yorum yaparim. Kurallara uyuyorum!
nefretini başkasından çıkar uraşamam senle hadi kimeyse öfken alıntıla yaz korkma![]()
ya bi de bazı insanlar var hemen bişey yazan birini tersleme küçük görme aşağılama amacınız nedir yani neden ters cevap vermek hoşunuza gidiyor çok merak ettiğim bi konuda bu
senin yazinin altina yazdigima gore seni kasdetmisimdir herhalde bazi insanlar senin gibiler oluyor sen niye ustune aliniyosun ki ben sana direk hakaret mi ettim sevmedigimi soyledim sevenler soyledir boyledir dedigimi hatirlamiyorum yanlis miyimBen bi asagilama yaptigimi dusunmuyorum. Sen ve senin gibi sevmeyenler sevenleri asagilamis hatta benim hangi asagilamamdan bahsediyorsun? Ayrica hem bazi insanlar demissin hem de beni alintilamissin???
flash tv televizyonumda kayitli degil o yuzden bilmiyorum flash da ne var ne yokKadn harbi milliyetçi dürüst anadolu insanını iyi tanıyor kültüre uyan sağlam düsühceleri var ayrıca okullara yardım ediyor kaypları buluyor cinayetleri çözüyo... deha ne olsn... devam etmeli... bence dünya yıkılsa oynayan flsh tv proğramlarına laf edin
Dünyü yıkılsa aynı hep oynuyorlar onlarda gündem hep aynı...Fla
flash tv televizyonumda kayitli degil o yuzden bilmiyorum flash da ne var ne yok
S
senin yazinin altina yazdigima gore seni kasdetmisimdir herhalde bazi insanlar senin gibiler oluyor sen niye ustune aliniyosun ki ben sana direk hakaret mi ettim sevmedigimi soyledim sevenler soyledir boyledir dedigimi hatirlamiyorum yanlis miyim
Suan yazdigin ilk iki cumle birbiriyle bile uyusmuyor kalkmis polemik yaratmaya calisiyorsun. Ilginc.[/QUOTE offff diyorum baska bisey demiyorum yazdigim cumleyi bile anlamadan yorum yapiyosun ilginc olan kim acaba