biri şu müge anlı ve türevlerini durdursun

ya okuldan geldim tv izleyeyim dedim her taraf müge anlı dolu temizlik yapmak bile daha eğlenceli (((

ya ben o program için işi bırakabilirm sen ne diyosun :) iş aradığım bi dönemde izlemiştim nasıl etkisinde kaldım 2 ayda 5 tane katil buldu kadın ben seviom kalkmasın yaa

ya okuldan geldim tv izleyeyim dedim her taraf müge anlı dolu temizlik yapmak bile daha eğlenceli (((

durduk yere geriyorlar insanları
gerçi bu kadar mudavimi olmasa
tutmazdı

bizim insnaımız böyle işte
kendini ağlatan şeylere bayılıyor

SANKİ AZ DERTLERİ VAR HAYAT MÜCADELESİNDE

Müge anlıya laf yok..gereksiz programlar kaldırılsın kaldırılcaksa halkı bilinçlendirenler değil..

tv'de izlediğim tek programdır.müge anlı'ya laf yok

ben işe geldiğim için izleyemiyorum eşimle akşamları youtube dan izliyoruz.
Cem yılmaz'ın gösterilerinden bile daha komik.
yemek yaparken temizlik yaparken izlemesi çok iyi oluyor ya :)

Yakinim kaybolursa giderim ben de. Tv den daha etkili organ mi var?
Polisle ortak calisiyor zaten kadin. Accık faşoluk var gibi kendisinde ama tolere edilebilir.
Katil bulma konusunda bir sey diyemeyecegim. Biraz utopik bence.
Ama izlemiyorum, zaten yarim yamalak psikolojimiz var o da gitmesin.

ben komedi olsun diye izliyorum tabi o saatte evde pek olmuyorum ama

Gündüz kuşağı konusunda en kaliteli müge anlı bence. .
Seda Sayan in kaynana gelin saçmalıklarına on basar müge anlı. . Yada esra erol un programında ki pisliklere..
Yada Songül karlı nin silikon memelerine..
En azından birilerine faydali kadın bişeyler yapmaya çalışıyor. .
Şu an müge anlıyi izliyordum bende tesadüfen bak :)

ben işe geldiğim için izleyemiyorum eşimle akşamları youtube dan izliyoruz.
Cem yılmaz'ın gösterilerinden bile daha komik.
yemek yaparken temizlik yaparken izlemesi çok iyi oluyor ya :)
Ay ne komedisi valla korkuyorum. Aklimdan cikmiyo cinayetler. Bir de salak bir yapim var. Öldürülen insanin o an neler yasadigini hayal etmek gibi.

Kadınları uyuşturmak, dünyadan bihaber hale getirmek, etkisizleştirmek, edilgen hale getirmek için yapılan programlara verilen genel ad sanırım bu kadın programları. İzinli ya da raporlu olduğum günlerde bir kaç defa ben de denk geldim ve kelimenin tam anlamıyla tiksindim. Çocukluğumu hatırladım. O zamanlar da kadınlar için programlar vardı ve hatta TRT'de yayınlanırdı ama dedikodu, cinayet, aldatma programı değil kültür sanat programı şeklindeydi. Ev ekonomisinden tutun, bale ve tiyatro gösterilerine kadar pek çok faydalı bilgiyi bulabilirdiniz. Şimdi artık kadınlar aldatma, cinayet vs. üçüncü sayfa haberlerinden farkı olmayan konulardan başka bir konuyu tartışmadıkları, konuşmadıkları, ilgilenmedikleri için mi bu programlar yapılıyor yoksa bu programlar sürekli yapıldığı ve kadınların beyni yıkandığı için mi kadınlar bu konulardan başka birşey bilmiyor kararsızım.

Müge Anlı'yı geçtim de Seda Sayan'ı kim seviyor, kim sempatik buluyor anlamış değilim...

Daha bir kişi bile görmedim Seda Sayan'ı seviyorum diyen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…