• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

biri şu müge anlı ve türevlerini durdursun

Ay ne komedisi valla korkuyorum. Aklimdan cikmiyo cinayetler. Bir de salak bir yapim var. Öldürülen insanin o an neler yasadigini hayal etmek gibi.

kızını 7 kişiyle nişanlayan anne kızını aramaya çıkmıştı kız başkasıyla kaçınca.
kızın nişanlıları da programa gelmişti.
o bölüm çok bombaydı bence ya :)

Müge anlı Çok farklı bir program. Hayatın gerçeklerini gözümüzün önüne seriyor.İzleyip ders alınacak,çok şey var. Bizimde başınıza gelebilir. Ben Seviyorum.

ben o programların gercek oldugunu sanmıyorum hepsine birer senaryo verip çıkartıyorlar ne yani kocaman polis teşkilatının bulamadığını müge anlı mı buluyor o zmn adli konularda polise değil müge anlıya gidelim

kızını 7 kişiyle nişanlayan anne kızını aramaya çıkmıştı kız başkasıyla kaçınca.
kızın nişanlıları da programa gelmişti.
o bölüm çok bombaydı bence ya :)

hahahaa adamlar yanyana dizilmiş biri dio benim nişan fotolarımı gösterin :) açıolar fotoları yok dio bu başkasıyla nişanı benimkini açın :)

Katiliyorum sana bencede kaldirilmali..

Gerci ben esimle evlendiğimden beri türk kanalarimiz yok gormuyorumda mugeyi cok sukur..
Evlenmeden once annemlerin turk kanali vardi , hergun ayni seyi tekrarliyorlardi..
Inan tv izlemiyoduk cunku her kanalda baska sacmalik...

ben o programların gercek oldugunu sanmıyorum hepsine birer senaryo verip çıkartıyorlar ne yani kocaman polis teşkilatının bulamadığını müge anlı mı buluyor o zmn adli konularda polise değil müge anlıya gidelim

vallahi hanımefendi gerçekten böyle bir durum var.koskoca polis teşkilatı böyle kanala çıkanların konuları üzerinde daha çok duruyo hemen ekip kuruluo falan.maksat çözelim bir an öncede rezil olmayalım çalışmıyo gözükmeyelim.senaryo olduğunu sanmıyorum bir kadın cinayeti itiraf etimşti hemen polisler geldi stüdyoya karakola götürdüler kadını.ne yani karakoluda mı dahil edicek senaryoya??

Muge Anli'nin programini izlemem de, sevmem de. Beni ne eglendiriyor, ne de bilgilendiriyor ama yerine koyacak alternatif yok, olsa da tutmuyor . Asil sorun orda .:KK14:

canım senin derdin ne her yerde birilerine sataşmaya çalışıyorsun soyunma kabinlerinden buraya geldin şimdide
bir kızın 7 ayrı kişiyle ayrı ayrı nişanlanıp kaçması acı mı ?

Erkek tarafi icin aci evet. Istedigim konuya yorum yaparim. Kurallara uyuyorum!

Beğenmiyorsan izleme tatlım, izlemeyeni öldürmüyorlar..
ya bi de bazı insanlar var hemen bişey yazan birini tersleme küçük görme aşağılama amacınız nedir yani neden ters cevap vermek hoşunuza gidiyor çok merak ettiğim bi konuda bu

Muge Anli'nin programini izlemem de, sevmem de. Beni ne eglendiriyor, ne de bilgilendiriyor ama yerine koyacak alternatif yok, olsa da tutmuyor . Asil sorun orda .:KK14:

Ben de katılıyorum. Ordaki cinayetin çözümü beni bilgilendirmiyor.
Müge Anlı ile hayat konusunda bilgileniyoruz diyenlere şaşıp kalıyorum.

türevlerini bilemem
ancak müge anlı bir türkiye gerçeğidir
mügede duymasan haberlerde göremeyeceğin şeyler yaşanıyor türkiyede
ve müge anlıya gidicem demesen polis işine bile bakmıyor maalesef
basının gücü

Valla benim annem yengem birde komşumuz var o izliyor sonrada balkonlara çıkıp kritik yapıyorlar çok tatlılr:-D Ayrıca geçen bahar evde olduğumdan annemden dolaylı izlemek zorunda kaldım. Keşke şu burda evden kaçcam, sevfilim beni kıskanıor bilmem ne diye konu açan genç kızlarımız da izlesede azıcık kadının dediklerini yapsa. En azından aklı başında konuşuyor.

yan
vallahi hanımefendi gerçekten böyle bir durum var.koskoca polis teşkilatı böyle kanala çıkanların konuları üzerinde daha çok duruyo hemen ekip kuruluo falan.maksat çözelim bir an öncede rezil olmayalım çalışmıyo gözükmeyelim.senaryo olduğunu sanmıyorum bir kadın cinayeti itiraf etimşti hemen polisler geldi stüdyoya karakola götürdüler kadını.ne yani karakoluda mı dahil edicek senaryoya??
yani tvlerde izlenmek adına ne dolaplar dönüyor o polislerinde senaryo gereği olmadığı ne malum o kadar sorgu sorusturma polise itiraf etmiyorda müge anlıya mı itiraf ediyor bilmem bana pek inandırıcı gelmiyor

hıcbır kadın programı sevmezken muge anlı oyy oyy tarıf edemıyorum o kadına duydugum saygı ve sevgıyı... nıce polıslern yapamadıgını o yapıyor.. bırgun hıc unutmam catır catır soyluyor cok dobra kadın hukumete soylenıyor polıslere yahu adam ıtıraf ettı elımızde kanıtlar vs var neden hala tutuklamıyorsunuz napalım daha yanı kolundan tutup bız mı getırelım emnıyete???? dahada hayranlıgım arttı helal olsun dıyorum..

hahahaa adamlar yanyana dizilmiş biri dio benim nişan fotolarımı gösterin :) açıolar fotoları yok dio bu başkasıyla nişanı benimkini açın :)

bi de kız her nişanlısının yanına giderken tabi farklı yüzük takıyomuş da bi gün yüzükleri karıştırmış heralde.
nişanlısı programda benim yüzük şuna benziyo diyordu diğer nişanlı da yok yok senin yüzük öyle değildi ben gördüm senin yüzüğü diyo ay rezillik yarabbim

müge anlı'yı bende severek izliyorum. Ve hayatta neler olduğunu gösteren bir program bence seda sayandan melek baykaldan saçma sapan diğer tv programlarından dahada iyi yaniii

Back