- 28 Nisan 2022
- 541
- -50
-
- Konu Sahibi Darknesrises
Bir mesajda yakaladım aylarca başka içtiğini görmedim asla savunmuyorum yaptığını ama çevremde o kadar çok görüyorum ki sigara içmek kadar normal bir şey olmuş.Kabullensin ya da kabullenmesin. Birçok ülkede yasalsa gitsin orada daha bağımlı hale gelsin.
Esrarda sarıyor olsa uyuşturucu uyuşturucudur. Hiçbiri bağımlı olduğu gerçeğini örtmüyor. Yarın ona ulaşma gayesi yüzünden sana da zarar verecek ama sen bırakmazsan bu adamı biz sadece söylemiş olacağız.
Bunu fırsata çevirin o zaman. Gidin çalışın birikim yapın, aile evine dönmek zorunda kalmayın boşanırken.Biliyorum öyle zor durumdaydım ki nefes alamıyordum şuan tek avantajım daha özgür hareket edebiliyor olmam.
Akşam konuşmayı düşünüyorum eğer ayrilcagimi anlarsa ki altın yüzünden de çok kavga ettik altınları alip kavga çıkarabilir mi bilmiyorum nasıl yol izleyeceğimi. Ailem de asla boşanma diyip duruyor onlara bakmadan kurtulmalı mıyım napacagimi kestiremiyorum kimsem yok çünkü.Çalışıyorsan işine dört elle sarıl. Çocuk olmadan ayrıl düğündeki takılarını al bsğımlı olduğunu ispatlayarak birazda tazminat al yolunu değiştir
Erkek olunca normal. Ot içen, çok eşli hayat yaşayan kadın olsa evlenmezler.Kabullensin ya da kabullenmesin. Birçok ülkede yasalsa gitsin orada daha bağımlı hale gelsin.
Esrarda sarıyor olsa uyuşturucu uyuşturucudur. Hiçbiri bağımlı olduğu gerçeğini örtmüyor. Yarın ona ulaşma gayesi yüzünden sana da zarar verecek ama sen bırakmazsan bu adamı biz sadece söylemiş olacağız.
Birikim yapacağımBunu fırsata çevirin o zaman. Gidin çalışın birikim yapın, aile evine dönmek zorunda kalmayın boşanırken.
Demi kadın yapsa yemediği damga kalmaz ailesi öyle gelin almaz mesela demi ailesi çok ahlaklı sözde sürekli akıl verir dururlarErkek olunca normal. Ot içen, çok eşli hayat yaşayan kadın olsa evlenmezler.
Çalışıyorsan işine dört elle sarıl. Çocuk olmadan ayrıl düğündeki takılarını al bsğımlı olduğunu ispatlayarak birazda tazminat al yolunu değiştiÇocuk istemiyorum zaten.Calisiyorum evet belkide gençliğime yazık etmeden bu işe bir son veririm.
Yüz göz olma bu adam bağımlı herşeyi yapabilecek potansiyele gelebilir düğün fotolarını videolarını al işyerinde sakla. Bağımlı olduğunun kanıtlarınıda al. Ver avukata o uğraşssın. İnan bizde bunları yaşarken hep yalnıztık korkmaAkşam konuşmayı düşünüyorum eğer ayrilcagimi anlarsa ki altın yüzünden de çok kavga ettik altınları alip kavga çıkarabilir mi bilmiyorum nasıl yol izleyeceğimi. Ailem de asla boşanma diyip duruyor onlara bakmadan kurtulmalı mıyım napacagimi kestiremiyorum kimsem yok çünkü.
Bunun planını oturup yapacağım kurtulmam lazım bu adamdan.Çalışıyorsan işine dört elle sarıl. Çocuk olmadan ayrıl düğündeki takılarını al bsğımlı olduğunu ispatlayarak birazda tazminat al yolunu değişti
Yüz göz olma bu adam bağımlı herşeyi yapabilecek potansiyele gelebilir düğün fotolarını videolarını al işyerinde sakla. Bağımlı olduğunun kanıtlarınıda al. Ver avukata o uğraşssın. İnan bizde bunları yaşarken hep yalnıztık korkma
belki mi?Çocuk istemiyorum zaten.Calisiyorum evet belkide gençliğime yazık etmeden bu işe bir son veririm.
Çok haklısın fakat bende sağlıklı düşünemiyorum yaşadıklarım yüzünden farkındayım sadece napacagimi bilemiyorum çaresiz hissediyorum.belki mi?
bacım ne belkisi
sen de ne istediğini bilmiyorsun
ah kuzum kocandır yanında kal ,adam etmeye uğraş mı dememzi istiyorsun anlamadım ki.
kim ne yazsa bir savunma modundasın.
28 yaşındayım çalışıyorum çocuğum yok yeni evliyimKaç yaşındasınız.?
Mesleğiniz var mı.? Çalışıyormuşsunuz.?
Çocuğunuz var mı.?
tecrübeli insanlar olarak söylüyoruz işte ne yapman gerektiğiniÇok haklısın fakat bende sağlıklı düşünemiyorum yaşadıklarım yüzünden farkındayım sadece napacagimi bilemiyorum çaresiz hissediyorum.
Ülkemdeki kadınlar nasıl bu kadar kör olabiliyor anlamıyorum yahu.Erkek olunca normal. Ot içen, çok eşli hayat yaşayan kadın olsa evlenmezler.
Sigara içmek de bağımlılık. Bizzat bırakırken nasıl bir illet olduğunun bilinci ile yazıyorum bunu.Bir mesajda yakaladım aylarca başka içtiğini görmedim asla savunmuyorum yaptığını ama çevremde o kadar çok görüyorum ki sigara içmek kadar normal bir şey olmuş.
Evet ve bu işin sonrasinda bir terapi yardımı da almam gerekiyor buna eminim.illa yanımda tutunacak bir dal arıyorum bu da yanlış ilişkilere sebep oluyor.Lütfen artık hayatınızda bir doğru karar verin bit birikim yapın ve çocuk olmadan o adamdan ayrılın. Altınlarınızda varmış madem maddi açıdan daha kolay olur her sey. Şimdi ot kullanır bir sene sonra o da kesmez başka şeye geçer. Yaşınızı bilmiyorum ama ne kadar erkek kurtulursanız hayatınızı yoluna koymanız o kadar kolay olur.
Ailenizle de yaşamayın hatta imkanınız varsa şehir değiştirin. Ufak, çok pahalı olmayan, tek başınıza geçinebileceğiniz bir şehre taşının ve kurtulun toksik ilişkilerden. Lütfen artık kendiniz için doğru bir adım atın. Gerisi gelecektir.
Kör değilim sadece psikolojim iyi değilÜlkemdeki kadınlar nasıl bu kadar kör olabiliyor anlamıyorum yahu.
Kesinlikle öyle. Farkındalık ve kabullenilmişlikte önemli bir gelişme.Evet ve bu işin sonrasinda bir terapi yardımı da almam gerekiyor buna eminim.illa yanımda tutunacak bir dal arıyorum bu da yanlış ilişkilere sebep oluyor.
Yağmurdan kaçarken doluya tutunmuşsunuz. Fakat siz artık yetişkin bir kadınsınız. Aileniz size saygı duymak zorunda. Gerçekten o evden gitmek istiyorsanız Gidecek yeriniz yoksa en kötü yatılı çalışabileceğiniz hasta bakımı vb işlere girebilirsiniz. Hem kalacak yer sorununuz olmaz. Tabi bu işler uzun süreli yapılmaz. Çalışırken bir yandan para biriktirip bir yandan da KPSS hazırlana bilirsiniz. Tabi ailenize karşı dik duracaksınız. Sizin seçimlerinize saygı duymuyorlarsa gerekirse görüşmeyeceksiniz. Atansanız da atan masanızda Birikiminiz olacağı için bir ev tutup çalışır ayaklarınızın üstünde durursunuz. Şimdi ayrılmayı düşünmüyorsanız bile para biriktirin Muhakkak eşinizden gizli birikmiş bir paranız olsun.28 yaşındayım çalışıyorum çocuğum yok yeni evliyim