- 28 Nisan 2022
- 541
- -50
-
- Konu Sahibi Darknesrises
Sana yazicagima alta yazmışım.hemen pılını pırtını topla
kaç kurtul bu adamdan
yarın çocuk olur elin kolun bağlanır
sığınma evlerine git,belediyelerden yardım iste
ama git.
adam sapık ,alkolik ,uyuşturucu kullanıyor.Bilmiyorum ki güzelim ne yapmalıyım cidden eşimle bir sorun olduğunda hesap sormak yerine oturuyor konuşuyorum tamam diyor ama bozulan ahlak ne zaman düzelir bunu bilemiyorum eşimin geçmiş cinsel hayatı beni ilgilendirmiyor fakat paralı kadınlara gitmek bambaşka bir şey bunu kabul edemiyorum.kendi ailesi de gelinlerine ahlak satan bir aile gelinlerinin etek boyu onlar için çok önemli ama oğullarını yetistirememisler eşimin kardesleri de alkol felan herşey var eşim bu durumda düzgün ahlak sahibi olması zor.
Ot kullandığı için onu uyuşturucu grubundan saymıyor sarhoşluk hali olmadığı için de birçok ülkede bunun yasal olduğunu felan savunuyor bunlar bana anormal geliyorsa insanlara nasıl normal geliyor anlamıyorum birileriyle dertleşincede neden sorun yapıyorsun gayet normal diyen varBağımlı bir adamla istediğin vakit konuş sen tatmin olduğunu sanırsın.
Sonra bir bakmışsın konuştuğun her şeyin yerinde yeller esiyor.
O yüzden sana söylenmiş tüm yalanlar adına o bağımlı kişiyi def et...
Ot türü kullanıyor tam bilemiyorum ne içtiğini.Madde bağımlılığı öyle oturup saatlerce konuşmakla çözülecek bir şey değil. Uzun ve sancılı bir tedavi süreci var. B.k köpeğin turşusuymuş yemese de koklarmış derler, ne maddeden tam kurtulabilir ne de kadınlardan öyle kolay el çeker. Sizi de garantiledi artık yarın çocukla da ayağınızı bağlar, düzelmesine de gerek kalmaz.
Çocuk istemiyorum zaten.Calisiyorum evet belkide gençliğime yazık etmeden bu işe bir son veririm.Bu nedir yaaa kaçıncı konu nedir bu kadınların erkeklerden çektiği bunlar iyice azdı.evin barkın kurulmuş helalin var insan gibi yaşa gitsin işte .aslında biz kadınların çok şey istediği yok adam gibi çalışıp evlerini geç indirsinler insan olsunlar huzur versinler huzur içinde yaşasınlar Çalışıyormusunuz? Evlisiniz biliyorum ama birlikte olmayın çünkü o kadar hastalık varki cinsel yolla bulaşan hayatınız kararır çocukta olursa herşey daha çok sarpasarar
Biliyorum öyle zor durumdaydım ki nefes alamıyordum şuan tek avantajım daha özgür hareket edebiliyor olmam.Sana yakacaksın başını demiştik. Sırf ailenden kurtulmak için içine girdiğin tiplere bak.
Bu akşam onunla konuşucağım bu işi bitirmek için.adam sapık ,alkolik ,uyuşturucu kullanıyor.
hala daha ama fiziksel şiddet yok diyorsun
daha ne olsun bacım
neyi bekliyrosun
bu kadar sorunlu biri asla düzelmez boşa düzelmesini bekleme
kaçmanın yolunu ara
O kadar çaresiz kalmışım ki cidden bir o kalmış yani o da yakındır Allah korusun. Allah kurtuluş versin nediyim.Tek olumlu özelliği sizi dövmemesi mi?
Kabullensin ya da kabullenmesin. Birçok ülkede yasalsa gitsin orada daha bağımlı hale gelsin.Ot kullandığı için onu uyuşturucu grubundan saymıyor sarhoşluk hali olmadığı için de birçok ülkede bunun yasal olduğunu felan savunuyor bunlar bana anormal geliyorsa insanlara nasıl normal geliyor anlamıyorum birileriyle dertleşincede neden sorun yapıyorsun gayet normal diyen var
Çalışıyorsan işine dört elle sarıl. Çocuk olmadan ayrıl düğündeki takılarını al bsğımlı olduğunu ispatlayarak birazda tazminat al yolunu değiştirÇocuk istemiyorum zaten.Calisiyorum evet belkide gençliğime yazık etmeden bu işe bir son veririm.
Sigara ve alkol de adamın hayatının içine s.çıyor onlar da yasal. Otun yasal olduğu ülkeler alım kotası koyuyor, bi içici miktarı belirlemişler onun dışında alamıyorsun. Kendinin ve sevdiklerinin hayat kalitesinin canına okuyan her şey anormaldir, şeker hastası biri oturup 1 kg baklava yese de aynı derecede anormaldir.Ot kullandığı için onu uyuşturucu grubundan saymıyor sarhoşluk hali olmadığı için de birçok ülkede bunun yasal olduğunu felan savunuyor bunlar bana anormal geliyorsa insanlara nasıl normal geliyor anlamıyorum birileriyle dertleşincede neden sorun yapıyorsun gayet normal diyen var