- 1 Nisan 2015
- 51
- 9
- 13
- 34
Ailem birlikte yaşadığımızı bilmiyor derken, babamı kastettim. Annemle her şeyimi paylaşıyorum ve kız kardeşlerimle de. Bu yüzden aynı evde yaşadığımızı bilmiyorlar demişimdir eski yorumlarımda tam olarak ne dedim hatırlamıyorum. Karşılıklı ıkı daireyi babam sebebi ile tuttuk yani. Ama o da biliyordur diye düşünüyorum annem söylüyordur. Valla şarap ıslık çalıp duştan meselesi de tamamen doğru, ister inanın ister inanmayın.İyide siz ailem birlikte yaşadığımızı bilmiyor o yüzden karşılıklı 2 daire tuttuk ama benim dairemde yaşıyoruz, yazmıştınız, şimdide ailemin haberi var diyosunuz. Oldumu şimdi???
Heleki şu şarabı dolaba koydum ıslık çalarak duştan çıktım vs. yazdıktan sonra gerçekliğinizi kaybettiniz.
Çokmu film izlediniz ne??
Bu arada dunden beri de arkadaşımlayım, bahsettiğim her şeyi gerçekleştirdim, ondan uzaklaştım ve umursamadıkça, benimle iletişim kurmaya çalışıyor. Dün nereye gittiğimi nerde olduğumu ne yaptığımı sordu. Ben de kısa bi iki kelime ile cevapladım. O saate kadar akşam 21.00 gbi, hiç konuşmadık. Sonra o yazdı. Gece de beni yarın sabah uyandırabilir misin yazmış. Bugün ise sabahtan beri işle ilgili falan sürekli muhabbet kurmaya çalışıyor. Bi kere aşkım dedi, benden karşılık alamayınca bir daha söylemedi. Ne zaman eve döneceğimi sordu. Sanırım bu umursamama muhabbeti cidden işe yaradı. Herkese yorumları için çok teşekkür ederim. İnanana da, inanmayana da.