Bu da ayrıntı isteyenlere gelsin :)
Hepinize çok teşekkür ederim, tavsiyelerinizi dikkatle okudum ve uygulamaya çalıştım. Dün eve gittiğimde erkek arkadaşım evde yoktu. Ki hep benden bi 20 dk önce evde olurdu. Heralde dedim ayrı ev olayına başladık, kendi evine gitmiştir dedim. Pek umursamadım. Başladım evi toparlamaya. Ben evi toparladım, kendime bir şişe şarap almıştım onu buzdolabına koydum, sigara da kullanıyorum sigaralarımı stokladım, film falan izleyip duş alıp kitap okuyup yatmayı planlıyodum kendi kendime. Neyse ben oturdum koltuga bı baktım kapı açıldı, bu ellerinde poşetlerle geldi alışveriş yapmış. Bi ton şey almış. Eğer ki kavga etmiş olmasaydık, zaten birlikte gidecektik alışverişe. O tek başına gitmiş ben unutmuştum valla. Sonra, aldıklarını yerleştirdi, ben hala aldığı şeyleri yerleştirir kendi evine geçer diye düşünüyorum bu sırada. Umursamıyorum o varmış yokmuş tv izliyorum, forumda sizin mesajlarınızı okuyorum falan.. Bi baktım, geldi yanıma oturrdu, o da hiç konuşmuyor bu arada, ama siniri geçmiş belli. Kendi çapında bilgisayarı önüne alıp oturdu, kendi evine gitmedi. Ben de git demedim yani hiç muhattap bile olmadan tv izlemeye devam ettim. Daha sonra bu kalktı hazırlandı spora gitti. Ben de açtım şarabımı kızlar, filmimi açtım, sigaramı yaktım, keyifli bi şekilde izledim. Filmin bitimine yakın geldi. Şarabı gördü dışarda unutmuşum, bu ne atayım mı falan dedi, ben de hayır ne alaka ben daha yeni açtım onu dedim. Hiç suratına bakmamaya çalıştım. Haa dedi gitti başka odaya, yanıma gelmez artık diye düşünürken bi baktım kendine şarap koymuş gelmiş. Oturdu bu ne filmi falan dedi. Ben de tek cumle ıle soyledım zaten sonu sen sonra izlersin falan dedim. Film bitti, ben kalktım duşa girdim, duşta da müziğimi açtım, keyifli keyifli duş aldım. Çok rahattım inanılmaz bi şekilde. Umursamamak gerçekten de insanı rahatlatıyormuş. Neyse duştan çıktım odama geçerken de kapamadım müziği, ıslık çala müziğe eşlik ede ede giyindim saçımı taradım falan...Sonra bı baktım yanıma gelmiş, cappucino almıştık, şu cappucino dan yapıp içsek ya hiç bakmadık tadına falan dedi. Ben güldüm, ben kitap okuyup yatıcam yiaa sen iç istersen dedim. Nasıl yapılıyo dedi. Ona anlatana kadar ben yaptım afıyet olsun deyıp verdım sonra da gittim başka odada kendi kendime muzık dınleyerek kıtap okuyarak uyudum. En son, sabah uyandım, normalde hıc konusmadan 5 dkda hazırlanır cıkardı, bugun cıkarken haber verırsn gun ıcınde faln dedı ole cıktı işe goderken. Ben de görüşrz dedim sadece. Bugün de şansıma iş sebebi ile başka bir şehre toplantıya gidiyorum. En yakın arkadaşlarımdan biri de orda. Normalde kalmayıp dönücektim, ama haftasonuna kadar arkadaşımda kalmaya karar verdim. Çamaşırı temizliği de o yapsın ugrasamıcam :)
Yorumları alayım bayanlar :) Sizce durum nasıl?