Sizin bahsettiklerinizden çok şükür haberim var. Klavyeye son kez dokunurken saydırıp saydırıp gitmek zaten sizin karakterinizi ortaya koymuş. Sizin gibiler için değer kitaplarda yazanlardır. Toplumun değer verdiğine değer verirsiniz. Kendi hayatınız umrunuzda değildir. Başkaları ne der ne düşünür diye psikolojik paranoyaklık içinde yaşarsınız. Ahirette ödüllendirileceğinizi düşünüp kendinizi rahatlatırsınız. Üzgünüm ama, kalsın. Ben olduğum gibi olmaktan, hayatta kendi seçimlerimi yapmış olmaktan çok ama çok memnunum. Toplumun ne diyeceğini düşünerek yaşamak bana göre cahilliğin başka bir şeklidir. Zaten şuan toplumumuz o kadar yozlaşmıştır ki, bir çok kadın acı çekmektedir. Ben size tavsiye ederken, sizin de kendi hayatınıza kendinizin yönlendirmeniz gerektiğini düşünerek söyledim. Benim yaşadığın hayatın toplum katındaki olumsuz yönlerini duymak isterim. Çok güleceğime eminim
Allah katından bahsedersek, benim inanışımı bilmiyorsunuz, benim ibadet edip etmediğimi bilmiyorsunuz, aynı evde yaşıyorum ama birlikte oluyor muyum bilmiyorsunuz. Neye dayanarak bu tarz bir cümle kurabildiniz? Belki de ben sizden daha müslümanımdır. Ama sizden daha özgür düşünebilen biriyimdir. Bence, önce kendinize bakın. Benim yaptığım her şeyden attığım her adımdan ailemin de haberi var. Siz şimdi ailem hakkında da ileri geri yorum yaparsınız belki. Yani şunu anlatmaya çalışıyorum, ben buraya bir konu açtım, erkek arkadaşımın bazı özellikleri ile başa çıkamadığımı düşünüp destek istedim. Siz ve sizin gibi düşünen bazıları, olayı hayat tarzına bağlayıp iyice konuyu saptırdı. Bunu yapmamalısınız. Kimsenin kimseyi yargılama hakkı yok. Konumuz aynı evde yaşamak doğru mudur olsa, bahsettiğiniz yorumları sonuna kadar yapın. Herkes fikrini belirtsin. Ama bu şekilde olmaz.