• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birde benim Kayınvalideyi dinleyinn :)

anahtar verme işini ben ilk defa kk de duydum en baştan bana çok saçma geldi:19:geri almakla en iyisini yapmışsın.izinsiz evime girilmesi benden habersiz evimden birşeylerin alınması benim de hoşuma gitmez:20:

merhaba kizlar bende kaynanayla birlikte yasiyorum ama sorunlari felan gectimde bugune kadar hic kapi vurarak girmemisler odaya benyatak odamda oluyorum hic sorgusuz sualsiz daliyo ne kapi vurma var ne bisey dediginiz gibi bitek ozelim odam ama obile bana ozel kalmiyo ben o odasindayken anlasin diye kapisina vuruyorum musade istiyorum ama anlamiyo esime soylesem oda yeni bi kavga nedeni olur biseyde soyleyemiyorum ama hic iyi hissetmiyorum bu konu yuzunden kendimi ne yapsam onuda bilmiyorum

kesinlikle odanın kapısını kilitle. geldiğinde kapıyı açmaya çalışırken çıplağııım diye bağır içerden.

dinsizin hakkından imansız gelirmiş.
yok öyle konuşarak sorun halletmek anlaşmak falan.
tavrınla anlatacaksın. bakışınla vücut dilinle. konuşmak karşı tarafa, kendisinden izin istendiği, anlayış beklendiği, rica edildiği hissi veriyor.
o zaman kendilerini büyük patron zannediyorlar.

Ne kadar cok anahtar mağduru varmıs. Ve malesef bende o mağdurlardan birisiyim bizimki arar ben eve geciyorum der. Herhangi bir bahane sunmaya kalkarsfanda alırsın ağzının payını. '' Ev benim evim, benim sizinle işim yok. açar girer otururum'' ah ahh Allah bildiği gibi yapsın başka ne desem boş :)

[ı]aynen yaa nekadar çok anahtar mağduru var
nedır bu anahtarı ssevdası anlamadım gıttı :1:
[/ı]

oğullarının ewli olduğunu karısıyla bi mahremiyeti olduğunu neden çözmekte ve idrak etmekte okadar ısrarlı oluyolarki bazen...sonuna kadar haklısın en iyisini yapmışsın zaten ağır bi tawır koymadan çözülmüyo böle sorunlar...

Of ya koskoca kadının yaptığına bak çocuk gibi ağlamalar, acındırmalar, eve izinsiz girmeeler. Noluyor yaa. İnsanın saygısı da kalmaz bir zamandan sonra kayınvalidesi de olsa.

Bende arkadaslara katiliyorum iyi yapmissin canim cunku birseyin tepkisini basinda vermek lazimki sonrasi devam edip gitsin, herseyden bastan bulanir derlerya oyle birsey..
Merak etme unutulur gider, esinde unutur, onlarda, sen kazandigin ile kalirsin.cok ustunde durma, onlarada saygini ve mesafeni koru derim ben...

Keske bende basta boyle yapabilseyim, anneden cok anneci olan esimden dolayi olmadi, cok sonra tepkimi dolmus bir sekilde koydum, buda kirici oluyor ve aradaki sevgiyi, saygiyi alip goturuyor, baska seylerde var bunlarla birlikte ama kayinvalidemide, gorumcemide gormeye degil birakin sesini duymamaya tahammulum yok artik...

Bende arkadaslara katiliyorum iyi yapmissin canim cunku birseyin tepkisini basinda vermek lazimki sonrasi devam edip gitsin, herseyden bastan bulanir derlerya oyle birsey..
Merak etme unutulur gider, esinde unutur, onlarda, sen kazandigin ile kalirsin.cok ustunde durma, onlarada saygini ve mesafeni koru derim ben...

Keske bende basta boyle yapabilseyim, anneden cok anneci olan esimden dolayi olmadi, cok sonra tepkimi dolmus bir sekilde koydum, buda kirici oluyor ve aradaki sevgiyi, saygiyi alip goturuyor, baska seylerde var bunlarla birlikte ama kayinvalidemide, gorumcemide gormeye degil birakin sesini duymamaya tahammulum yok artik...

evet cnm haklısın saygıda kusur etmemmm hıc bır zaman ama bunuda yapmak zorunda kaldımm bıraz ozel hayata saygı...
Sanada allah sabırlar versın...

:)) saol cnmmm

Keşke ama kırmak ıstemıyor ınsan bakıyosun her seferınde sen kırılıyosun sen enayı gıbı kullanılıosun pes artık 10 ay dayanabıldım ıste :1:

Canım çok iyi dayanmışsın gerçekden sabırlıymışsın başkası olsa daha farklı tepkiler verebilirdi senin evine girmesi eşyanı kullanması çok ayıp yani insanların görgüsü çok farklı işte canım neyseki anahtarınızı vermiş. Konuşmamasınıda hiç kafanıza takmayın elbet konuşucak nereye kadar öyle duracakki ?

Canım çok iyi dayanmışsın gerçekden sabırlıymışsın başkası olsa daha farklı tepkiler verebilirdi senin evine girmesi eşyanı kullanması çok ayıp yani insanların görgüsü çok farklı işte canım neyseki anahtarınızı vermiş. Konuşmamasınıda hiç kafanıza takmayın elbet konuşucak nereye kadar öyle duracakki ?

​bende o vereceğim tepkilerden kokrtuğum için bunu yaptım canım :))

Dediğin gibi anahtarını alır evini toparlar 2 tabak yemek yapar öp başının üstüne koy ama evindeki eşyaları senden izinsiz alıp kullanması hoş değil. Oğlunun evi olsada adap diye birşey var. Bak bakalım vermek istiyorlar mı? Bizim gelin 1 alt katımızda oturuyor 6 ay oldu evleneli her akşam bizdedir biz 1 kere aşağı inmedik nerde kaldı anahtarını almak. Alıpta ne yapacağız evinde, herkesin kendi evi düzeni var. Bence iyi yapmışsın kahvaltılıklarını , deterjanlarını almasıda hoş değil. Belki senin paran yok idareli kullanıyorsun

Dediğin gibi anahtarını alır evini toparlar 2 tabak yemek yapar öp başının üstüne koy ama evindeki eşyaları senden izinsiz alıp kullanması hoş değil. Oğlunun evi olsada adap diye birşey var. Bak bakalım vermek istiyorlar mı? Bizim gelin 1 alt katımızda oturuyor 6 ay oldu evleneli her akşam bizdedir biz 1 kere aşağı inmedik nerde kaldı anahtarını almak. Alıpta ne yapacağız evinde, herkesin kendi evi düzeni var. Bence iyi yapmışsın kahvaltılıklarını , deterjanlarını almasıda hoş değil. Belki senin paran yok idareli kullanıyorsun

aynen oyle cnm ben hrgun uzulmektense o 1 kere uzulsunb sınırlensın geçer..Herkesın evı benım annem bıle benım evımın anahtarını ıstememıstır kı ona bıle veremeyebılırım.kımsenın evının anahtarının ıstendıgını gormedım ben.Evın anahtarı evın sahıbı kımse onda durmalı.Ne zamandır dusunuyorum da herhalde kendı evınde patronluk taslaması yetmedı bıde benım evımde hımayesını gostermeye çalışıyo.Pessss yanııı ...

benimde evimin anahtarı k.validedeymiş haberim bile yoktu,taki eşimle annemlere kalmaya gidene kadar,hanım efendinin evine misafir gelmiş yeri olduğu halde benim evime indirip bir güzel misafir etmiş artık nerde yatırdı bilmiyorum.birde ben annemlerden dönünce bana söylüyo,kan beynime sıçradı ya benim iç çamaşılarım ortaya olsaydı diyorum,yok ben baktım her yer topluydu diyor,pişkin pişkin eşime söyledim,oda anneine kızdı anne mahremime ben yokken nasıl başkasını sokarsın dedi bizimki diyoki yabancı diil oğlum kuzenin ve eşi kaldı diyo ölürmüsn öldürürmsün...:18::18::18::4::4:

benimde evimin anahtarı k.validedeymiş haberim bile yoktu,taki eşimle annemlere kalmaya gidene kadar,hanım efendinin evine misafir gelmiş yeri olduğu halde benim evime indirip bir güzel misafir etmiş artık nerde yatırdı bilmiyorum.birde ben annemlerden dönünce bana söylüyo,kan beynime sıçradı ya benim iç çamaşılarım ortaya olsaydı diyorum,yok ben baktım her yer topluydu diyor,pişkin pişkin eşime söyledim,oda anneine kızdı anne mahremime ben yokken nasıl başkasını sokarsın dedi bizimki diyoki yabancı diil oğlum kuzenin ve eşi kaldı diyo ölürmüsn öldürürmsün...:18::18::18::4::4:

ayyyy senınkıde betermiş... Çok şükür bende yeni gelişmeler oldu hem onun hem benım bır araya yuz yuze bakmamızla ılgılı.Artık konuşuyoruz.yemek yedık ettık dun dolma sardı sen karışma sen yorulma dıyıp dııyıp duruyor :D bakalım hayırlısı ıns hep boyle devam ederızzzzz

ayyyy senınkıde betermiş... Çok şükür bende yeni gelişmeler oldu hem onun hem benım bır araya yuz yuze bakmamızla ılgılı.Artık konuşuyoruz.yemek yedık ettık dun dolma sardı sen karışma sen yorulma dıyıp dııyıp duruyor :D bakalım hayırlısı ıns hep boyle devam ederızzzzz

amin canım allah kimsenin huzurunu bozmasın...benim k.valide der hep küs durmuyalım.bende öyle yapıyorum işime gelmeyeni söylüyorum ama konuşuyorum,konuşmamak olmuyor sorunlar,:9::9::9:dağ gibi büyüyor en iyisini yapışsın...

Back
X