• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birde benim Kayınvalideyi dinleyinn :)

Eğer anahtarın varsa kapının kıtleyeceksın ve sadece sende olacak yada başta konuşmayı dene olmadı ılk soyledıgımı yıne ollmadııı tasının

canim bizde ayri eve tasinma soz konusu olmaz birlikte yasiyoruz kapiyi kilitleme olabilir ama onuda yanlis anlar diyeyapamiyorum daha gecen hafta baska sebeplerden cok kotu gecirdik simdi bunuda konussam esimle tutturur yine sen annemi istemiyosun diye sonra olan bana oluyo agla agla agla baskabisey yok cunku

vallaha iyi dayanmissin, ben baktim 1 öyle 2 öyle 3 de resti cekerdim yikardim ortaligi..
hatta benden önce nisanlim yikardi sanirim:9: öyle sacmalikmi olurmus ya..
anlamiyorum ben böyle insanlarin amaci ne acaba..
kafalarinda ne dönüyor acaba...:44:
cok sükür sorun hallolmus, birdaha kimseye anahtar falan vermeyin, aileniz bile olsa..

Son düzenleme:
canim bizde ayri eve tasinma soz konusu olmaz birlikte yasiyoruz kapiyi kilitleme olabilir ama onuda yanlis anlar diyeyapamiyorum daha gecen hafta baska sebeplerden cok kotu gecirdik simdi bunuda konussam esimle tutturur yine sen annemi istemiyosun diye sonra olan bana oluyo agla agla agla baskabisey yok cunku

ıstenmıyo değil ki özel hayata saygı bu sen yapsan aynısını ooooooooooooo
Neden tasınma gıbı bı durumunuz olamaz basta kabul etmeseydın keske?? ama tabııı sebeplerını bılemem
ev ev ustune kurulurmu yahu valla yazık sana

En guzelı gırıyomu odana yatagını açık bırakacaksın geceden kalmaymıs gıbı sankı seksı bır geceliğin ortada olacak prezervatıfı de bırakacaksın
bak bakalım ozaman gırıyormu
he cok yuzsuzse yıne gırer
:1:

almanyadayiz canim kaynana 70kusur yasinda ve seker hastasi devamli kontrolde tutuyorum gorunurde saglam ama ilaclarini ignesini ben ayarlayip veriyorum bastan konusmaya gelince esimle gecen haftaki kavgadan sonra konusunca iste ben sana annemle birlikte yasayacagimizi soylemedimmi evlenmeden once dedi bende hayir sadece yazin turkiyede kisin bizimle gecirecek dedin dedim oda dediysem demisim simdi bizimle yasiycak ve asla anneme kizmiycama gore kendine ceki duzen ver dedi bende agladiklarimla kalmis oldum

almanyadayiz canim kaynana 70kusur yasinda ve seker hastasi devamli kontrolde tutuyorum gorunurde saglam ama ilaclarini ignesini ben ayarlayip veriyorum bastan konusmaya gelince esimle gecen haftaki kavgadan sonra konusunca iste ben sana annemle birlikte yasayacagimizi soylemedimmi evlenmeden once dedi bende hayir sadece yazin turkiyede kisin bizimle gecirecek dedin dedim oda dediysem demisim simdi bizimle yasiycak ve asla anneme kizmiycama gore kendine ceki duzen ver dedi bende agladiklarimla kalmis oldum

inanmıyorum kocanda bencıllık yapmışş.Bana oyle dedıği anda derdım kı pekıı oylemıı al ozaman annenle yat gecelerını annenle gecır bakalım senı tatmın edebılıyomu

bu laf onlara yetıyorda artıyo...

Yada deme boşver yaşlı kadınmış hasta da uzuldum sımdı çok geçmiş olsun ne dıyelım onun ıcında rabbım aklını basına devsırsın dıyelımmm

Yada deme boşver yaşlı kadınmış hasta da uzuldum sımdı çok geçmiş olsun ne dıyelım onun ıcında rabbım aklını basına devsırsın dıyelımmm

oyle canim rabbim sabir versin iyi dayanalim iyi bakalim belki sevabini goruruz ben kizima bakicam size iyi sohbetler kizlar 5aylik bikuzum var

Canım olaylar çok büyümeden hallolmuş.

Orası senin mahremin herşeyin dağınıkta olabilir, toplu da olabilir.

Evinde otursun.Anahtarı almanız çok iyi olmuş.

Aklı başına gelmiştir inş. kaynananın.

Bir yemek yapmıyor, deterjanı kullanıyor. vs..

Gerek yok.

Canım olaylar çok büyümeden hallolmuş.

Orası senin mahremin herşeyin dağınıkta olabilir, toplu da olabilir.

Evinde otursun.Anahtarı almanız çok iyi olmuş.

Aklı başına gelmiştir inş. kaynananın.

Bir yemek yapmıyor, deterjanı kullanıyor. vs..

Gerek yok.

evet cnm fazla buyumesıne gerek kalmadan alıverdım yoksa ters bı anıma gelse onun suratına karşı kırıcı bır laf soylesem emınım kı hıc hos olmazdı

neyse ki bu konuda ''aaaa, sen ne biçim gelinsin, oğlu onun, bakmış büyütmüş, tabi gelcek evine de istediğini de alacak'' diyen biri çıkmamış. :27:

Nerden başlayacağımı bılemıyorum amaaaa en son yaşadığımız bır olayı anlatayım sıze.

Oturduğumuz ev mustakıl bır daıre orta katta oturuyoruz bırde ust katımız vardı oda 4 ay oncesıne kadar ne guzel bomboştu.
10 aylık evliyim bu arada.Evlendiğimiz ilk zamanlar kayınvalidem evimin anahtarını ıstedı bende nasıl olsa uzaktalar verelım gıtsın dedık eşimle beraber.
4 ay oncede yukarıya tasınmaya karar verdıler.Neymiş bızı oralarda yalnız bı basımıza bırakmasınlar.Evet ıyı oldu ıssız bı yer amaaaaaa gel gelelım kı ondan sonra çok ıyı olduğum kayınvalıdemle sorunlar yaşamaya başladık.

Ben işteyken evıme gırmeler başladı.
sınır olmalarda başladı bende tabıkı.Sonuçta çalışan bır bayanım evım dağınık olabılıyor.Kılotlarımı kalorıferde kurutuyorum falan fılan..Ama sorun buda değil evımde ne var ne yoksa alıyordu.Tencerelerımde kı teflon onda pılav makarna vs yapıyordu.Onun yokmus gıbı hayır kullanıyosun edıyosun ama teflonlarında bır kullanılma şeklı vardır dımı ama tahta kaşıkla yap yapacağını yep yenı tencerelerım ben daha tam anlamıyla kullanamadan çizik içinde hepsi.

Neyse; sonra evımden bana haber verılmeden kahvaltılıkların alınması evımde çamaşır yıkaması çekasımı alması deterjanımı alması baktım boyle olmuyor.
Hayır bana yararıda yok cıddı soluyorum hanı temızler temız bırakır YOOKKK..Bu çocuklar çalışıyor 1 2 kap yemek yapıp bırakıyımm oda YOKKKK...

neden sınır oluyorsun dıye soracak olursanız en başta orası benım mahremım kılodumuda bırakırım prezervatıfımıde ortada bırakırım kımseyı ılgılendırmez.

Vee sonra sınır olduğum şey bana hıc bırsey yapmadı kayınvalıdem.Evlendım evlenelı nasıl geçiniyorsunuz ne yaptınız vs gıbı bır soru sormadı.Kalmaya geldığı zaman elınde torbalarla gelmedı.Aksıneee bız aldık.Alırız helalı hoş olsun amaaa ben bı yerde enayıde değilim arkadaş.

Hep bana hep bana bekleyemezsin.Bır yere kadar dedımmmm ve geçen gun anahtarı almadım ama mutfağımın kapısını kıtledım de çıktım.Bılıyorum belkı
acımasızca bır davranış ama unu yapmam gerekıyordu.Geçen pazar geldı aşşağıya ındı eşimle kardeşi bır sorun yuzunden tartışırken baktı bu kızının ağladığını duydu geldııı oda başladı mutfağı kıtlıyosun edıyosun bılmem ne ağladı yukarı çıktı.

Eşimle ben papaz oldummu ondan sonra ya dedım nıye ağlıyo kı otursun guzelce konusalım oyle ağlayarak olmaz.Kıağlamayı gerçekten sevmem çok zor zamanalar yaşadım kımsenın karşısında kendımı acıtasyon yapmak ıcın ağlamadım AĞLAMAM DA...

Şimdi rahatım şükür evımın anahtarını gerı vermiş kocama; eşimlede aram duzeldı ıstediği kadar ağlasın bana faydası dokunmuyorsa evımın anahtarının da onda bulunmasına gerek yok gıbı bır konusma yaptık.Belkı eşımın kafasında hallolmadı ama

BEN HUZURLUYUM ŞÜKÜR....
canım arkadaşım sorunlarınızın çözülmesine çok sevindim her es seninki gibi anlayışlı olamıyo malesef ama emin olki şimdi daha on aylık evlisin hele birde senelere dökülsün ozaman daha bi zor oluyor rabbim kolaylık versin ama ben tecrübeli biri olarak söylüyorum ben on yıllık evliyim ama bi onyıl daha götürücek enerjiyi kendimde göremiyorum

canım arkadaşım sorunlarınızın çözülmesine çok sevindim her es seninki gibi anlayışlı olamıyo malesef ama emin olki şimdi daha on aylık evlisin hele birde senelere dökülsün ozaman daha bi zor oluyor rabbim kolaylık versin ama ben tecrübeli biri olarak söylüyorum ben on yıllık evliyim ama bi onyıl daha götürücek enerjiyi kendimde göremiyorum

oyyy cnm benım allah sanada sabır versın.Halbukı kayınvalıdelerımızde kayınvalıde gordu ettı.Yerı yordamını bılıyosun bu ıslerın neden yasatıyorsun kı dımı

Şimdi şimdi benım kafama dank edıyo benı nıye KIZI gıbı gormedıgını anlıyorum.Çünkü 2 tane kızı var BENI NEDEN KIZI OLARAK GORSUN KI...

canım keşke benim sorunum kayınvalidem olsaydı akşam olunca kapardım kapıyı ben ve eşim mutlu mesut yasardık benim sorunum eşimin ilgisizliği önce böyle değildi bize karşı okadar ilgisizki sanki biz yokuz benim iki tanede dünyalar tatlısı çocuğum bir kız bir erkek bazen diyorumki keşke hiç çocuk doğurmasaydım belkide hiç düşünmeden ayrılırdım. dışarda birsey yiyicek olsa muhakkak bizede getirir yani maddi yönden bir sıkıntım yok şükür kıyafet olsun yeme içme olsun yeterki canımı bir sey istesin gece yarısıda olsa halleder ama tek sorun maddiyet değil bazen insan o kadar yalnız hissediyorki ben bu yanlızlığıma ortak olmasını istiyorum sanırım sen çalışıyosun ben ev hanımıyım inan bütün gün çocuklar ütü bulaşık su bu derken akşamı nasıl ediyorum bilmiyorum ama o bir aksamn gelipte bana hadi kalk seni bi yerlere götüreyim kafan dağılsın demiyor işin can alıcı tarafı o arkadaşlarıyla yemekten gezmelere her yere gider kısacası benimle beraber olmaktan rahatsız şu an ağlıyarak ve içimdeki bütün öfkeyle yazıyorum

canım keşke benim sorunum kayınvalidem olsaydı akşam olunca kapardım kapıyı ben ve eşim mutlu mesut yasardık benim sorunum eşimin ilgisizliği önce böyle değildi bize karşı okadar ilgisizki sanki biz yokuz benim iki tanede dünyalar tatlısı çocuğum bir kız bir erkek bazen diyorumki keşke hiç çocuk doğurmasaydım belkide hiç düşünmeden ayrılırdım. dışarda birsey yiyicek olsa muhakkak bizede getirir yani maddi yönden bir sıkıntım yok şükür kıyafet olsun yeme içme olsun yeterki canımı bir sey istesin gece yarısıda olsa halleder ama tek sorun maddiyet değil bazen insan o kadar yalnız hissediyorki ben bu yanlızlığıma ortak olmasını istiyorum sanırım sen çalışıyosun ben ev hanımıyım inan bütün gün çocuklar ütü bulaşık su bu derken akşamı nasıl ediyorum bilmiyorum ama o bir aksamn gelipte bana hadi kalk seni bi yerlere götüreyim kafan dağılsın demiyor işin can alıcı tarafı o arkadaşlarıyla yemekten gezmelere her yere gider kısacası benimle beraber olmaktan rahatsız şu an ağlıyarak ve içimdeki bütün öfkeyle yazıyorum

Öncelikle ağlamana hiiççç gerek yok senı çok ıyı anlayabılıyorum.Bıraz sanırım evlılık monotonlaşmış.Bunu da eskı halıne dondurmek senın elınde cunku erkekler bu konularda odun olabılıyolar.yerı gelıyor benım esımde oyle e sorsan ben hıc oyle dusunmemeıstım ozur dılerım..Çocukları bırakabıleceğin bı yer varsa bı akşam mesela yarın bugun geçti bırak çocukları eve gell guzelll bır sekılde hazırlan kuaforunde bakımını yaptır fon makyaj vs eve gel sık bır kıyafetinin içine hiççç birşey gıyme :1::1:... (ben bunları yapmıştım :1: işe yarıyor o yuzden) gelırken de kocana hazır bırseyler almasını soyle hıccc yemekle uğraşmaa boşuna..Bılmıyorum alkol alıyormusunuz ama kırmızı şarap mesela masa aç şamdanlıklar falan ıllakı senı gordugu zaman bır sehvet duygusu gelecekkk kapıdan gırdıgınde de tam opmeye yanasırken kulağınada fısıldayacaksın Elbısemın altında hıc bırsey yok bılıyomusun :1::1::1:

çok şaşırdım canım cok doğru yapmıssın kocanla aran bozulacagına evinin huzurunu saglamıssın bi süre sonra konusmaya başlar.. bende 6 aylık evliyim allah herkese benim kayınvalidem gibi birini nasip etsin..

Back
X